Η επιστολή αποχώρησης του Άγγελου Ελευθερόπουλου από τον σύλλογο!

 

Οχτώ χρόνια γεμάτα συγκινήσεις, ευχάριστες εμπειρίες και αναμνήσεις… Οχτώ έτη συνδυασμένη με άφθονες επιτυχίες, μεγάλες διακρίσεις και ιστορικές κατακτήσεις… Οχτώ σεζόν στις οποίες το συναίσθημα λατρείας για τον σύλλογο ήταν παρών, δείγμα του ότι γνωρίζει πως να τιμά το σωματείο στο οποίο έχει δοξαστεί από μικρός…

 

 

Παράλληλα με τη δύση του τρέχοντος Μαΐου, όμως, ήρθε η ώρα του δικού του αντίου, η στιγμή που πολλοί στην πόλη δεν είχαν φανταστεί, μια ώρα δύσκολη που το «φεύγω» δύσκολα μπορείς να το πεις… Ο Άγγελος, όμως, έχει φροντίσει να βρίσκεται στα εύκολα θέματα εδώ και στα δύκολα εκεί που χρειάζεται η τεράστια ψυχική του δύναμη…

Γι’ αυτό, ύστερα από έντονη σκέψη και περισυλλογή συνέταξε, προ μερικών ωρών, ένα εξαιρετικό κείμενο, μέσω του οποίου αποκαλύπτει την αποχώρηση του  και εξηγεί τους λόγους της μη παραμονής του στον σύλλογο ο οποίος αποτελεί, επί σειρά δεκαετιών, το δεύτερο, αν όχι το πρώτο, «σπίτι» του…  

«Ύστερα από 8 χρόνια στο τιμόνι του ΑΡΗ ΠΗΓΩΝ (τα 4 τελευταία ως πρόεδρος) αποφάσισα όπως όλα τα ωραία που κάποτε τελειώνουν, έτσι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ολοκληρωθεί ο κύκλος μου από τα ινία του συλλόγου. 

 


Ευχαριστώ προσωπικά όλους τους ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, με τις οποίες ευχάριστες και δύσκολες στιγμές είχαμε.
Θα έχουν όλοι για πάντα μια θέση στην καρδιά μου.
Ευχαριστώ όλους τους χορηγούς της ομάδας που ποτέ δεν αρνήθηκαν την βοήθεια με οποιοδήποτε τρόπο στους δύσκολους αυτούς καιρούς.

 


Για το τέλος, ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους μας που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα σε όλα, από την αρχή μέχρι το τέλος, στα εύκολα, στα δύσκολα, στις χαρές και στις λύπες. Συνεχίστε να είστε δίπλα στην ομάδα, σας έχει ανάγκη, εσείς είστε η δύναμη του ΑΡΗ ΠΗΓΩΝ.


Ξέρω ότι το χωριό μας έχει ανθρώπους άξιους με όρεξη, πείσμα, μεράκι και πάνω απ’ όλα αγάπη για αυτό που κάνουν και θα βρεθεί επικεφαλής ώστε να μπορέσει να συνεχίσει μαζί με το υπόλοιπο ΔΣ να λειτουργεί την ομάδα όπως λειτουργούσε, γιατί όχι και καλύτερα. Να ξέρουν πως σε ότι χρειαστεί θα είμαι πάντα δίπλα τους σαν απλό μέλος και με μηνιαία συνδρομή.
Σας ευχαριστώ πολύ για όλα.
Με εκτίμηση
Άγγελος Ελευθερόπουλος».

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr