Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Γκιόκας, στο «gipedo.eu»!

Η χρονιά έπειτα από την αγωνιστική απραξία συνοδεύτηκε με μεγάλη τιμωρία, αλλά ο δρόμος για τη μεγάλη επιστροφή είναι ανοιχτός αρκεί να φανερώσει ο Ηρακλής τη δική του κυριαρχία…

Η ιστορική ομάδα διέγραψε, φέτος, πορεία πρωταθλητισμού στο Πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, δεν ανήλθε, όμως, στον…μαραθώνιο της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, κάτι το οποίο σχετίζεται με θέματα άλλα… Αυτά τα οποία μας ανέλυσε, προ ημερών, ο προπονητής του ανδρικού τμήματος, Γιάννης Γκιόκας, με τρόπο ιδανικό…

«Η ομάδα μας εισήλθε στο φετινό Πρωτάθλημα με τιμωρίας αφαίρεσης έξι (6) πόντων, λόγω της μη συμμετοχής της σε κάποια επίσημη διοργάνωση την περσινή χρονιά. Παρ’ όλα αυτά, το συγκρότημα μας κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση στη Β’ τοπική κατηγορία, συγκεντρώνοντας, συνολικά, 36 πόντους. Βέβαια, οι βαθμοί μας δεν έφταναν ώστε να επιστρέψει ο Ηρακλής Καβάλας στο Πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η κατάσταση στο εσωτερικό του σωματείου δεν είναι καλή. Αντίθετα, ο ιστορικός αυτός σύλλογος είναι, πλήρως, οργανωμένος σ’ όλα τα επίπεδα, αφού στηρίζεται στις ορθές κινήσεις της διοίκησης, Κώστα Ανδρεάδη και των συνεργατών του.

 

 

Το δυσάρεστο γεγονός γι’ εμάς είναι η έλλειψη μιας επαρκούς έδρας για τη διεξαγωγή των επίσημων αγώνων μας τη φετινή σεζόν. Το «Βερούλειο» δε λειτούργησε, τη φετινή χρονιά, λόγω των έργων ανακατασκευής του εν λόγω γηπέδου, με συνέπεια η α’ ομάδα να χρησιμοποιήσει το γήπεδο της Νέας Καρβάλης για την πραγματοποίηση των εντός έδρας αναμετρήσεων της. Αντίθετα, οι ομάδες ανάπτυξης του σωματείου μας γυμνάζονται στο γήπεδο της περιοχής, Περιγιάλι Καβάλας, υπό τις οδηγίες των προπονητών, Αχιλλέα Καρασαββίδη και Λουκά Τερμεντζή.

Εν όψει της επόμενης σεζόν, εγώ είμαι διατεθειμένος να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον Ηρακλή Καβάλας. Στόχος μας θα είναι η άνοδος στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί, φέτος, αν η ομάδα μας δεν εισερχόταν στο Πρωτάθλημα με αφαίρεση έξι (6) πόντων. Άλλωστε, στο νέο μεγάλο γήπεδο του «Βερούλειου» και στα δύο μικρότερα γήπεδα, τα οποία θα κατασκευαστούν στον συγκεκριμένο χώρο, θα μπορέσει ο σύλλογος μας να λειτουργήσει καλύτερα απ’ ότι τα περασμένη έτη».

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr