Η πρώτη ουσιαστική κίνηση των ανθρώπων του Μ.Α.Ορφανίου!

 

Μια άκρως πετυχημένη για τον σύλλογο σεζόν αποτελεί, πλέον, παρελθόν, ωστόσο το παρών είναι εδώ και τα στελέχη του Μ.Α. Ορφανίου δείχνουν, εκ’ νέου, τον δικό τους δυναμισμό… Ο προγραμματισμός της ιστορικής ομάδας έχει, ήδη, πάρει «σάρκα και οστά» και αυτός είναι καταφανές από το ότι την αρχή έχει κάνει ο Θοδωρής Παλληκαράς! Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έδωσε, προ ημερών, τα χέρια με τα μέλη του Μ.Α.Ορφανίου και θα στηρίξει τις προσπάθειες του συλλόγου στους δύσκολους αγώνες του νέου…μαραθωνίου… Ιδού, το περιεχόμενο του Δελτίου Τύπου σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών λίγο καιρό ύστερα από το πέρας των στιγμών των μαγικών…

 

 

«Καλησπέρα πρωταθλητές και πρωταθλήτριες !!!

Η Διοίκηση της ομάδας έχοντας λάβει υπόψην όλα όσα έχει προσφέρει την χρόνια που μας πέρασε και μαζί με τους υπόλοιπους οδήγησε τον #ΜΕΓΑ στην μεγάλη κατηγορία του νομού , προχωράει στην επιβράβευση του και ταυτόχρονα την ανανέωση της συνεργασίας με τον σύλλογο μας !
Ο λόγος γίνεται για τον έναν εκ των MVP της χρονιάς όπως ψήφισαν οι ίδιοι οι συμπαίκτες του !
Τον δικό μας φίλο Θεόδωρο Παλληκαρά Θοδωρής Παλληκαράς !

Ο οποίος δηλώνει #ΜΕΓΑΣ και υπόσχεται μέσω της σκληρής δουλειάς και της συνεργασίας με συμπαίκτες και προπονητή να υπερβεί εαυτόν για τον #ΜΕΓΑ και το #ΟΡΦΑΝΙ στην νέα απαιτητική ποδοσφαιρική σεζόν !

Συγχαρητήρια Θόδωρε , μια φορά #ΜΕΓΑΣ πάντα #ΜΕΓΑΣ».

 

         

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr