Ο πάλαι ποτέ Πρόεδρος του σωματείου, Σταύρος Πανάγος, στο «gipedo.eu»!

 

 

Το πάντρεμα της διάθεσης για προοδευτική πορεία στην κοινωνία με την κατοχή σημαντικών χαρισμάτων για αθλητική, καλλιτεχνική και αγροτική δημιουργία, έχει αναδείξει στον Νομό Καβάλας μια χαρισματική προσωπικότητα με ιδιαίτερη στον τόπο του κυριαρχία… Πρόκειται, φυσικά, για τον εξαίρετο κύριο και πολυπράγμων πολίτη της πανέμορφης πόλης, Σταύρο Πανάγο, ο οποίος έχει φανερώσει, έμπρακτα, το προσωπικό του έργο, λαμβάνοντας, μάλιστα, από το κοινό τα αντίστοιχα βραβεία…

 

 

Τα έπαθλα τιμής για την έντονη εργατικότητα του, τον αδαμάντινο χαρακτήρα του και την ανιδιοτελή, εν πολλοίς, πλην όμως πολύτιμη προσφορά του στον κοινωνικό χάρτη της Ανατολικής Μακεδονίας… Για όλα αυτά, λοιπόν, το «gipedo.eu» επικοινώνησε, προ ημερών, με τον κ. Σταύρο Πανάγο, εκμαιεύοντας από τον ίδιο ορισμένα κρίσιμα για τον βίο του στοιχεία, τα οποία του επιτρέπουν να αισθάνεται περήφανος για τα προσωπικά του μεγαλεία!

 

«Εγώ δε δραστηριοποιούμαι στον χώρο του αθλητισμού, την τελευταία δεκαετία, καθώς έχω αποφασίσει να ασχοληθώ, αποκλειστικά, με την εργασία μου ως παραγωγός σε αγροτικά είδη. Συγκεκριμένα, διαθέτω, περίπου, 40 στρέμματα, στα οποία έχω τοποθετήσει ορισμένα προϊόντα, όπως ακτινίδια, ροδάκινα, μήλα, αλλά και ορισμένα ακόμα είδη.

 

 

Η εργασία μου είναι πολύωρη, καθημερινά, δύσκολη και πολυέξοδη, αφού το κόστος παραγωγής των προϊόντων είναι αρκετά υψηλό, αν σκεφτεί κάποιος τα φάρμακα και τα υπόλοιπα υλικά τα οποία χρειάζονται για την παραγωγή των προϊόντων. Παρ’ όλα αυτά, είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω το έργο μου στον επαγγελματικό χώρο, προκειμένου να εξασφαλίζω, τουλάχιστον, τα προς το ζην», ήταν, προ ημερών, τα πρώτα λόγια του κ. Σταύρου Πανάγου, ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια.

 

 

«Γεννήθηκα στη γερμανική πόλη, Στουτγκάρδη, στην οποία έμεινα μέχρι την ολοκλήρωση του 5ου έτους της ηλικίας μου. Ο πατέρας μου κατάγεται από την Πετροπηγή, η μητέρα μου από το Ερατεινό, ενώ εγώ διαμένω στην περιοχή της Πέρνης. Παρά το γεγονός πως κατάγομαι από τη Βόρεια Ελλάδα, υποστηρίζω τον Ολυμπιακό Πειραιώς και στα νεανικά μου χρόνια είχα ως πρότυπο τον κ. Κελεσίδη. 

 

 

Υπηρέτησα τον αθλητικό σύλλογο του Κεραυνού Πέρνης, επί σειρά έξι (6) ετών, όταν η ομάδα μετείχε στο Πρωτάθλημα της Γ’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, ενώ, νωρίτερα, υπήρξα ποδοσφαιριστής αυτής της ομάδας. Συγκεκριμένα, από το έτος 1984 μέχρι το έτος 1989, φόρεσα τη φανέλα του Κεραυνού Πέρνης, καθοδηγούμενος από τον προπονητή, Νίκο Μπαρμπαλέξη, ο οποίος είχε αγωνιστεί, παλαιότερα, στον Α.Ο. Καβάλας. Συμετείχα με τον Κεραυνό Πέρνης στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, επί σειρά ετών, ενώ στην συνέχεια εντάχτηκα στο ρόστερ του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης, ο οποίος καθοδηγούταν, τότε, από τον προπονητή, Σπύρο Κλοκίδη, στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας. Στην συνέχεια, υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία στη χώρα της Κύπρου και δη στον Άγιο Ιωάννη Μαλούντας της Λευκωσίας, (Ε.Λ.Δ.Ι.Κ), επί σειρά 11 μηνών, στη Νιγρίτα Σερρών, επί σειρά πέντε (5) μηνών, στη Νέα Σάντα και στο Δροσάτο Κιλκίς.

 

 

 

 

 

Έπειτα από την ολοκλήρωση της στρατιωτικής μου θητείας, το έτος 1995, επέστρεψα στον χώρο του ποδοσφαίρου, αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Μακεδονικού Αγιάσματος, υπό τις οδηγίες του προπονητή, Γιώργου Αβενίδη, επί σειρά δύο ετών. Εν συνεχεία, πρόσφερα τις υπηρεσίες μου στο χωριό, στο οποίο κατάγεται ο πατέρας μου, Πετροπηγή, για μια σεζόν, υπό τις οδηγίες του προπονητή, Αντώνη Γκολιαβούδη.

 

 

 

Σε ηλικία 30 ετών, επέστρεψα στον Κεραυνό Πέρνης, στον οποίο ολοκλήρωσα την καριέρα μου με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή. Καλύτερη στιγμή στην πολυετή θητεία μου στον αθλητικό χώρο, από τη θέση του παίκτη, ήταν η συμμετοχή μου στον Ναζιανζό Νέας Καρβάλης, επί προεδρίας, Δημήτρη Σεκερτζή, μη έχοντας, όμως, την τύχη να αγωνιστώ μαζί με τους πάλαι ποτέ «αστέρες» της ομάδας, Γιώργο Ιωσηφίδη και Νίκο Κωστένογλου», πρόσθεσε, ακολούθως, ο πάλαι ποτέ αριστερός μέσος και τέως παράγοντας του Κεραυνού Πέρνης, για να υπερθεματίσει λέγοντας:

 

 

«Επίσης, πέρα από τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες, ασχολούμαι με τον χώρο του θεάτρου, ασκώντας το αγαπημένο μου «χόμπι» στην πόλη μου. Συγκεκριμένα, έχω συμμετάσχει σε τέσσερις (4) θεατρικές παραστάσεις, οι οποίες έχουν διεξαχθεί στην περιοχή της Χρυσούπολης και σ’ αυτή της Ζαρκαδιάς, με απόλυτη επιτυχία. Το θεατρικό έργο ονομάζεται «Ο Μπακαλόγατος», οι πρόβες διοργανώνονται από τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Πέρνης, στον οποίο προεδρεύει ο κ. Θόδωρος Μουμτζής, ενώ ο κόσμος στηρίζει τις προσπάθειες μας», ήταν, προ ημερών, τα λόγια του πατέρα της φοιτήτριας ιατρικής, κας. Πανάγου, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr