Η προπονήτρια του ΠΑΟΚ «Moundialito», Ντανιέλα Παρμενίδου, στο «gipedo.eu»!

 

 

 

Η γέννηση στη δυτική πλευρά της Βουλγαρίας, η πολυετής σταδιοδρομία στην πρωτεύουσα της, Σόφια, με αρετή, τόλμη και δημιουργία, η μεταγραφή στη Μίλαν, η καταξίωση στη Μεσόγειο, η αγάπη για την Ιταλία…

 

 

Η μάχη για την αθλητική της αναβάθμιση στον τόπο, ο οποίος βρίσκεται στην πλαγιά του όρους Βίτοσα, ο έρωτας με τη Μαύρη και την Αδριατική Θάλασσα, η διαδρομή στη Βαλκανική Χερσόνησο, το ταξίδι ζωής στην Καβάλα, το μεγαλοπρεπές έργο στην Ακαδημία της πόλης που πολλοί λάτρεψαν!

 

 

Ένα όνειρο με αφετηρία την «Μικρή Ρώμη», όπως έχει ονομαστεί η πρωτεύουσα της Βουλγαρίας και τερματισμό τον τόπο των «Αργοναυτών», ο οποίος, όπως και η Σόφια, μεγαλώνει, αλλά δε γερνά, με το πέρασμα των ετών… Πρωταγωνίστρια σ’ αυτή την υπέροχη πορεία του προσωπικού της ονείρου, είναι η εξαιρετική κυρία, Ντανιέλα Παρμενίδου, η οποία συνεργάζεται με την έξοχη διοίκηση της Ακαδημίας, ΠΑΟΚ «Moundialito», προκειμένου να συμβάλει στην προοδευτική εξέλιξη των νεαρών αθλητών-τριών με τρόπο ξεχωριστό. Η ίδια, λοιπόν, παραθέτει, μέσω της ιστοσελίδας μας, το πλάνο αυτό με το οποίο κινείται στον αγαπημένο της χώρο, ελπίζοντας πως οι προσπάθειες της στο μέλλον θα προκαλέσουν «ντόρο»!

 

 

«Κατάγομαι από την πόλη της Σόφιας, η οποία αποτελεί την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας. Ζω, όμως, την Ελλάδα 25, συνολικά, έτη, με τον Έλληνα σύζυγο μου και τα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μου.

Η σχέση μου με τον αθλητισμό είναι διαχρονική, καθώς στο παρελθόν ασχολήθηκα με τον χώρο του ποδοσφαίρου ως παίκτρια και ως προπονήτρια, ιδιότητα την οποία διατηρώ μέχρι σήμερα.

 

 

Συγκεκριμένα, έχω αγωνιστεί ως δεξιά αμυντικός στις ομάδες, Λέφσκι Σόφιας , Ακαντέμικ Σόφιας και Μίλαν, όπως και στην Εθνική ομάδα Γυναικών της Βουλγαρίας, την οποία έχω εκπροσωπήσει σε αρκετές διοργανώσεις. Η πορεία μου στον ποδοσφαιρικό χώρο με την ιδιότητα της παίκτριας είχε αφετηρία το έτος 1980 και τερματισμό το 1992, τότε, δηλαδή, που αποφάσισα να μεταναστεύω στην Καβάλα. Στην συγκεκριμένη πόλη, έχω εργαστεί ως προπονήτρια στα σωματεία, Μακεδονικός Αμισιανών, Γαλαξίας Καβάλας, στην Ακαδημία του κ. Γιώργου Παπανδρέου, στον Βύρωνα Καβάλας και φυσικά στην Ακαδημία ποδοσφαίρου, ΠΑΟΚ “Moundialito”, με την οποία συνεργάζομαι και τη φετινή σεζόν.

 

 

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας καλής ομάδας κοριτσιών στον σύλλογο μας, με την ευχή να αναδειχθεί το ταλέντο των νεαρών παικτριών μας. Άλλωστε, εγώ ως λάτρης του ποιοτικού ποδοσφαίρου, επιθυμώ, πάντα, τη λειτουργία του σωματείου σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Ας μη λησμονούμε, επίσης, πως είμαι ένθερμος υποστηρικτής της γαλλικής ποδοσφαιρικής κουλτούρας, του μοντέλου που έχει εφαρμόσει η Μονακό, αλλά και της ποδοσφαιρικής ευφυής των παλαίμαχων  παικτών, Μισέλ Πλατινί, Ζινεντίν Ζιντάν και Ντανιέλ Μπράβο», ανέφερε, προ ημερών, στην ιστοσελίδα μας η  κα. Ντανιέλα Παρμενίδου.

 

 

Υ.Γ.: Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο μπορεί να δει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

https://www.facebook.com/groups/505531502821720/permalink/2000707253304130/

 

 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr