Το «gipedo.eu» αναφέρεται στα νέα δεδομένα στον μακεδονικό σύλλογο!

 

Ο ένας απέναντι στην πρόκληση της κατάκτησης των πρώτων βαθμών, ο άλλος απέναντι στην ομάδα στην οποία διετέλεσε, προ τεσσάρων ετών, Πρόεδρος! Αμφότερες, όμως, οι δύο πλευρές θα έχουν ως κοινό σκοπό, το Σάββατο, την επικράτηση του Βρασίδα Νέας Περάμου κόντρα στον Ναζιανζό, προκειμένου η ομάδα να μην απολέσει άλλο…έδαφος!

Το ανδρικό τμήμα του Βρασίδα, μη έχοντας συγκεντρώσει κάποιον βαθμό στο σύνολο των τριών πρώτων αναμετρήσεων, ευελπιστεί σε νέο ξεκίνημα υπό τις οδηγίες του  Χρήστου Τερμεντζή, ο οποίος θα υπερασπιστεί τη θέση του προπονητή, στο εκτός έδρας ματς, αντί του εξελίξιμου κόουτς, Κώστα Αρβανίτη, σύμφωνα με την ακόλουθη ανακοίνωση.

 

«Καθήκοντα προπονητή για τη συνέχεια της προσπάθειας μας στην Α' κατηγορία αναλαμβάνει πλέον ο Χρήστος Τερμεντζης με προϋπηρεσία σε πολλούς συλλόγους του νομού μας!!!Κοουτς καλώς ήρθες στην ομάδας μας!!!

Ανακοινώνουμε την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας μας Κώστα Αρβανίτη!Κώστα σε ευχαριστούμε θερμά για την προσπάθεια που κατέβαλλες στη διάρκεια της παραμονής σου στον πάγκο της ομαδας μας και σου ευχόμαστε από καρδιάς καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής σου καριέρας!!!».

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr