Ο Πρόεδρος του συλλόγου, Οδυσσέας Ευδοκίου, στο «gipedo.eu»!

Ένας Κεραυνός, ο οποίος με την παρουσία του προκάλεσε, φέτος, πάταγο στο χωριό, μια ομάδα η οποία αποτελεί για τους κατοίκους του χωριό το πρότυπο, ένας σύλλογος ο οποίος είπε, φέτος, στην αθλητική καταξίωση το «ναι», σκορπώντας περηφάνια στα Ελευθεραί! Πρόκειται, φυσικά, για το αθλητικό σωματείο, Κεραυνός Ελευθερών, ο οποίος προκάλεσε, φέτος, διαρκώς, εντύπωση σ’ όλο το κοινό, γεγονός το οποίο παραδέχτηκε, μέσω της ιστοσελίδας μας, ο Οδυσσέας Ευδοκίου, προ ημερών…

«Ο Κεραυνός Ελευθερών διέγραψε, φέτος, εξαιρετική πορεία στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο της Β’ Ε.Π.Σ. Καβάλας. Η ομάδα μας κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο του Κυπέλλου  της Β’ τοπικής κατηγορίας, κερδίζοντας τον Α.Ο. Ελαιοχωρίου με σκορ 2-0, αλλά και να κατακτήσει την 3η θέση στο Πρωτάθλημα της ίδιας κατηγορίας. Βέβαια, το συγκρότημα μας θα μπορούσε να συμμετάσχει στους αγώνες για τη φάση των «μπαράζ» ανόδου στην Α’ κατηγορία, αν είχε κατακτήσει τη 2η θέση από την οποία απείχε μόνο έναν πόντο.

 

Καθοδηγητές στην εξαιρετική πορεία του Κεραυνού Ελευθερών ήταν, κατά σειρά, οι προπονητές, Πέτρος Τραγαντζόπουλος και Διονύσης Μουτάκης, οι οποίοι τοποθέτησαν, διαδοχικά, το δικό τους….λιθαράκι για τις επιτυχίες του συλλόγου. Παράλληλα, τα αναπτυξιακά μας συγκροτήματα εξελίσσονται, διαρκώς, στον χώρο του αθλητισμού, καθώς η παρουσία των δύο αναπτυξιακών μας τμημάτων (ηλικίας 4-6 ετών και ηλικίας 7-12 ετών). Σε κάθε περίπτωση, ο Κεραυνός Ελευθερών μας έχει κάνει περήφανους στο χωριό».

 

Αποφάσεις στον Κεραυνό Ελευθερών!

 

Κρίσιμες αποφάσεις πρόκειται να παρθούν για το μέλλον του Κεραυνού Ελευθερών, την προσεχή Τετάρτη 15 Μαϊου στις 19.30, σύμφωνα με το περιεχόμενο του ακόλουθου Δελτίου Τύπου, το οποίο έχει εκδωθεί απ΄οτα στελέχη του σωματείου.

 

«Την Τετάρτη 15 Μαίου 2019 και ώρα 19:30, ο Κεραυνός Ελευθερών καλεί τα μέλη και τους φίλους της ομάδας στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, στην αίθουσα του γηπέδου των Ελεύθερων. Θέματα προς συζήτηση:
Έγκριση πεπραγμένων έτους 2018-2019.
Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Αρμοδιότητες νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Ο Πρόεδρος.
Ευδοκίου Οδυσσέας».

 

 

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr