Μεγάλη νίκη για τον Ατρόμητο Ακροβουνίου στα «μπαράζ» καθόδου!

 

Βήμα για την παραμονή στη Β’ τοπική κατηγορία, αλλά και δείγμα για το ότι πρόκειται για μια ομάδα με έντονο ψυχικό σθένος, η οποία σέβεται τη δική της ιστορία! Αυτός ήταν, προ ημερών, ο Ατρόμητος Ακροβουνίου, ο οποίος για μια ακόμα φορά κατέδειξε πως ο αθλητικός του βίος είναι ταυτισμένος με τη Β’ κατηγορία, χάρη στην εξαιρετική του, πλέον, πορεία…

Η ομάδα του προπονητή, Θοδωρή Τερζόγλου, βρήκε, πρόσφατα, τον τρόπο να λυγίσει την αντίσταση του Άρη Ζυγού, με σκορ 2-1, με συνέπεια να αγγίξει τους τέσσερις (4), πλέον, πόντους, οι οποίοι επιτρέπουν, εκτός απροόπτου, στην ομάδα να αποφύγει της Γ’ κατηγορίας τον… πόνο!

 

 

Τα τέρματα του Ατρομήτου Ακροβουνίου, στο συγκεκριμένο ματς, σκόραραν οι Βαγγέλης Λεοντής (30’) και Γιάννης Σαουλίδης ( 60’), ενώ στο 80’ μείωσε ο Άρης Ζυγού το σκορ σε 2-1, δίνοντας παράταση στη διασφάλιση του σωτηρίας, μέσω της δικής του πορείας.

Συνεπώς, ο Ατρόμητος Ακροβουνίου δε θα ακολουθήσει, τελικά, τον δρόμο που έχουν χαράξει οι Α.Σ. Παγγαίο, Α.Ε. Πιερέων, Α.Ο. Ελαιοχωρίου και Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, στον έναν από τους τρεις ομίλους της Β’ κατηγορίας, η οποία είχε ιδιαίτερη γι’ αυτόν σημασία… Εκτός, βέβαια, αν η ομάδα από τον Νομό Καβάλας ηττηθεί με διαφορά δύο τερμάτων και άνω από τον Αίαντα Παναγίας, κάτι το οποίο στα μάτια των υποστηρικτών του μοιάζει σαν ένα από τα καλύτερα αστεία!

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr