Ο προπονητής του Βρασίδας Νέας Περάμου, Χρήστος Τερμεντζής, στο «gipedo.eu»!

 

Έτοιμος να αποδείξει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση, ικανός να ξεπεράσει κάθε δύσκολη περίσταση, αλλά και αποφασισμένος να κερδίσει ένα ακόμα «στοίχημα» στην πολυετή καριέρα του ως προπονητής μιας ομάδας καβαλιώτικης!

Ο λόγος, φυσικά, για τον Χρήστο Τερμεντζή, ο οποίος ανέλαβε, την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας την τεχνική ηγεσία του Βρασίδα Νέας Περάμου και λίγες ημέρες μετά μίλησε στην ιστοσελίδα μας για την «καυτή» αυτή απόφαση και το μέλλον της ομάδας στον συγκεκριμένο θεσμό.

 

«Πριν λίγες ημέρες, αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση των ανθρώπων του Βρασίδα Νέας Περάμου για την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών, με την ελπίδα να βοηθήσω την ομάδα να διατηρηθεί στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας. Κίνητρο για την απόφαση μου να αναλάβω τα «ηνία» του συλλόγου αποτέλεσε η γνωριμία μου με μερικά στελέχη του Βρασίδα Νέας Περάμου, τα οποία εκτιμώ ιδιαιτέρως. Βέβαια, όταν ανέλαβα το «τιμόνι» της ανδρικής ομάδας γνώριζα πως ο Βρασίδας είχε συμμετάσχει σε τρία ματς δίχως να έχει αποσπάσει κάποιον πόντο σ’ αυτά τα παιχνίδια, ωστόσο αυτό το γεγονός δεν στάθηκε εμπόδια στην επιλογή μου.

Μπορεί, επίσης, ο σχεδιασμός της ανδρικής ομάδας να έγινε με βιασύνη από τους ανθρώπους του σωματείου, το περασμένο καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα μας αδυνατεί να υλοποιήσει τους στόχους της. Αντίθετα, το συγκρότημα μας διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αλλά και ορισμένους ελπιδοφόρους νεαρούς παίκτες, οι οποίοι, όμως, έχουν στερηθεί την εμπειρία της παρουσίας τους στη διοργάνωση της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας.

 

 

 

Γι’ αυτό τον λόγο, η διοίκηση του σωματείου μας μπορεί, προσεχώς, να προχωρήσει στην απόκτηση ορισμένων αθλητών, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα, κατάλληλα, μέχρι τις 30 Οκτωβρίου, όταν και εκπνέει η προθεσμία για την ένταξη καινούργιων παικτών στο ρόστερ της ομάδας μας. Συνεπώς, δεν έχω λόγο να είμαι απαισιόδοξος για τη μελλοντική ρότα του σωματείου μας, το οποίο διαθέτει τις δυνατότητες για την παραμονή του στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, ύστερα από το πέρας της φετινής σεζόν. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις στις οποίες γυμνάζεται η ομάδα (μεγάλο και βοηθητικό γήπεδο), είναι εξαιρετικές, η διοίκηση του συλλόγου οργανώνει, καθημερινά, το σωματείου σε σύγχρονα πρότυπα και όλοι μαζί θα επιδιώξουμε την παραμονή του Βρασίδα στην Α’ κατηγορία.

Δε θεωρώ πως η ομάδα μας θα υποβιβαστεί στον… μαραθώνιο της Β’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, αλλά, ακόμα και αν συμβεί κάτι τέτοιο, ο Βρασίδας θα επιστρέψει, άμεσα, στην Α’ κατηγορία! Το αναφέρω αυτό γιατί η ομάδα μας διαθέτει πολλούς ταλαντούχους αθλητές, οι οποίοι προέρχονται από το φυτώριο της και μπορούν να στηρίξουν, επάξια, τον σύλλογο στις εύκολες και δύσκολες αποστολές τους. Σε ό,τι αφορά το άμεσο μέλλον της ομάδας, εκτιμώ πως το πρόγραμμα του Βρασίδα είναι βατό, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει, κατά σειρά, τους Αναγέννηση Λιμεναρίων, εκτός έδρας, Κεραμωτή, εντός έδρας και Απόλλωνα Χρυχοωρίου, εντός έδρας.

Κάτι τέτοιο φανερώνει πως η ομάδα μας μπορεί να κερδίσει αρκετούς βαθμούς και να μη μείνει μόνο στον ένα πόντο τον οποίο απέσπασε το Σάββατο από τον Ορφέα Ελευθερούπολης, εντός έδρας. Βέβαια, η ομάδα μας θα μπορούσε να είχε αποφύγει την ήττα από τον Ναζιανζό Νέας Καρβάλης, την περασμένη αγωνιστική, αν δεν ακυρωνόταν το κανονικό γκολ το οποίο σημειώσαμε στα τελευταία λεπτά του αγώνα!  Παρ’ όλα αυτά, είμαστε υποχρεωμένοι να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια με την ευχή να ξεπεράσουμε την αντίσταση τριών, τουλάχιστον, ομάδων, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την σωτηρία μας! Όσον αφορά την ποιότητα του ποδοσφαίρου στον Νομό Καβάλας, αυτό το οποίο θα σας πω, είναι πως ο τόπος μας διαθέτει πολύ καλές αθλητικές εγκαταστάσεις, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών και στο «Βερούλειο». Συνεπώς, ευχή όλων μας είναι η συνεχής αξιοποίηση του ταλέντου κάθε νεαρού παίκτη ώστε να αγωνιστεί, κάποια χρονική στιγμή, σε μια ομάδα υψηλής Εθνικής κατηγορίας. Βέβαια, ο αριθμός των σωματείων και των Ακαδημιών έχουν μειωθεί σε σημαντικό βαθμό, σε σχέση με το παρελθόν, λόγω, φυσικά, της επιλογής πολλών νεαρών παιδιών να μην ακολουθούν το σπορ του ποδοσφαίρου και να αφοσιώνονται σ’ άλλες δραστηριότητες».  

 

Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες για τον κ. Χρήστο Τερμεντζή μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

 

http://www.gipedo.eu/index.php/podosfairo/eps-kavalas/2088-arxontas-ergatis-kai-argonaytis

 aaa

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr