Το «gipedo.eu» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Άρη Πηγών!

Αγαπητός από το ευρύ κοινό, δυναμικός ως άνθρωπος, πετυχημένος ως κόουτς, αλλά στόχος ορισμένων προσώπων οι οποίοι επιθυμούν να προκαλέσουν ζημιά στον Άρη Πηγών αποτελεί, πλέον, ο Δημήτρης Τσάκωνας! Ο άνθρωπος, ο οποίος αποτελεί τη ζωντανή ιστορία του ιστορικού αυτού σωματείου, θεωρήθηκε πως διατηρεί παράνομα την ιδιότητα του προπονητή του συλλόγου, γι’ αυτό, μάλιστα, τα μέλη του Άρη Πηγών προχώρησαν, προ ημερών, στην παρακάτω ανακοίνωση.

«Ο Α.Μ.Σ. ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ τα τελευταία εννέα χρόνια, από την επαναλειτουργία του και μετά ουδέποτε έδωσε το δικαίωμα σε κανέναν να αναφερθεί αρνητικά με το όνομά του.

Η ομάδα μας πάντοτε ήταν συμμορφωμένη και τυπική με τους νόμους που διέπουν το ποδόσφαιρο, πάντα απασχολούσε πτυχιούχους προπονητές όταν το επέβαλε η Ε.Π.Σ. ΚΑΒΑΛΑΣ και ποτέ δεν έδωσε δικαίωμα σε κανέναν να την κρίνει αρνητικά.

Δεν έχουμε την ανάγκη να μας συγχαρεί και να μας ευχηθεί καλή επιτυχία στην ποδοσφαιρική σεζόν ο Σύνδεσμος Προπονητών Ν. Καβάλας, όπως κάνει με τις υπόλοιπες ομάδες της Α’ Ε.Π.Σ.Κ. Εξάλλου όταν πριν ενάμιση χρόνο που μας έπληξαν οι καταστροφικές πλημμύρες ήταν ο μόνος σύνδεσμος που αδιαφόρησε για το μέλλον της ομάδας και δεν πήραν ούτε ένα τηλέφωνο. Αποδεικνύοντας ότι τους νοιάζει «μόνο να παίρνουν και όχι να δίνουν» στο ποδόσφαιρο.

Επίσης συμβάλλουν στο να μην βοηθούν τους νέους προπονητές, δουλεύοντας κάποιοι σε δύο και τρεις ομάδες παράτυπα και είναι κύριοι υπεύθυνοι για την μείωση των ομάδων στα τοπικά πρωταθλήματα με τις απαιτήσεις που έχουν «ΚΑΠΟΙΟΙ».

Όσο για τους άνανδρους προπονητές που έκαναν καταγγελίες, ας τις κάνουν ονομαστικά να μάθουμε και ποιοι είναι αυτοί που τα έχουν μαζί μας.

Ο ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ έχει «ΝΟΜΙΜΟ» προπονητή ποδοσφαίρου που αγαπάει αυτό που κάνει χωρίς να σκέφτεται την τσέπη του και αυτός είναι ο Δημήτρης Τσάκωνας που έχει την πλήρη στήριξη του Δ.Σ. και των φίλων της ομάδας μας.

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr