Τα λόγια του Προέδρου του μακεδονικού σωματείου, Τάσου Μήτρου!

 

Κάλεσμα σε γνωστούς, φίλους και υποστηρικτές του Βρασίδα έκανε, προ ημερών, ο Πρόεδρος του συλλόγου, προκειμένου να συμπράξουν στην προσπάθεια για την αναβάθμιση του σωματείου της Νέας Περάμου. Ο Τάσος Μήτρου προχώρησε, πρόσφατα, σε μια ξεχωριστή ανακοίνωση μέσω της σελίδας του στο «facebook», ελπίζοντας στο άγγιγμα της ψυχής κάθε υποστηρικτή της ομάδας αυτής με κοινό στόχο την πρόοδο της στην πόλη αυτή…

 

«Προς φίλους Κ οπαδούς του ΒΡΑΣΊΔΑ!!!!!!! Αυτά τα τρία τελευταία χρόνια που διοικούμε το Βρασίδα καταφέραμε αρκετά .Ειχαμε χαρές, λύπες ,χτίσαμε μία ομάδα ζηλευτή ,πήραμε κύπελλο κατηγοριών, παίξαμε δύο ημιτελικούς ,τερματίσαμε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Μα πάνω από όλα ήμασταν μία παρέα ,μία οικογένεια ,ένας σύλλογος ζηλευτός σε όλη την Καβάλα .Κάναμε πολλά βήματα προόδου και στις υποδομές του συλλόγου .

 


Με τη βοήθεια του Δήμου Παγγαίου μπορέσαμε να υλοποιήσουμε τον ηλεκτροφωτισμό του γήπεδου ,καταφέραμε και κάναμε τον εκβραχισμό γύρω από το γήπεδο ,καταφέραμε το μεγάλο έργο του πλαστικού χλοοτάπητα στο προπονητήριο του συλλόγου που θα μείνει παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές . Ο Βρασίδας μεγάλωσε αλλά οι παράγοντες αυτά τα τρία χρόνια σίγουρα είχαμε φθορά ,κόπωση σωματική Κ ψυχική. Για αυτό καλώ όλους τους Περαμιωτες, όλους τους ανθρώπους που αγαπούν το σύλλογο την επόμενη Κυριακή 9/6 να συζητήσουμε, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να μπορέσουμε να κρατήσουμε πάλι τον Βρασίδα ψηλά .Πίστευα πάντα σε αυτή την ομάδα ,συνεχίζω να πιστεύω και πάντα θα παλεύω για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Οποιαδήποτε στιγμή μου ζητήθηκε να βοηθήσω ήμουν πάντα εκεί . Πρέπει να διασφαλίσουμε τη συνέχεια του συλλόγου και να διαφυλάξουμε αυτήν με κάθε τρόπο. Δουλέψαμε συλλογικά ,ήταν μαζί μας άνθρωποι που διαφωνούσαν με τα πιστεύω μας ,με τις ιδέες μας ,ήταν όμως εκεί γιατί είναι Βρασίδας. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και τώρα και βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί αυτό το Στολίδι, η ομάδα μας θα πρέπει να έχει παρόν και μέλλον και αυτό πρέπει να το διασφαλίσουμε όλοι .

 

 

Θελω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου όλους αυτούς που συνεργάστηκαν μαζί μάς και να ζητήσω συγνώμη για όσα λάθη έχουν γίνει. ΣΙγουρα έγιναν, δεν γίνεται διοίκηση χωρις λάθη
Και βέβαια μέσα από τα λάθη μας μαθαίνουμε. Όσο αφορά την ακαδημία ,στόχος μας ήταν πάντα να έχουμε προπονητές διπλωματούχους .Το αποτέλεσμα εξέπληξε ακόμα και εμας τους ίδιους .Είχαν τρομερή πρόοδο τα παιδιά με καλά αποτελέσματα με τίτλους αλλά πάνω από όλα έμαθαν ποδόσφαιρο ,κίνησαν το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Στο κομμάτι αυτό έχει πολύ μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας ο Στρατός Λυμπέρης οι προπονητές μας ,οι γονείς και οι εθελοντές που πλαισίωσαν και βοήθησαν στο έργο της Ακαδημίας και αυτό είναι προς τιμή όλων. Πρέπει όλοι μας να σκεφτούμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας να είμαστε κοντά για να ρθουν οι νεότεροι ακόμα πιο κοντά στην ομάδα και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε αυτό το έργο. Σας ευχαριστώ όλους όσους βάλατε ένα λιθαράκι έτσι ώστε να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο αυτός ο σύλλογος ,ο Βρασίδας μας!!!!!!!».

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr