Ο Πρόεδρος της Δόξας Θεολόγου Ποτού, Φίλιππος Καλαιτζής, στο «gipedo.eu»!

 

Η Άνοιξη του 2019 είναι ταυτισμένη με την άνθιση της Δόξας Θεολόγου Ποτού, με την κατάκτηση ενός σημαντικού τροπαίου, με τη βίωση ενός ονείρου μαγικού… Η γραφή, όμως, αυτής της ιστορίας, η οποία αποτελεί απόρροια μιας εντυπωσιακής για την ομάδα πορείας, έχει την «σφραγίδα» μιας διοίκησης η οποία προσφέρει όραμα και ευημερία…

Στοιχεία τα οποία χρειάζεται να χαρακτηρίζουν μια σωστή διοικούσα επιτροπή, όπως αυτή στην οποία ηγείται ο πετυχημένος επιχειρηματίας, Φίλιππος Καλαϊτζής… Ο άνθρωπος, ο οποίος μίλησε, προ ημερών, στην ιστοσελίδα μας για το παρελθόν της Δόξας Θεολόγου Ποτού, το παρών και το σήμερα…

 

 

 

«Τον περασμένο Ιούλιο, οι οικονομικές συνθήκες στην ομάδα δεν ήταν ευμενείς, γι’ αυτό η διοίκηση του σωματείου αποφάσισε, από κοινού, τον προσδιορισμό χαμηλού ετήσιου προυπολογισμού για την συντήρηση του συλλόγου. Πρωταρχικός στόχος μας ήταν η παραμονή της ανδρικής μας ομάδας στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, αλλά και η σωστή καλλιέργεια του φυτώριου του σωματείου, το οποίο αποτελεί το «χρυσό» μέλλον του συλλόγου μας.

 

 

Συνεπώς, το έμψυχο δυναμικό του ανδρικού τμήματος αλλάχτηκε σε ποσοστό 75% σε σχέση με την περσινή σεζόν, ενώ στη θέση του προπονητή προσλήφθηκε, αρχικά, ο κ. Γαβριήλ Γκέκα. Ο εν λόγω κόουτς, όμως, βρισκόταν, τότε, στη χώρα της Αγγλίας, με συνέπεια η προετοιμασία της α’ ομάδας να γίνει υπό τις οδηγίες του κ. Γιώργου Ζούλη. Παράλληλα, εμείς περιμέναμε την επιστροφή του Γαβριήλ Γκέκα στο νησί της Θάσου, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν, παρά τις συνεχείς του υποσχέσεις. Συνεπώς, όταν ξεκίνησε το Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, η ομάδα μας αναγκάστηκε να προσλάβει ένα νέο πρόσωπο για τη θέση του προπονητή, αφού ήταν, πλέον, φανερό πως ήταν αδύνατη η συνεργασία του τμήματος με τον κ. Γαβριήλ Γκέκα.

 

 

Ο Βασίλης Γκόλφος, λοιπόν, ήταν ο εκλεκτός κόουτς για την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, ο οποίος θήτευσε στο παρελθόν σε ερασιτεχνικές ομάδες της Ένωσης Θεσσαλονίκης», είπε, προ ημερών, αρχικά, ο κ. Καλαϊτζής, για να προσθέσει στην συνέχεια.

 

«Αρχικά, η πορεία της ομάδα μας ήταν πολύ καλή στο Πρωτάθλημα της Α’ Καβάλας, γεγονός το οποίο πιστώνεται στον ίδιο τον κόουτς, στους παίκτες, αλλά και στη φιλοσοφία των ανθρώπων του σωματείου. Όταν, λοιπόν, φτάσαμε, κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων, καταλάβαμε πως η ομάδα έχει τις δυνατότητες να πετύχει κάτι καλύτερο από την σωτηρία στην Α’ κατηγορία. Διαπιστώνοντας πως το ανδρικό μας συγκρότημα λειτουργούσε, μεθοδικά, αλλά και πως οι παίκτες μας ήταν…δεμένοι μεταξύ τους, αποφασίσαμε να στοχεύσουμε στην άνοδο της ομάδας, η οποία θα είχε ιστορική σημασία για τη Δόξα Θεολόγου Ποτού. Ο κόσμος του συλλόγου συνέχισε να στέκεται αρωγός στις προσπάθειες μας και παράλληλα με την έναρξη του τρέχοντας μηνός το όνειρο μας έγινε πραγματικότητα!

 

 

Η ομάδα, λοιπόν, η οποία μετράει 40 ετών ιστορία, έχει καταφέρει να δοξάσει τον τόπο μας, στον οποίο διαμένουν, περίπου, 1.000 κάτοικοι (Θεολόγος και Ποτός μαζί), αλλά και όλο το νησί της Θάσου. Το σημαντικότερο, όμως, γεγονός γι’ εμάς δεν είναι άλλο από τη διατήρηση του συλλόγου στον αθλητικό χάρτη, αφού κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής Γενικής Συνέλευσης τέθηκε επί τάπητος ακόμα και το θέμα της διάλυσης του σωματείου!», πρόσθεσε, προ ημερών, ο κ. Καλαϊτζής, ο οποίος αναφέρθηκε στην συνέχεια στο μέλλον του σωματείου.

 

 

«Εμείς είμαστε αυτοί οι οποίοι έχουμε γράψει την ιστορία του σωματείου με χρυσά γράμματα, προβαίνοντας στην υπέρβαση των στόχων της ανδρικής ομάδας. Το συγκρότημα μας βρίσκεται, πλέον, στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, θα πορευτεί με τον ίδιο προπονητή στον συγκεκριμένο θεσμό και θα επιδιώξει την πραγματοποίηση μιας θετικής πορείας στο προσεχές Πρωτάθλημα. Παράλληλα, ο σύλλογος μας ευελπιστεί στην στήριξη της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Θάσου, ενώ στηρίζει πολλά στα αναπτυξιακά τμήματα τα οποία καθοδηγούνται από τον προπονητή μας, Σάσα Ράσιτς. Παράλληλα, εμείς προσβλέπουμε σε μια σοβαρή συνεργασία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, με την ελπίδα να ισχυροποιηθεί ο σύλλογος σ’ όλα τα επίπεδα. Ακόμα, όμως, δεν έχουν κινηθεί οι απαραίτητες διαδικασίες για κάτι τέτοιο, οπότε δεν μπορώ να σας δώσω πιο ουσιαστικές πληροφορίες».

 

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr