Ο Πρόεδρος του σωματείου, Ευάγγελος Καλούδης, στο «gipedo.eu»!

Μια διοίκηση με προοπτική για ένα καλύτερο…αύριο ή μια «ευαγγελική» δύναμη, η οποία θα αρχίσει να λάμπει με τρόπο έντονο; Μια ομάδα ανθρώπων, η οποία λειτουργεί με κίνητρο την αγάπη της για τον νησιώτικο σύλλογο ή μια διοικούσα επιτροπή η οποία διαθέτει τα «κλειδιά» για να ανοίξει η «πόρτα του παραδείσου» μ’ ένα θρίαμβο; Ό,τι και αν ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση, το σίγουρο είναι πως ο Κεραυνός Καλλιράχης έχει αλλάξει σελίδα, κάτι στο οποίο αναφέρθηκε, προ ημερών, μέσω της ιστοσελίδας μας, ο νέος Πρόεδρος του σωματείου, Βαγγέλης Καλούδης, ο οποίος ηγείται της ομάδας από τη Θάσο με στόχο να την οδηγήσει στον…άσο!

 

 

«Εγώ ανέλαβα, πριν λίγο καιρό, τη διοίκηση του Κεραυνού Καλλιράχης, με την ελπίδα να προοδεύσει ο σύλλογος σ’ όλα τα επίπεδα. Η ομάδα καθοδηγούταν, τα τελευταία χρόνια, από τον προπονητή, Γιώργο Τζανετή, ενώ σε λίγο καιρό θα γνωρίζουμε αν η ομάδα πορευτεί με τον ίδιο κόουτς τη νέα χρονιά.

Τη φετινή σεζόν, η ομάδα μας συμμετείχε στο Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, ωστόσο η πτώση πολλών ομάδων στην υπό διαμορφωθείσα Γ’ τοπική κατηγορία απέτρεψε την σωτηρία του ανδρικού μας τμήματος.

Δυστυχώς, η φετινή σεζόν μας γέμισε μόνο με εμπειρίες από την συμμετοχή μας στη Β’ κατηγορία, ωστόσο αυτό δε μας πτοεί να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εκσυγχρονίσουμε το σωματείο σ’ όλα τα επίπεδα.  Πέρα, λοιπόν, από την ανδρική μας ομάδα, σκοπός μας είναι η σύσταση ομάδων υποδομής στον σύλλογο μας, προκειμένου να προκύψουν νεαροί αθλητές οι οποίοι θα αποτελέσουν το λαμπρό μέλλον του Κεραυνού Καλλιράχης. Παράλληλα, στόχος μας είναι η δημιουργία μιας αξιόλογης ανδρικής ομάδας, η οποία θα παρουσιάσει ποιοτικό ποδόσφαιρο στο νέο Πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής κατηγορίας».

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr