Το «gipedo.eu» αναφέρεται στη ρότα της ανδρικής ομάδας!

 

Τέσσερις «στροφές» χωρίς την επίτευξη μιας νίκης, τέσσερις αγωνιστικές δίχως την συγκέντρωση περισσότερων από δύο πόντων, αλλά και τέσσερις αναμετρήσεις στις οποίες η εν γένει παρουσία της ομάδας έχει καταδείξει πως ο Άρης Πηγών μπορεί να διεκδικήσει, φέτος, κάτι καλό! Η ομάδα του εξαιρετικού προπονητή, Δημήτρη Τσάκωνα, βρίσκεται, πλέον, στην 11η θέση του Πρωταθλήματος της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, ωστόσο έχει τις δυνατότητες να ανέλθει σε αρκετά ψηλότερη θέση, προκειμένου να κερδίσει το δικό της «στοίχημα» στη Βόρεια Ελλάδα… Συγκεκριμένα, ο Άρης Πηγών έχει αναδειχθεί ισόπαλος με τους Βύρωνα Καβάλας (2-2), εκτός έδρας και Αστέρα Φωλιάς (1-1), εκτός έδρας, ενώ έχει ηττηθεί από τους Δόξα Αμυγδαλεώνα (3-1), εκτός έδρας, αλλά και Μ.Α. Ορφανίου (2-1) εντός έδρας. Παρ’ όλα αυτά, τα στελέχη του Άρη Πηγών ευελπιστούν σ’ ένα καλύτερο μέλλον για τον ιστορικό σύλλογο στην συνέχεια του Πρωταθλήματος, εκτιμώντας πως η δυναμική της ομάδας δεν είναι αυτή η οποία έχει εμφανιστεί στα πρώτα τέσσερα (4) ματς του Πρωταθλήματος.

Επίσης, πριν λίγες ημέρες, η συνεργασία του Άρη Πηγών με τον ποδοσφαιριστή, Αλέξη Βλάχο, λύθηκε κοινή συναινέσει, κάτι το οποίο αναφέρεται μέσω του ακόλουθου Δελτίου Τύπου το οποίο έχουν εκδώσει τα στελέχη του σωματείου.

 

«Ο ΑΜΣ ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον ποδοσφαιριστή ΑΛΕΞΗ ΒΛΑΧΟ για την προσφορά του στην ομάδα. Δυστυχώς κάποιοι προσωπικοί του λόγοι δεν τον επιτρέπουν να συνεχίσει μαζί μας. Καλή τύχη Άλεξ ότι κι αν κάνεις στην ζωή σου. Σ' ευχαριστούμε. Εις το επανιδείν...Alexandros Vlachos».

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr