Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Πουπούλης, στο «gipedo.eu»!

 

 

Η πίστη στο αθλητικό ιδεώδες, η αφοσίωση στον αθλητισμό με διάρκεια η οποία μοιάζει με αιώνες, η αγάπη για τον Ορφέα Ελευθερούπολης, η καριέρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς τον καιρό τον οποίο κάθε γειτονιά ήταν μια αθλούπολη!

 

 

Στη δύση, όμως, του έτους 2019, ο Γιώργος Πουπούλης, ζει και βασιλεύει ενθυμούμενος τα γεγονότα τα παλιά σ’ έναν ιδιαίτερο γραφικό τόπο, όπως το Ποδοχώρι Καβάλας, το οποίο καθρεφτίζει το άλλο μέρος μιας όμορφης Ελλάδας! Με αφορμή την πλούσια αυτή αθλητική διαδρομή, το «gipedo.eu» επικοινώνησε, προ ημερών, με τον πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστή του Ορφέα και των «ερυθρόλευκων», συνομιλώντας μαζί του για το παρών και το παρελθόν…

 

 

«Εγώ ξεκίνησα την καριέρα μου από τον Ορφέα Ελευθερούπολης, έχοντας ως προπονητή τον Πάτσα στο Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας. Εν συνεχεία, αποφάσισα να προσφέρει τις υπηρεσίες μου στη Δόξα Δράμας, η οποία είναι η ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας μου, Δράμα. Συνεργάστηκα, επί σειρά ετών, με τον αείμνηστο διεθνή ποδοσφαριστή της Δόξας Δράμας και του Παναθηναϊκού, Θανάση Λουκανίδη, στους «μαυραετούς», ενώ στην συνέχεια εντάχτηκα στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής μου καριέρας, αποτέλεσα μέλος του προπονητικού επιτελείου του Ολυμπιακού Πειραιώς, συνεργαζόμενος με τον τότε κόουτς της ομάδας, Τάίς Λίμπρεχτς, αλλά και των προπονητών, Αντώνη Γεωργιάδη και Αλκέτα Παναγούλια. Εδώ και αρκετά έτη, όμως, διαμένω στην περιοχή του Ποδοχωρίου Καβάλας, ως συνταξιούχος, απολαμβάνοντας μια όμορφη ζωή στο χωριό στο οποίο προεδρεύει ο κ. Δημήτρης Τράικος.

Στον τόπο μας, το στοιχείο του αθλητισμού είναι ανύπαρκτο, αφού η μοναδική ομάδα του χωριού, Ελπίδα Ποδοχωρίου, έχει διαλυθεί.  Προπονητής της ομάδας ήταν, τότε, ο παλιός παίκτης του Ηρακλή Καβάλας, κ. Αποστόλου, ο οποίος μόχθησε για το καλό του σωματείου».  

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr