Ο προπονητής της ομάδας, Σάκης Τσιρονίδης, στο «gipedo.eu»!

 

Η φιλοσοφία του στη ζωή είναι ξεχωριστή, η αγάπη του για το ποδόσφαιρο παθολογική, ενώ η νοοτροπία του ως κόουτς έχει από πολλούς παρεξηγηθεί! Ο Σάκης Τσιρονίδης δεν είναι, εν τέλει, ένας απλός προπονητής, αλλά ένας άνθρωπος με ανοιχτό μυαλό, με σύγχρονους…ορίζοντες και την προοπτική για μια πορεία, συνεχώς, ανοδική…

Το μαρτυρά η ιστορία, το καταγράφει η προσωπική του στον αθλητισμό πορεία, το παραδέχεται ο ίδιος, μέσω της ιστοσελίδας μας, με τη δική του ομιλία…

 

 

«Βρίσκομαι στον χώρο του αθλητισμού, σχεδόν, μια ζωή κι έχω βιώσει άφθονες εμπειρίες σ’ αυτόν. Έχω κουτσάρει αθλητές με συμβόλαια «μαμούθ» για τα δεδομένα της εποχής, έχω «ψηθεί» στον χώρο των επαγγελματικών κατηγοριών, ενώ έχω ζήσει ακόμα και την εμπειρία της συνύπαρξης με τον αείμνηστο πρώην διοικητικό ηγέτη του Α.Ο. Καβάλας, Μάκη Ψωμιάδη. Γι’ αυτό τον λόγο δε δέχομαι ποτέ υποδείξεις στο έργο μου και κρίνομαι, πάντα, από τη διαδρομή μου στον χώρο», είπε, προ ημερών, αρχικά, ο κ. Σάκης Τσιρονίδης, για να προσθέσει στην συνέχεια.

 

«Βρίσκομαι, φέτος, στην τεχνική ηγεσία του Άρη Ζυγού για δεύτερη σεζόν, ευελπιστώντας στην παραμονή της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ. Καβάλας. Για μια ελπίδα, η οποία δε θα ζούσε μέσα μας, αν η ομάδα μας δεν είχε κερδίσει την Ασπίδα Πολυστύλου με σκορ 1-0, πριν λίγο καιρό, με συνέπεια να μην ακολουθήσει τον δρόμο της εν λόγω ομάδας, αλλά και των Ελπίδων Καβάλας, Αγίου Λουκά και ίσως του Αίαντα Παναγίας προς τη Γ’ κατηγορία.

 

 

Παρά λοιπόν, τη λύση της συνεργασίας μας με τέσσερις (4) αθλητές, λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα στην ομάδα μας και την Ασπίδα Πολυστύλου, ο ΘΕΟΣ ήταν, τελικά, μαζί μας και μας βοήθησε να πετύχουμε τον σκοπό μας.

Συνεπώς, παράλληλα με την «αυγή» του Μαΐου, ο Άρης Ζυγού βρίσκεται κοντά στην επίτευξη της σωτηρίας στη Β’ τοπική κατηγορία, έστω και αν ηττήθηκε, την Τετάρτη, με σκορ 2-1 από τον Ατρόμητο Ακροβουνίου. Η ομάδα μας θα υποβιβαστεί στη Γ’ κατηγορία μόνο στην περίπτωση που ο Αίας Παναγίας επικρατήσει με σκορ 3-2 του Ατρομήτου Ακροβουνίου, το Σάββατο το απόγευμα, γεγονός το οποίο απεύχομαι να συμβεί.

 

 

Άλλωστε, θεωρώ πως ο Ατρόμητος Ακροβουνίου διαθέτει, εμφανώς, πιο ποιοτική ομάδα από τον προσεχή αντίπαλο του, κάτι το οποίο με έχει οδηγήσει στο συμπέρασμα πως μπορεί να κερδίσει τον Αίαντα Παναγίας με άνεση.

Απ’ εκεί και πέρα, εγώ θα κληθώ να αποφασίσω αν θα συνεχίσω ή όχι την προπονητική μου καριέρα στον Άρη Ζυγού, εν όψει της επόμενης χρονιάς. Η αλήθεια, λοιπόν, είναι πως δε ξέρω το τι θα πράξω, ωστόσο ό,τι και αν αποφασίσω ένα είναι το δεδομένο στην συγκεκριμένη υπόθεση. Πως θα συνεχίσω να στηρίζω την προσπάθεια του Άρη Ζυγού με κάποιον τρόπο, εφόσον, βέβαια, διατηρηθούν στη διοίκηση του συλλόγου τα ίδια πρόσωπα. Η συνεργασία μου με τον κ. Προυσαέφ και τα υπόλοιπα στελέχη του σωματείου είναι άριστη και μακάρι να παραμείνουν στον διοικητικό θώκο του Άρη Ζυγού».

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr