Το «gipedo.eu» αναφέρεται στα νέα δεδομένα στον σύλλογο!

 

Στην σκιά της εξαιρετικής εμφάνισης της ομάδας απέναντι στον Ορφέα Ελευθερούπολης, ο Βρασίδας Νέας Περάμου έχει εντάξει έναν χαρισματικό ποδοσφαιριστή στη δική του «αθλούπολη»! Ο λόγος για τον Νίκο Καστανίδη, ο οποίος κοσμεί, πλέον, με την παρουσία του το έμψυχο δυναμικό του ιστορικού σωματείου, με την ευχή να συμπράξει από την πλευρά του για την σωτηρία αυτού στο τέλος του τρέχοντος…μαραθωνίου…

Ο 23χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Κάρυανης, ο οποίος κατάγεται από τη Λεκάνη Καβάλας, φόρεσε στο παρελθόν τη φανέλα του Νέστου Χρυσούπολης, κερδίζοντας πολλές εμπειρίες μέσα από τις δραστηριότητες του συγκεκριμένου συλλόγου. Αναλυτικά, το περιεχόμενο της ανακοίνωσης την οποία έχουν εκδώσει τα στελέχη του Βρασίδα Νέας Περάμου σχετικά με την απόκτηση του Νίκου Καστανίδη.  

 

 

«Ο ΑΜΣ Βρασίδας Νέας Περάμου καλωσορίζει στην οικογένεια του , τον Νίκο Καστανίδη. Νίκο σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Επίσης, αυτό το χρονικό διάστημα, οι ποδοσφαιριστές του υπέροχου κόουτς, Χρήστου Τερμεντζή, προετοιμάζονται, πυρετωδώς, για τη διεξαγωγή της κρίσιμης αναμέτρησης με αντίπαλο την Κεραμωτή, εκτός έδρας, ευελπιστώντας να αποφύγουν την ήττα στο προσεχές κρίσιμο ματς. Απέναντι στην ομάδα, η οποία έχει συγκεντρώσει πέντε (5) πόντους στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, ο κ. Χρήστος Τερμεντζής δε γνωρίζει, ακόμα, αν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τους ποδοσφαιριστές, Σάσσο και Ορφανίδη, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει, πλήρως, τον τραυματισμό τους. Κάτι τέτοιο θα κριθεί την προσεχή Παρασκευή, με την ελπίδα αμφότεροι να είναι έτοιμοι να υπερασπίσουν την τιμή και τους στόχους του Βρασίδα Νέας Περάμου, ο οποίος έχει εισπράξει μόνο έναν πόντο στο σύνολο των πέντε (5) επίσημων  αναμετρήσεων.

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr