Νέα μεταγραφική ενίσχυση για τον ιστορικό σύλλογο!

 

Παράλληλα με τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου και της Εθνικής μας εορτής, τα στελέχη του Βρασίδα Νέας Περάμου έχουν φροντίσει να εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας τους τον δικό τους «άγιο»!

Πρόκειται για τον, γνώριμο στον Νομό Καβάλας, ποδοσφαιριστή, Αρμάντο Τσετάνι, ο οποίος συμπληρώνει, πλέον, το ρόστερ του σωματείου, ύστερα από 10 έτη συνεχούς θητείας στον Θεαγένη Θάσου. Κάτι το οποίο αναφέρεται, ρητά, από τους ανθρώπους του συλλόγου στο περιεχόμενο του ακόλουθου Δελτίου Τύπου.

«Ύστερα από δέκα περίπου χρόνια παρουσίας στο Θεαγένη Θάσου ο Αρμάντο Τσετανι αποφάσισε να ενταχθεί στην οικογένεια του Βρασίδα.Τον καλωσορίζουμε κ του ευχόμαστε δύναμη και υγεία στη συνέχεια της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς!».

 

 

Επίσης, την προσεχή Κυριακή στις 14.00, ο Βρασίδας Νέας Περάμου θα συμμετάσχει σ’ ένα πολύ κρίσιμο ματς σε ό,τι αφορά την πορεία του στο φετινό Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ Καβάλας. Η ομάδα του προπονητή, Χρήστου Τερμεντζή, πρόκειται να αντιμετωπίσει, εντός έδρας, την Αναγέννηση Λιμεναρίων Θάσου, με την ελπίδα να κερδίσει τους τρεις πολύτιμους πόντους, προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες για την σωτηρία. Ο Βρασίδας έχει συγκεντρώσει μόνο έναν πόντο στο σύνολο των έξι πρώτων αναμετρήσεων και το συγκεκριμένο γεγονός δεν μπορεί παρά να επιτάσσει ως αναγκαία τη νίκη της ομάδα στο κυριακάτικο ματς.  

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr