Ο προπονητής ποδοσφαίρου, Γιωργος Κουντουράς, στο «gipedo.eu»!

 

 

 

Αγάπη για τον αθλητισμό ή απλά ένα έντονο συναίσθημα εκτίμησης στο αθλητικό κοινό; Πάθος για να αναδειχθεί το ταλέντο της νέας γενιάς αθλητών ή μήπως ένας σκοπός να μεσουρανήσει το σπορ του ποδοσφαίρου στον τόπο αυτόν; Ό,τι και αν συμβαίνει στην περίπτωση του Απόλλωνα Καβάλας, το σίγουρο είναι πως ο σύλλογος με το όνομα του Θεού στην Αρχαία Ελλάδα σέρνει με την «τρίαινα» του μια πανέμορφη αθλητική «μπάντα» η οποία έχει γίνει αισθητή σ’ όλο τον Νομό Καβάλας!

Με πρωτεργάτες μια ομάδα καθηγητών Φυσικής Αγωγής, η οποία έχει τη γνώση και το όραμα να εκσυγχρονίσει την Ακαδημία αυτή, η πλειάδα νεαρών ποδοσφαιριστών μπορεί να αισθάνεται περιχαρής για το ότι βιώνει, από τόσο νωρίς, ένα όνειρο ζωής… Μια εμπειρία μοναδική για την οποία μας μίλησε, προ καιρού, ο Γιώργος Κουντουράς, ο εξαιρετικός αυτός άνθρωπος και προπονητής…  

 

 

«Εγώ συνεργάζομαι, φέτος, για δεύτερη σεζόν, με τα στελέχη του Απόλλωνα Καβάλας, ο οποίος εδρεύει στις αθλητικές εγκαταστάσεις, οι οποίες είναι εγκατεστημένες στην περιοχή των σφαγείων Καβάλας. Παλαιότερα, συνεργάστηκα με τα στελέχη του Ηρακλή Καβάλας, της ΑΕΚ Καβάλας, των Ελπίδων Καβάλας και του Αστέρα Καβάλας, ως προπονητής των ομάδων Κ16, 14, Κ12 και Κ8», ήταν, προ ημερών, τα πρώτα λόγια του προπονητή του Απόλλωνα Καβάλας, ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια.

 

«Την περασμένη χρονιά, οι ομάδες του Απόλλωνα Καβάλας γυμνάστηκαν σε δύο γήπεδα ιδανικών διαστάσεων (50χ75μ το ένα και ένα, ακόμα μικρότερο διαστάσεων). Ο αριθμός των, περίπου, 130 παικτών, οι οποίοι επανδρώνουν, φέτος, την αθλητική μας οικογένεια, αποτελούν το μέλλον του Απόλλωνα Καβάλας, γι’ αυτό σκοπός μας είναι η παραγωγή αξιόλογων παικτών με σκοπό να σταδιοδρομήσουν στον χώρο του αθλητισμού τα επόμενα έτη. Παράλληλα, τα στελέχη του Απόλλωνα Καβάλας συνεργάζονται με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, γεγονός το οποίο δεν μπορεί παρά να εξυπηρετεί τις δύο πλευρές και συνάμα να αποτελεί μεγάλη τιμή για το σωματείο μας.

Επίσης, οι ομάδες μας συμμετέχουν, διαχρονικά, σε μια σειρά από τουρνουά σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Επιπλέον, πέρα απ’ εμένα, με τον Απόλλωνα Καβάλας συνεργάζονται οι προπονητές, Γιώργος Βεζυρίδης (υπεύθυνος Ακαδημιών), Τίμος Σαββάτης (Κ16 και Κ12), Γιώργος Σακάλογλου (2011), Στέφανος Καζάκης (2008, 2013, 2014), Θοδωρής Ανανιάδης (2010, 2012), Παύλος Αγαθόπουλος (προπονητής τερματοφυλάκων) και φυσικά εγώ, ο οποίος συμπράττω στην προσπάθεια για την αναβάθμιση του συλλόγου σ’ όλα τα επίπεδα.

Σημαντικές επιτυχίες γι’ εμάς αποτελούν οι μετακινήσεις τριών ποδοσφαιριστών στις ομάδες υποδομής του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, με την ευχή να διαγράψουν αξιόλογη ρότα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα τα επόμενα έτη. Πρόκειται για τον Θοδωρή Τσεμαλίδη (2008), τον Γιώργο Τζέγκο (2009) και τον Κυριάκο Τουμουσίδη (2009).

Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες για τον σύλλογο μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

https://www.facebook.com/groups/www.apollwnkavalas/

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr