Ο Πρόεδρος του σωματείου, Δημήτρης Βερζαμάνης, στο «gipedo.eu»!

 

Άνθρωπος με έντονο το στοιχείο της αισιοδοξίας, πρόσωπο το οποίο εκπέμπει οικειότητα, αλλά και παράγοντας με άφθονη ενέργεια μέσα του για να βοηθήσει το σωματείου του να διαγράψει μια εξαιρετική στον χώρο του αθλητισμού πορεία…

Ο λόγος για τον διοικητικό ηγέτη του Α.Ο. Ποταμιάς, Δημήτρη Βερζαμάνη, ο οποίος προετοιμάζει, αυτό τον καιρό, τα σχέδια του συλλόγου για τη νέα χρονιά με πίστη, αφοσίωση και αγάπη για τον Α.Ο. Ποταμιάς… Τον σύλλογο, δηλαδή, τον οποίο ο έμπειρος ιθύνων υπηρετεί, διαχρονικά, με ευλάβεια όπως φανερώνεται από τα λόγια αυτά…  

 

 

«Ο Α.Ο. Ποταμιάς εδρεύει στο ομώνυμο χωριό του Δήμου Θάσου στο οποίο διαμένουν, περίπου, 1.300 μόνιμοι κάτοικοι. Η ανδρική μας ομάδα συμμετέχει, τα τελευταία έτη στο Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, ενώ διαθέτει αναπτυξιακά τμήματα, τα οποία αποτελούν το «λαμπρό» μέλλον του σωματείου μας. Η ανδρική μας ομάδας καθοδηγούταν, μέχρι πρότινος, από τον προπονητή, Σωκράτη Κεσαπίδη, ενώ τα αναπτυξιακά μας συγκροτήματα από τους κόουτς, Βασίλη Μπαρούμα και Δανιήλ Πέτσι.

 

 

Εν όψει της επόμενης σεζόν, η ομάδα μας πρόκειται να προσλάβει έναν νέο προπονητή για την εκγύμναση της ανδρικής μας ομάδας, αλλά και να εξετάσει τον τρόπο με τον οποίο θα συνεργαστεί με τους προπονητών των αναπτυξιακών ομάδων. Το ευχάριστο γεγονός γι’ εμάς είναι πως ο σύλλογος μας διαθέτει, περίπου, 60 νεαρούς αθλητές στο φυτώριο του, οι οποίοι συμμετέχουν σε μια σειρά τουρνουά στον Νομό Καβάλας.

 

 

Σε ό,τι αφορά την ανδρική μας ομάδα, σκοπός μας είναι η διαγραφή μιας θετικής πορείας στο νέο Πρωτάθλημα με την ευχή να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική η ομάδα μας απ’ ότι τη φετινή χρονιά. Ο κ. Κεσαπίδης είχε σημαντική συμβολή στη θετική ρότα του συλλόγου μας, την τελευταία διετία, ωστόσο απ’ ένα σημείο και έπειτα, ίσως, ο εν λόγω κόουτς παραγνωρίστηκε με τους παίκτες μας. Παρ’ όλα αυτά, θα τολμήσω να σας πω πως ο εν λόγω κόουτς είναι ένας άψογος επαγγελματίας!!!

Όσον αφορά, τώρα, την ενδεχόμενη συνεργασία του Α.Ο. Ποταμιάς με τον Αίαντα Παναγίας, δεν μπορώ να πω, ουσιαστικό, αν δεν συζητηθεί, εκτενώς, το θέμα από τις δύο πλευρές. Παρ’ όλα αυτά, εγώ βλέπω με θετικό μάτι ένα τέτοιο ενδεχόμενο, έστω και αν μπορεί ορισμένοι να αντιδρούν σε κάτι τέτοιο».

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr