Ο προπονητής της ομάδας, Σάκης Τσιρονίδης, στο «gipedo.eu»!

 

Η φετινή σεζόν έχει φτάσει στο τέλος της, η ομάδα του Άρη Ζυγού βρήκε το σθένος της και γι’ αυτό τον λόγο η Β’ τοπική κατηγορία είναι αυτή η οποία θα ανοίξει, σε λίγο καιρό, την αγκαλιά της για να προσφέρει στο ιστορικό σωματείο την ευκαιρία να φανερώσει τη δική του κυριαρχία… Αυτή την οποία επέδειξε, κατά τη διάρκεια των αγώνων «μπαράζ» καθόδου με συνέπεια να κερδίσει με το…σπαθί της μια θέση στην εν λόγω διοργάνωση, βαδίζοντας, συνάμα, στον δρόμο της προόδου…

 

 

«Τη φετινή σεζόν, ο Άρης Ζυγού κατάφερε να διατηρηθεί στο Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ Καβάλας, ύστερα από την ολοκλήρωση των αγώνων για τη φάση των «μπαράζ» καθόδου.

 

 

Ευτυχώς, ο Ατρόμητος Ακροβουνίου επέδειξε, κατά τη διάρκεια των αγώνων «μπαράζ» την απαιτούμενη εντιμότητα, με συνέπεια να μην ηττηθεί με σκορ 3-2 από τον Αίαντα Παναγίας, στο τελικό παιχνίδι της σεζόν, ώστε να υποβιβαστούμε εμείς στην παρακάτω κατηγορία. Είμαι, λοιπόν, πολύ περήφανος για την σωτηρία της ομάδας μου και για το ότι ο Ατρόμητος Ακροβουνίου φανέρωσε ήθος τη φετινή χρονιά.

Επίσης, σε ό,τι αφορά την υπό διαμορφωθείσα Γ’ τοπική κατηγορία, αυτό το οποίο εγώ έχω να προτείνω είναι ο σχηματισμός μιας κατηγορίας μόνο με εφηβικές ομάδες για δύο λόγους. Αφενός επειδή μ’ αυτή τη διαδικασία κερδίζουν τις απαιτούμενες εμπειρίες οι νεαροί αθλητές και αφετέρου γιατί θα προκύψουν πιο ανταγωνιστικά Πρωταθλήματα», ήταν, προ ημερών, τα λόγια του προπονητή του συλλόγου, Σάκη Τσιρονίδη.  

 

 «Κερδίσαμε τον «πόλεμο»!

 

Επίσης, παράλληλα, με την παραμονή του συλλόγου στο Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, τα διοικητικά στελέχη αυτού έχουν εκδώσει την ακόλουθη ανακοίνωση.

 

 

«Η Διοίκηση του Α.Μ.Σ. Άρης Ζυγού ευχαριστεί θερμά τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές και όλο το φίλαθλο κόσμο που ήταν κοντά στην ομάδα και βγάλαμε εις πέρας μια πολύ δύσκολη χρονιά, κάτω από αντίξοες συνθήκες! Δεχτήκαμε πόλεμο από “διάφορους” που δεν σεβάστηκαν την ιστορία του σωματείου μας (από τους παλαιότερους συλλόγους του νομού Καβάλας στο χώρο του ποδοσφαίρου).

Κάποιοι δεν χαμογέλασαν στο τέλος, γιατί δεν κατάφεραν αυτό που επιδίωκαν από την αρχή της χρονιάς με πολύ μένος.

Δίνουμε συγχαρητήρια στη διοίκηση του Ατρόμητου Ακροβουνίου, στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή που δεν μπήκαν σε περίεργες διαδικασίες, παρ’ όλες τις αφόρητες πιέσεις που δέχτηκαν από πολλούς».

 

 

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr