Ο προπονητής των ομάδων υποδομής, Κώστας Αρβανίτης, στο «gipedo.eu»!

 

Στο βόρειο σημείο του Δήμου Παγγαίου, εκεί που η κοιλάδα του Μαρμαρά αγγίζει την αρχαία πόλη Πέργαμος ξεδιπλώνονται, διαχρονικά, αρκετές φουρνιές από νεαρά παιδιά με προσόντα άκρως αθλητικά! Εμπλουτισμένα με γνώσεις από μια ομάδα καταρτισμένων προπονητών, οι οποίοι ανήκουν στον ιστορικό σύλλογο του Ορφέα Ελευθερούπολης, πιστοποιούν κάθε έτος πως  αυτό το σωματείο δεν είναι τυχαίο, αλλά πανίσχυρο… Οι άφθονες επιτυχίες σε μια σειρά από διοργανώσεις, η αγάπη για τον σύλλογο τον οποίο πρεσβεύουν με έντονη όρεξη και η προοπτική του προβιβασμού στην ανδρική ομάδα αποτελούν, ξεκάθαρα, τα κίνητρα για την παρουσία τους στον σύλλογο οποίος είναι γνωστός στα πέρατα της Ελλάδας… Γι’ αυτό τον λόγο, ο ένας εκ’ των «δασκάλων» των νεαρών αθλητών, Κώστας Αρβανίτης, δεν μπορεί παρά να επαινεί, μέσω της ιστοσελίδας μας, τα προοδευτικά βήματα αυτών στον χώρο του αθλητισμού, ο οποίος αποτελεί ένα μεγάλο μέρος του δικού μας πολιτισμού…

 

 

 

«Εγώ συνεργάζομαι, φέτος, για τρίτη σεζόν με τα στελέχη του Ορφέα Ελευθερούπολης, κατέχοντας τον ρόλο του προπονητή των αναπτυξιακών τμημάτων του συγκεκριμένου σωματείου. Ο σύλλογος μας διαθέτει πολλούς νεαρούς αθλητές στο φυτώριο του, ενώ έχει υπό την αιγίδα του τις ομάδες υποδομής του Φρίξου Ελευθερούπολης, ο οποίος συμμετέχει στα επίσημα Πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Καβάλας, έχοντας παίκτες που η ηλικία τους δεν ξεπερνά τα 15 έτη!

Εγώ γυμνάζω τις ομάδες Κ14 και Κ12 του Ορφέα Ελευθερούπολης, ενώ τα υπόλοιπα τμήματα καθοδηγούνται από τον προπονητή, Ανδρέα Βασιλόπουλο. Αμφότεροι διατηρούμε πολύ καλή σχέση με τον διοικητικό υπεύθυνο των ομάδων υποδομής του σωματείου, κ. Θοδωρή Καϊτη. Τα αναπτυξιακά μας συγκροτήματα συμμετέχουν στα επίσημα Πρωταθλήματα της αντίστοιχης Ένωσης. Όπως και σε μια σειρά από τουρνουά τα οποία διοργανώνονται από συλλόγους οι οποίοι βρίσκονται εντός και εκτός του Νομού Καβάλας. Οι συνθήκες εκγύμνασης είναι ευμενείς για τους ποδοσφαιριστές μας, καθώς προπονούνται στα δύο εξαιρετικά βοηθητικά γήπεδα της Ελευθερούπολης, ενώ σκοπός μας είναι η τοποθέτηση γερών βάσεων με την προοπτική της ανάπτυξης του ταλέντου κάθε αθλητή μας».

  

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr