Χώρισαν οι δρόμοι του συλλόγου με τον έξοχο προπονητή!

 

Στα μάτια μερικών μπορεί να μοιάζει με έρωτα προσωρινό, στην συνείδηση, όμως, των ειδικών του αθλητισμού αυτή η σχέση αποτελεί μια με αγάπη, η οποία φτάνει μέχρι τα βάθη του…ουρανού!

Ο Παύλος Προβατίδης και η Α.Ε.Κ. Καβάλας αποτέλεσαν, την τελευταία τριετία, ένα από τα καλύτερα δίδυμα στην Ελλάδα, σημείωσαν μαζί πολλά επιτεύγματα στη δική του ποδοσφαιρική αλάνα και γι’ αυτό τον λόγο θα θυμούνται όλες αυτές τις στιγμές για πάντα… Αναμνήσεις ευχάριστες, με γεγονότα τα οποία βίωσαν σε συνθήκες άριστες, αλλά και ωραίες εμπειρίες «βαμμένες» στο χρώμα του κιτρινόμαυρου αετού, τέτοιες που να αξίζουν στους ανθρώπους αυτούς… Στα στελέχη, δηλαδή, της Α.Ε.Κ. Καβάλας και στον Παύλο Προβατίδη, ο οποίος με την ακόλουθη ανακοίνωση του φανερώνεται, περίτρανα, πως ο αθλητισμός μπορεί να χτίσει πραγματικές φιλίες με συμφωνίες κυρίων, οι οποίες θα έχουν διάρκεια στον χρόνο ακόμα και όταν προκύψει το οριστικό «διαζύγιο»…

 

 

 

«Καπως Έτσι Ξεκινήσαμε πριν 3 χρόνια με μια δήλωση μου που ουσιαστικά ήταν μια υπόσχεση. (Η ΑΕΚ Καβάλας είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα σε όλους τους τομείς και πρέπει να έχει στόχους υψηλούς. Το ξέρω οτι είναι πολύ δύσκολο αλλά εμείς είμαστε για τα δύσκολα). Δούλεψα με όλη μου την ψυχή για αυτήν την ομάδα υπήρχε μια σταθερή φιλοσοφία, ένα σταθερό πλαίσιο, μια βάση στην οποία χτίσαμε μια ανταγωνιστική ομάδα που κατά γενική ομολογία έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο .Το αποτέλεσμα και η ουσία σε σχέση με την φιλοσοφία μας είναι ..κακουλιδης ,λυμπερακης λεγατος , μαλαμιδης... Παιδιά που παίζουν ανταγωνιστικά σε υψηλότερο επίπεδο και υπάρχουν παιδιά στην ΑΕΚ με πολύ ταλέντο και θα υπάρχει και συνέχεια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου, προπονητές ακαδημίας, διοίκηση ,τον απλό κόσμο που στηρίζει τον οργανισμό ΑΕΚ για την αγάπη που μου έδωσαν. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη αν κάποιον στεναχώρησα ή πλήγωσα.θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους άμεσους συνεργάτες μου Πουρσαιτιδη και Φραγγακη. Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ σε έναν άνθρωπο που ότι και να πω για αυτον είναι λίγο. Ευχαριστώ Σταμάτη Τσαμαρη πρόεδρε και φίλε μου που ήσουν κοντά στα εύκολα και πολύ κοντά μου και το στήριγμα μου στα δύσκολα. 
ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΚ 
με εκτίμηση ΠΑΥΛΟΣ ΠΡΟΒΑΤΙΔΗΣ».

 

 

 

«Θα είσαι πάντα ένας από εμάς»!

 

Παράλληλα με την έκδοση της ανακοίνωσης του κ. Παύλου Προβατίδη, τα στελέχη της Α.Ε.Κ. Καβάλας εξέδωσαν το ακόλουθο Δελτίο Τύπου, προκειμένου να ευχαριστήσουν τον εν λόγω κόουτς για την τριετή συνεργασία που είχαν μαζί του.

 

 

«Η Διοίκηση της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ ανακοινώνει την απο κοινού λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Παύλο Προβατίδη. 
Ενα τεράστιο ευχαριστώ πρώτα στον άνθρωπο και άριστο οικογενειάρχη και μετά στον προπονητή
Paulos Provatidis που εργάστηκε σκληρά αυτά τα τρία χρόνια και κατάφερε, με τη βοήθεια και τη στήριξη της Διοίκησης της ομάδας, να ανεβασει επίπεδο αυτό το ιστορικό σωματείο .
Η πόρτα της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ θα ειναι πάντα ανοιχτή για ανθρώπους σαν τον Παύλο...
Καλή συνέχεια κόουτς...
Θα είσαι πάντα ένας από εμάς».

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr