Ο παράγοντας του σωματείου, Γιώργος Μπραστιανός, στο «gipedo.eu»!

 

Από τη Θάσο μέχρι την Καβάλα ένας Φάρος δρόμος και από το πανέμορφο χωριό των Μαριών μέχρι τα πέρατα της Ανατολικής Μακεδονίας η διαδρομή είχε, κατά τη διάρκεια της σεζόν, τον ιστορικό αυτόν σύλλογο «οδηγό»… Γιατί ποτέ, κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ο νησιώτικος σύλλογος δε φρόντισε να μείνει αδήλωτος, να πει όχι στις δυσκολίες του Πρωταθλήματος της Β’ τοπικής κατηγορίας και να παύσει να διαγράφει μια ξεχωριστή στον χώρο πορεία…

Αντίθετα, ο Φάρος Μαριών ήταν, φέτος, κάθε βδομάδα έτοιμος, να διεκδικήσει με έντονο δυναμισμό τον καλύτερο δυνατό βαθμό, σε κάθε γήπεδο, σε κάθε χωριό… Όχι γιατί τα στελέχη του έχουν πάθος με τον πρωταθλητισμό, αλλά επειδή για τον Γιώργο Μπραστιανό και το δικό του κοινό, η τιμή και η ιστορία του συλλόγου βρίσκονται στον ύψιστο βαθμό…  

«Τη φετινή σεζόν, η ανδρική μας ομάδα πορεύτηκε με τον προπονητή, κ. Σάκη Γαλανό, επιδιώκοντας την παραμονή της στον…μαραθώνιο της Γ’ τοπικής κατηγορίας. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συνέβη, λόγω της απουσίας πολλών παικτών μας από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας μας για διαφορετικούς λόγους. Συγκεκριμένα, πέντε παίκτες μας αποχώρησαν από το ρόστερ του σωματείου μας, κατά τη διάρκεια της σεζόν, ενώ άλλοι πέντε αθλητές μας έπραξαν το ίδιο το περασμένο καλοκαίρι.

 

Συνεπώς, το ανδρικό μας συγκρότημα στηρίχτηκε στην παρουσία αρκετών άπειρων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι, όμως, έδωσαν τον καλύτερο ευατό τους για το καλό του σωματείου μας. Δυστυχώς, όμως, η ανδρική μας ομάδα κατάφερε να κερδίσει μόνο οχτώ πόντους, κατά τη διάρκεια του α’ γύρου, αλλά και έναν, κατά τη διάρκεια του β’ γύρου της ίδιας διοργάνωσης.

Πέρα, όμως, απ’ όλα τα παραπάνω, χρειάζεται να σας αναφέρω πως το μεγάλο πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει ο Φάρος Μαριών δεν είναι άλλο από την έλλειψη μιας επαρκούς στέγης για την πραγματοποίηση των προπονήσεων και των επίσημων αναμετρήσεων του σωματείου μας. Ξέρετε, το γήπεδο στην περιοχή της Σωτήρος Θάσου, το οποίο φιλοξένησε, επί σειρά ετών, τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας, δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση, με συνέπεια η ομάδα μας να χρησιμοποιήσει, φέτος, το γήπεδο στην περιοχή του Ποτού.

Παρ’ όλα αυτά, το σωματείο μας τίμησε την ιστορία του με την συμμετοχή του σ’ όλα τα ματς του φετινού Πρωταθλήματος, είτε αυτά διεξάγονταν εντός του νησιού μας, είτε στις διάφορες περιοχές της Καβάλας».

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr