Ο Πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Πτερνόπουλος, στο «gipedo.eu»!

 

 

Πρόκειται για μια ιστορική φυσιογνωμία ή για μια ηγετική μορφή η οποία κατευθύνει έναν σύλλογο με τη δική του προεδρική μαεστρία; Αποτελεί, απλά, τον Πρόεδρο του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης Καβάλας ή έναν πραγματικό «ήρωα» με ανιδιοτελή προσφορά στο εν λόγω σωματείο, το οποίο αποτελεί πρότυπο συλλόγου σ’ όλη την Ελλάδα;

Ό,τι και αν συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση, ένα είναι το δεδομένο και δεν αλλάζει, γεγονός το οποίο μαρτυράται από τη φιλοσοφία του συλλόγου από το χωριό της Νέας Καρβάλης… Ο Δημήτρης Πτερνόπουλος γνωρίζει, πάντα, πολύ καλά το τι πρέπει να κάνει και με τα πρόσφατα λόγια του στην ιστοσελίδα μας αναφέρεται στην ιδιαίτερη νοοτροπία του συλλόγου, η οποία τιμά τον Ναζιανζό πάλι και πάλι…

 

 

«Ο Ναζιανζός Νέας Καρβάλης θα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, για την τρέχουσα σεζόν, την προσεχή αγωνιστική, όταν το συγκρότημα μας θα κοντραριστεί με τον Βρασίδα Νέας Περάμου, εντός έδρας.

Η ομάδα μας κατάφερε, φέτος, να εξασφαλίσει με εύκολο τρόπο την παραμονή του στον… μαραθώνιο της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, ωστόσο οι δυνατότητες του συγκροτήματος μας ήταν, φέτος, μεγαλύτερες. Εκτιμώ πως ο Ναζιανζός Νέας Καρβάλης θα μπορούσε να τερματίσει μέσα στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη επειδή η ομάδα μας υπέπεσε, κατά τη διάρκεια του α’ γύρου, σε αρκετά…στραβοπατήματα», ήταν, προ ημερών, τα πρώτα λόγια του κ. Δημήτρη Πτερνόπουλου, μέσω της ιστοσελίδας μας, για να προσθέσει στην συνέχεια.

 

 

«Το ευχάριστο γεγονός για τον σύλλογο μας είναι πως δεν οφείλει χρήματα σε κάποιον φορέα, δε χρωστάει σε διάφορους παίκτες, προπονητές ή προμηθευτές. Το σωματείο μας στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις, αλλά και στην ενίσχυση της με λίγους παίκτες, οι οποίοι προέρχονται από άλλα σωματεία. Άλλωστε, η φιλοσοφία μας έγκειται στην επάνδρωση ενός ρόστερ με όσο το δυνατόν περισσότερους γηγενείς αθλητές, ώστε να είναι αυτάρκης ο σύλλογος μας.

 

 

Γνωρίζοντας πως τα έξοδα για την συντήρηση του ερασιτεχνικού μας σωματείου είναι πολλά, έχουμε αποφασίσει να οργανώσουμε, σωστά, τα αναπτυξιακά μας τμήματα, προκειμένου να λειτουργούμε με τη βοήθεια των δικών μας παιδιών.

Τα τέσσερα (4) αναπτυξιακά μας τμήματα λειτουργούν υπό την καθοδήγηση δύο αξιόλογων προπονητών (Καρακεϊσογλου και Ιωσηφίδης), ενώ ο αριθμός των, περίπου, 65 παικτών αποτελεί το «χρυσό» μέλλον του σωματείου μας. Οι συνθήκες εκγύμνασης των νεαρών παικτών είναι άρτιες, ενώ η στήριξη την οποία χαίρουν οι νεαροί αθλητές απ’ εμάς είναι αμέριστη. Εύχομαι κάθε επιτυχία σ’ όλες τις ομάδες του συλλόγου μας με την προοπτική να δοξάζουν, διαρκώς, τον Ναζιανζό Νέας Καρβάλης».

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr