Ποιος είναι ο νέος «χάρτης» της τοπικής κατηγορίας του Νομού!

Ομάδες με ονόματα βαριά σαν ιστορία, παίκτες οι οποίοι πρόκειται να φανερώσουν τη δική τους κυριαρχία, άνθρωποι οποίοι θα υπηρετήσουν τον χώρο με έντονη λατρεία, αλλά και θεατές οι οποίοι με τον τρόπο τους θα κάνουν αισθητή τη δική τους παρουσία θα περιλαμβάνει το νέο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας!

Ο ιστορικός σύλλογος, Ορφέας Ελευθερούπολης, με σημαντική συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, ο Ν.Μ.Α.Ορφανίου, ο οποίος είναι ο μοναδικός που έχει συμμετάσχει σε τελικό αγώνα του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας, αλλά και αρκετές, ακόμα, ιστορικές ομάδες θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» για μερικές θέσεις στον…ήλιο…

Συγκεκριμένα, πέρα από τις δύο προαναφερθείσες ομάδες, ο Βύρων Καβάλας, ο οποίος δεν κατάφερε, φέτος, να ανέλθει στη Γ’ Εθνική, αλλά και τα συγκροτήματα, Φρίξος Πλατανότοπου, Α.Ε.Κ. Καβάλας, Βρασίδας Νέας Περάμο, Ναζιανζός Νέας Καρβάλης, Ατρόμητος Χαλκερού, Αναγέννηση Λιμεναρίων, Άρης Πηγών, τα οποία διατηρήθηκαν στην εν λόγω διοργάνωση, θα προετοιμαστούν για νέες συναντήσεις….

Επιπλέον, τα τμήματα, Κεραμωτή, Αστέρας Φωλιάς, Απόλλων Χρυσοχωρίου και Δόξα Αμυγδαλεώνα, τα οποία προβιβάστηκαν, πρόσφατα, στην Α’ τοπική κατηγορία, συμπληρώνουν το «παζλ» των ομάδων της νέας διοργάνωσης. Μιας διοργάνωσης, η οποία, μέχρι τη λήξη της, είναι πιθανό να έχει έντονο το στοιχείο του ανταγωνισμού, αφού δύσκολα κάποιο σωματείο θα ρίξει «λευκή πετσέτα», κάτι το οποίο συνέβη, κατά κόρον, τα τελευταία έτη.

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr