Ο Πρόεδρος του συλλόγου, Μιχάλης Ορφανίδης, στο «gipedo.eu»!

 

Μοιάζει με ταξίδι, το οποίο έχει τελειωμό, μοιάζει με όνειρο, το οποίο είναι αληθινό, μοιάζει με ουρανό, ο οποίος από φωτεινός γίνεται σκοτεινός, μοιάζει με καράβι, το οποίο αγκυροβολεί, πριν το πέρας της διαδρομής, προκειμένου να μη βρεθεί στης θάλασσας το βυθό….

Κάπως έτσι, λοιπόν, μπορεί να περιγράψει κάποιος του Α.Ο. Κάρυανής το ιστορικό, το οποίο είχε αφετηρία το καλοκαίρι του 2016 και τερματισμό πριν λίγο καιρό… Με όμορφες αθλητικές παραστάσεις, με πλούσιες συγκινήσεις, με αποκορύφωμα την άνοδο της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, αλλά και με προορισμό έναν δρόμο, ο οποίος, εν τέλει, δεν είναι ιδανικός, αλλά, δυστυχώς, σύμφωνα με αρκετούς ανθρώπους, είναι ο μοναδικός…

 

 

Πρόκειται, φυσικά, για του Α.Ο. Κάριανης τον αποχωρισμό από το Πρωτάθλημα το φετινό, γεγονός το οποίο μας οδήγησε, προ μερικών ωρών, στην απόφαση να συνομιλήσουμε με τον . Μιχάλη Ορφανίδη, ο οποίος αποτελεί τον Πρόεδρο σ’ αυτόν τον σύλλογο…

 

«Ο Α.Ο. Κάριανης συμμετείχε, επί σειρά τριών ετών, στα Πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Καβάλας, αλλά, πριν μερικές ημέρες, αποσύρθηκε από τον αθλητικό χάρτη του Νομού Καβάλας. Δυστυχώς, το περασμένο καλοκαίρι, από τον σύλλογο μας αποχώρησαν αρκετοί έμπειροι παίκτες, ενώ η ηλικία αυτών οι οποίοι παρέμειναν στην ομάδα είναι αρκετά μικρή και οι εμπειρίες τους στο Πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας είναι ελάχιστες… Παράλληλα, οι αυξημένες επαγγελματικές δραστηριότητες με τις οποίες δεσμεύονταν, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μας προετοιμασίας, ορισμένοι αθλητές του συλλόγου δεν επέτρεψαν στον πρώην προπονητή μας, Γαβρίλο Καρφόπουλο, να εργαστεί μεθοδικά στο σωματείο μας….

 

 

Παρ’ όλα αυτά, τα στελέχη του Α.Ο. Κάριανης αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τον αγώνα μας με την ελπίδα ότι η ομάδα θα αποκτήσει την απαιτούμενη απαρτία, κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής περιόδου, προκειμένου να πετύχει τους στόχους της στο Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ. Καβάλας. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συνέβη, με αποτέλεσμα οι προπονήσεις του Α.Ο. Κάριανης να διεξάγονται υπό την παρουσία 5-8 ποδοσφαιριστών, κάτι το οποίο δεν αρμόζει στη φιλοσοφία μας. Το συγκεκριμένο γεγονός είχε αντίκτυπο στη ρότα της ομάδας στο Πρωτάθλημα, η οποία δεν μπόρεσε να πετύχει κάποια νίκη, με συνέπεια να αποχωρήσει ο πρώην προπονητής μας, κ. Γαβρίλος Καρφόπουλος, από τη θέση του προπονητή, πριν, περίπου δέκα (10) ημέρες! Λίγες ημέρες μετά, τα διοικητικά μέλη του Α.Ο. Κάριανης συγκεντρώθηκαν για την πραγματοποίηση της έκτακτης σύσκεψης και αποφάσισαν την οριστική παύση στη λειτουργία του συλλόγου!!!», ήταν, αρχικά, προ ημερών, τα πρώτα λόγια του κ. Ορφανίδη, στην ιστοσελίδα μας, ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια.

 

«Επίσης, ο κόσμος του χωριού, στο οποίο διαμένουν, μόνιμα, περίπου, 700 κάτοικοι, δεν στήριξε, φέτος, την προσπάθεια μας, με συνέπεια το ετήσιο ποσό για την κάλυψη των εξόδων του συλλόγου (περίπου 13.000 ευρώ) άρχισε, σταδιακά, να καταβάλλεται από τα διοικητικά στελέχη του σωματείου. Συνεπώς, η διοίκηση του Α.Ο. Κάριανης αποφάσισε, πρόσφατα, την αποχώρηση της ομάδας από το Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, αλλά όχι και τη διαγραφή του σωματείου από τον χώρο του αθλητισμού. Οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στήριξαν, φέτος, το συγκρότημα μας, είναι, πλέον, ελεύθεροι να αγωνιστούν σε ομάδα της αρεσκείας τους, ενώ η επιστροφή του Α.Ο. Κάριανης σε δράση θα κριθεί στο μέλλον από τους επίδοξους ενδιαφερόμενους για την ενασχόληση τους με την ομάδα. Αν, πάντως, προκύψει κάποιο ενδιαφέρον από μια ομάδα ανθρώπων για τη λειτουργία του Α.Ο. Κάριανης, εγώ θα στηρίξω την προσπάθεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο». 

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr