Το Σάββατο 11 Μαϊου, στις 17.00, κρίνεται η σωτηρία της ομάδας!

 

Μια ομάδα, μια αγάπη, μια ιστορία! Τρεις λέξεις οι οποίες διαμορφώνουν τον σύλλογο του Ατρομήτου Ακροβουνίου, αλλά και τρεις έννοιες οι οποίες απεικονίζουν το «προφίλ» του εν λόγω σωματείου, το οποίο ευελπιστεί, σύντομα, να διατηρηθεί στον χώρο του «παραδείσου»!

Αυτό θα συμβεί μόνο αν η ομάδα από τον Νομό Καβάλας αποφύγει την ήττα με διαφορά μεγαλύτερη από δύο τέρματα στο σαββατιάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Αίαντα Παναγίας στο γήπεδο του Χρυσοχωρίου Καβάλας. Μια συνάντηση στην οποία το ιστορικό συγκρότημα θα παλέψει πολύ για να αποφύγει, όχι απλά την ήττα, αλλά και το…στραβοπάτημα με σκορ 3-2, αφού σε μια τέτοια περίπτωση ο Ατρομήτος Ακροβουνίου και ο Αίας Παναγίας θα σωθούν, αλλά θα δώσουν δικαιώματα για την εντιμότητα τους στον Άρη Ζυγού!

Γεγονός στο οποίο στάθηκε, προ ημερών, ο αξιόλογος προπονητής και εξαίρετος κύριος, Θοδωρής Τερζόγλου, αναφέροντας το εξής:

 

 

«Όσα χρόνια υπηρετώ τον χώρο του αθλητισμού, έχω μάθει να σέβομαι το επάγγελμα μου, την προσωπικότητα μου και την ιστορία του σωματείου το οποίο υπηρετώ. Συνεπώς, το ενδεχόμενο να επιτρέψει η ομάδα μου τη διαμόρφωση ενός σκορ, 3-2, υπέρ του Αίαντα Παναγίας, προκειμένου να αμφότερα τα σωματεία τα διατηρηθούν στη Β’ κατηγορία, δεν συγκεντρώνει κάποια πιθανότητα.

Βέβαια, εν όψει της συγκεκριμένης συνάντησης, η ομάδα μου θα στερηθεί την απουσία του Κώστα Παπαδημητρίου, ωστόσο εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επίσης, η επιστροφή του παίκτη, Βασίλη Σέκουλα, σε δράση  είναι πιθανό να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της, κάτι το οποίο ευχόμαστε όλοι να συμβεί. Άλλωστε, αυτό το ματς μοιάζει με τελικό για τον Ατρόμητο Ακροβουνίου έστω και αν βολεύεται με πολλά αποτελέσματα».  

 

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr