Ο Πρόεδρος του συλλόγου, Παναγιώτης Παπάζογλου, στο «gipedo.eu»!

 

Η τρίαινα του Ποσειδώνα είναι βαριά, η αγάπη όλων για την ομάδα μοιάζει με καρδιά η οποία χτυπάει γι’ αυτήν δυνατά, γι’ αυτό το σωματείο από τον Νομό Καβάλας ξεχωρίζει από υγεία όπως λίγα σ’ όλη την Ελλάδα! Τρανό παράδειγμα, αποτελεί το γεγονός πως οι άνθρωποι, οι οποίοι διοίκησαν τον σύλλογο στο παρελθόν έγραψαν την ιστορία του σωματείου στα έγγραφα ενός «χρυσού» αρχείου, παραχωρώντας στη διάρκεια των χρόνων τη θέση τους σε μια ομάδα προσώπων, οι οποίοι φροντίζουν για τη δόξα του Ποσειδώνα Καβάλας σ’ αυτόν τον τόπο…

 

 

Ένας εκ’ των εκσυγχρονιστών του ιστορικού αυτού του συλλόγου δεν είναι άλλος από τον Παναγιώτη Παπάζογλου, ο οποίος διατηρεί, επί σειρά ετών, τη θέση του Προέδρου στο σωματείο, για χάρη του οποίου μίλησε, πρόσφατα, εξηγώντας μας τον τωρινό αθλητικό του βίο.  

«Ο Ποσειδών Καβάλας κατέκτησε, φέτος, την 4η θέση στο Πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας, κάτι το οποίο μας ευχαριστεί ιδιαίτερα. Μάλιστα, η ομάδα μας βρέθηκε στη 2η και στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου, χρησιμοποιώντας ως έδρα το γήπεδο του Χαλκερού, στο οποίο διεξάγονται, εδώ και αρκετά έτη, οι αγώνες και οι προπονήσεις της ομάδας μας.

 

 

Βέβαια, εν όψει της επόμενης χρονιάς, θα επιδιώξουμε την εγκατάσταση του σωματείου μας στο γήπεδο του Κωτσάλου, από το οποίο αποχώρησε πριν, περίπου, 20 έτη. Τότε, τα αρμόδια όργανα είχαν συμφωνήσει την αλλαγή του τόπου στέγασης ενός καβαλιώτικου σωματείου, ανά έτος, αλλά, δυστυχώς, μόνο Ποσειδών έφυγε μόνιμα από το κέντρο της πόλης, δίχως αυτό να ήταν σωστό», ήταν, προ ημερών, τα πρώτα λόγια του Παναγιώτη Παπάζογλου, στην ιστοσελίδα μας, ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια.

 

 

«Εμείς επιθυμούμε να στεγαστούμε στο μέλλον σε κάποιο γήπεδο του Νομού Καβάλας, προκειμένου να δημιουργήσουμε ομάδες υποδομής, οι οποίες θα αποτελέσουν το μέλλον του σωματείου. Το πιο ευχάριστο γεγονός, όμως, είναι πως ο σύλλογος μας εκπέμπει υγεία, με συνέπεια να επικρατεί πολύ καλό κλίμα στο εσωτερικό του. Εγώ διατηρώ, για μια ακόμα σεζόν, τη θέση του Προέδρου του σωματείου, ενώ επίτιμος Πρόεδρος είναι ο παλιός διοικητικός ηγέτης του συλλόγου, κ. Γιάννης Φιλίππου. Είμαστε, λοιπόν, πολύ ικανοποιημένοι για το ότι η ομάδα μας λειτουργεί εύρυθμα και διαγράφει πορεία πρωταθλητισμού στον… μαραθώνιο της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας. Μακάρι να συμβεί κάτι τέτοιο και τη νέα σεζόν, έστω και αν η άνοδος στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας δεν αποτελεί για το σωματείο μας αυτοσκοπό».

 

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr