Ο προπονητής της α’ ομάδας, Κώστας Αρβανίτης, στο «gipedo.eu»!

 

Οι εμπειρίες του σ’ αυτή τη ζωή του επιτρέπουν να έχει σε μερικά θέματα μια άποψη σαφή, ενώ το άφθονο ταλέντο του στον χώρο της προπονητικής προκαλεί στον ίδιο το συναίσθημα της αισιοδοξίας πως θα βιώσει με την ομάδα του μια χρονιά εντυπωσιακή… Ο λόγος για τον νεαρό και εξελίξιμο προπονητή, Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος ανέλαβε, πριν λίγο καιρό, το «τιμόνι» του Βρασίδα Νέας Περάμου Καβάλας και με την αυγή του καλοκαιριού θέτει ψηλά τον πήχη, εν όψει του νέου Πρωταθλήματος…

 

«Εγώ ανέλαβα την εκγύμναση της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου του Βρασίδα Νέας Περάμου, λίγο καιρό πριν την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας. Σ’ αυτό το χρονικό διάστημα, η ομάδα μας συμμετείχε σε τέσσερις, συνολικά, επίσημες αναμετρήσεις, σημειώνοντας τρεις νίκες και γνωρίζοντας μόνο μια ήττα από τον Ναζιανζό Νέας Καρβάλης, εκτός έδρας. Αναμφίβολα, λοιπόν, ο απολογισμός του ανδρικού μας τμήματος, κατά τη διάρκεια των τεσσάρων αυτών αναμετρήσεων, ήταν θετικός, κάτι το οποίο τιμά όλα τα μέλη του σωματείου. Ένα, όμως, ακόμα, ευχάριστο γεγονός, το οποίο απορρέει από την σειρά των τεσσάρων αυτών αναμετρήσεων είναι η συμμετοχή ορισμένων νεαρών παικτών στα επίσημα ματς της ανδρικής μας ομάδας, προκειμένου να αποκομίσουν πλούσιες εμπειρίες από τη διοργάνωση», ήταν, προ ημερών, τα πρώτα λόγια του κ. Κώστα Αρβανίτη, στην ιστοσελίδα μας, ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια.

 

 

«Επίσης, δεν μπορώ να κρύψω, την προσφορά που είχε ο προκάτοχος μου στον σύλλογο, κ. Θωμάς Ματρακούκας, ο οποίος οδήγησε το σωματείο στην κατάκτηση του Κυπέλλου της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας. Σε ό,τι αφορά το μέλλον μου στον σύλλογο, εκτιμώ πως το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να ανανεώσω, προσεχώς, την συνεργασία μου με τα στελέχη του σωματείου. Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, πρόκειται να διεξαχθούν οι καθιερωμένες εκλογές στον σύλλογο, κάτι το οποίο σημαίνει πως το αργότερο μέχρι τα μέσα του μήνα θα γνωρίζω το τι θα συμβεί στην συγκεκριμένη υπόθεση.

 

 

Είναι, λοιπόν, αλήθεια πως επιθυμώ να παραμείνω στην τεχνική ηγεσία του Βρασίδα Νέας Περάμου, αφού η σχέση μου με τη διοίκηση του σωματείου και τους ποδοσφαιριστές είναι άψογη. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι οικογενειακό, η ομάδα διαθέτει καλούς παίκτες και παρουσιάζει ποιοτικό ποδόσφαιρο, κάτι το οποίο φάνηκε στα ματς του Βρασίδα με αντιπάλους τους, Μ.Α. Φιλίππων, Θεαγένη Θάσου και Κεραυνό Κρηνίδων, στα οποία ο σύλλογος αναδείχθηκε νικητής!

Η 4η, λοιπόν, θέση την οποία κατέκτησε η α’ ομάδα στο φετινό Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας είναι, σίγουρα, ικανοποιητική, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των μελών του σωματείου, ωστόσο εγώ θεωρώ πως ο Βρασίδας Νέας Περάμου μπορεί να τερματίσει στο μέλλον σε ψηλότερη θέση».

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr