Ο προπονητής του Ορφέα Ελευθερούπολης, Παντελής Στυλιανού, στο «gipedo.eu»!

 

 

Το Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας έλαβε, πριν λίγο καιρό τέλος, ο Ορφέας Ελευθερούπολης δεν ολοκλήρωσε τα δικά του «θέλω» και ο σχεδιασμός του για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει, προσεχώς,  με όραμα ένα λαμπρό για τον σύλλογο μέλλον! Λίγο, όμως, καιρό πριν συμβεί κάτι τέτοιο, ο έμπειρος και πετυχημένος προπονητής του, Παντελής Στυλιανού, μίλησε στην ιστοσελίδα μας για τον δικό του σκοπό και το…αύριο του ιστορικού σωματείου, με την προοπτική η επόμενη Άνοιξη να ταυτιστεί με ευτυχή για τον Ορφέα Ελευθερούπολης κατάληξη… 

 

«Εγώ, φέτος, συνεργάστηκα για μια, ακόμα, φορά με τα στελέχη του Ορφέα Ελευθερούπολης, ο οποίος μετείχε στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας. Η ομάδα μας κατέβαλε μια προσπάθεια με την προοπτική να ανέλθει στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν να συμβεί για ορισμένους λόγους. Ο πρώτος σχετίζεται με το γεγονός πως δεν σχεδίασα εγώ την ομάδα, το περασμένο καλοκαίρι, όπως είχε συμβεί και κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας μου στον σύλλογο. Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με την αντιμετώπιση την οποία έχαιρε η ομάδα μας, κατά τη διάρκεια της σεζόν, από τα διαιτητικά όργανα, με συνέχεια να στερηθεί ορισμένους κρίσιμους πόντους, κατά τη διάρκεια του θεσμού», ήταν, προ ημερών, τα λόγια του Παντελή Στυλιανού, στην ιστοσελίδα μας, ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια.

 

 

 

«Εν όψει της επόμενης χρονιάς, εγώ έχω συζητήσει με τα στελέχη της υπάρχουσας διοικούσας επιτροπής το ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει, ακόμα, προκύψει. Αυτό έχει συμβεί διότι δεν έχει γνωστοποιηθεί, ακόμα, το διοικητικό σχήμα του του σωματείου, καθώς επίκεινται μια εκλογική διαδικασία η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου! Εγώ, λοιπόν, είμαι διατεθειμένος να ανανεώσω την συνεργασία μου με τα στελέχη του Ορφέα Ελευθερούπολης, εφόσον, όμως, προκύψει ένα σοβαρό συμβούλιο στον σύλλογο το οποίο θα έχει υψηλές βλέψεις για το σωματείο. Όπως, δηλαδή, είναι το υπάρχον διοικητικό σχήμα, με επικεφαλής τον κ. Μίμη Αντωνιάδη, ο οποίος καταβάλει έντιονες προσπάθειες για την αναβάθμιση του σωματείου σ’ όλους τους τομείς. Άλλωστε, ο Ορφέας Ελευθερούπολης είναι ένα ιστορικό σωματείο το οποίο διαθέτει μεγάλη δυναμική εντός και εκτός του Νομού Καβάλας, γι’ αυτό με την προσθήκη 3-4 παικτών, μπορέσει, τη νέα χρονιά, να κερδίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική».

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr