Τυπική σημασία έχει η προσεχής Συνέλευση στον Ατρόμητο Λεκάνης!

Μόνιμος ηγέτης στον Ατρόμητο Λεκάνης ή μοναδικός Πρόεδρος στον σύλλογο που όλο το χωριό περήφανο κάνει;

Πρωταγωνιστής για την προοδευτική πορεία του σωματείου το οποίο πρεσβεύει την ιδιαίτερη πατρίδα του, ή απλά ένας μεγάλος εργάτης του αθλητισμού ο οποίος εκδηλώσει, διαχρονικά, την αγάπη του;

Ό,τι και αν συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση, ένα είναι το δεδομένο σ’ αυτή την περίσταση… Ότι η θέση του Δημήτρη Αλευρά ανήκει στον ίδιο, διαχρονικά, γι’ αυτό τον λόγο θα μείνει ορφανή μόνο όταν ο ίδιος εκδηλώσει κάτι τέτοιο επίσημα… «Στις 23 Ιουνίου πρόκειται να διεξαχθεί η καθιερωμένη Γενική Συνέλευση του Ατρομήτου Λεκάνης. Παρ’ όλα αυτά, μην περιμένετε πως θα διαφοροποιηθεί η κατάσταση στη θέση του επικεφαλής της διοίκησης του σωματείου.

Όσο και αν σε ορισμένους φαίνεται παράδοξο, εγώ θα βρίσκομαι για πάντα στη θέση του Προέδρου, καθώς κανείς δεν επιθυμεί να με αντικαταστήσει στο συγκεκριμένο πόστο. Συνεπώς, αποτελώ τον μόνιμο Πρόεδρο του σωματείου. Τον άνθρωπο, ο οποίος οργανώνει, διαχρονικά, τον σύλλογο, κάτι το οποίο έχω ξεκινήσει να πράττω, εν όψει της επόμενης χρονιάς, οργανώνοντας την ομάδα μαζί με τον προπονητή, Κώστα Γενετίδη», ήταν, προ ημερών, τα λόγια του κ. Αλευρά στην ιστοσελίδα μας.

Υ.Γ: Περισσότερες πληροφορίες για τον Ατρόμητο Λεκάνης μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

https://www.facebook.com/pg/AmsAtromitosLekanis/photos/?ref=page_internal

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr