Το «gipedo.eu» αναφέρεται στη φιλοσοφία του Μακεδονικού Αγιάσματος!

 

Με οδηγό την ιστορία του παρελθόντος, κίνητρο την αγάπη των δικών του ανθρώπων και όραμα τη μελλοντική καταξίωση εντός και εκτός από το χωριό τους, τα οργανωτικά στελέχη του Μακεδονικού Αγιάσματος έχουν προχωρήσει στην ανασύσταση του ιστορικού σωματείου, το οποίο αποτελεί ένα δείγμα του δικού τους…τάματος!

 

Με αγώνα τιτάνιο, συνεργασία άψογη για το καλό του δικούς του…αύριο και χωρίς τίποτα να είναι παράνομο, τα στελέχη του Μακεδονικού Αγιάσματος απολαμβάνουν, πλέον, τους «καρπούς» μιας προσπάθειας μηνών, το αποτέλεσμα της οποίας έμοιαζε, μέχρι πρότινος, με στόχο ο οποίος θα υλοποιούταν μόνο εκ’ θαύματος!

 

 

 

Παρ’ όλα αυτά, η «χρυσή» καρδιά των ανθρώπων ενός τόπου με απέραντη ομορφιά απέφεραν αποτελέσματα εντυπωσιακά, τα οποία περιγράφονται, περίτρανα, μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης, η οποία εμπεριέχει στοιχεία ενδιαφέροντα για την ανασύσταση μιας ομάδας, το όνομα της οποίας έχει δοξάσει την πόλη και έχει ακουστεί στην Καβάλα με λόγια τρανταχτά!

 

 

Με οδηγό το παρελθόν, πορεία στο μέλλον»!  

 

Ο Μακεδονικός Αγιάσματος επέστρεψε… για να μείνει

 

Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Με πρωτοβουλία της νεολαίας του Αγιάσματος, άπαντες στο χωριό, σε συνθήκες επιστράτευσης, οργανώθηκαν με στόχο την επιστροφή, ύστερα από μια δεκαετία, του Μακεδονικού Αγιάσματος στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού. Υπενθυμίζεται πως απέχει από τις κατηγορίες της ΕΠΣ Καβάλας από το 2008.

Η επιστροφή της ομάδας παρέμενε για καιρό κεντρικό θέμα συζήτησης στο χωριό, γεγονός που αποδείχθηκε με το βροντερό παρόν ανθρώπων κάθε ηλικίας στην πρώτη συγκέντρωση των κατοίκων με στόχο την υλοποίηση του ονείρου.

Τα «θεμέλια» μπήκαν. Η «παλιά φρουρά» ένωσε τις δυνάμεις της με την όρεξη και το πάθος της νέας γενιάς και αυτό ήταν. Ο ιστορικός Μακεδονικός Αγιάσματος πήρε ξανά «σάρκα και οστά».

 

 

Ο Στράτος Χατζηγερακούδης πήρε το χρίσμα, ως πρόεδρος να καθοδηγήσει το καράβι του Μακεδονικού στα «φουρτουνιασμένα νερά» στην Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας. Αρωγοί του σε αυτή την προσπάθεια θα είναι οι Χρήστος Χατζηγερακούδης και Ανδρέας Βεζυριαννίδης σε ρόλο Α’ και Β’ Αντιπροέδρου αντίστοιχα. Ο Παύλος Εμμανουηλίδης ως ταμείας, ο Χρήστος Καπούλας ως Γενικός Γραμματέας και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ενώ ο Φάνης Γατίδης θα είναι ως Γενικός Αρχηγός, ο συνδετικός της Διοίκησης με τα μέλη που απαρτίζουν το αγωνιστικό τμήμα. Στο παρασκήνιο η στήριξη κρίνεται συγκλονιστική. Ο Παναγιώτης Δανιηλίδης ως Υπεύθυνος Ρουχισμού, οι Χάρης Δρόσος και Τάσος Παντελίδης Υπεύθυνοι Γηπέδου φροντίζουν τα πάντα να «κυλούν ρολόϊ». Ανεκτίμητη παραμένει η προσφορά της Αθανασίας Δουρουκλή, η μοναδική θηλυκή παρουσία στο όλο εγχείρημα όπως και των Γιάννη Δουρουκλή, Θωμά, Δημήτρη και Νίκου Σίωπη, Δημήτρη Νικολαϊδη, Θόδωρου Μπούτζιου, οι οποίοι βοηθούν τα μέγιστα ο καθένας.

 

 

Ο Θέμις Τριανταφυλλίδης επιλέχθηκε ως καταλληλότερος για τη θέση του προπονητή. Όλοι μαζί έθεσαν κοινό στόχο. Την καθιέρωση του Μακεδονικού στις τοπικές κατηγορίες και τη στήριξη των «βενιαμίν» του χωριού.

Παράλληλα, τέθηκε σε πλήρη εφαρμογή η εκ νέου αξιοποίηση των ποδοσφαιρικών εγκαταστάσεων του συλλόγου (γήπεδο, αποδυτήρια). Μέχρι την πρεμιέρα της προετοιμασίας οι εργασίες προχωρούσαν με ταχύτατους ρυθμούς. Σήμερα, το γήπεδο του χωριού είναι έτοιμο να φιλοξενήσει και πάλι το «καμάρι» του χωριού.

 

Η προετοιμασία ξεκίνησε την Παρασκευή 27 Ιουλίου μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού. Τριάντα και ένας ποδοσφαιριστές μετείχαν, προσφέροντας αισιοδοξία για το μέλλον. Μεταξύ αυτών ξεχώρισαν οι επιστροφές των «στρατιωτών» της ομάδας, Κώστα Μυλωνά και Κωνσταντίνου Μαραγκόζη» οι οποίοι θα κληθούν να πλαισιώσουν την επόμενη γενιά.

 

Η ανεπίσημη επιστροφή του Μακεδονικού Αγιάσματος είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 4 Αυγούστου και ώρα 6:30 στο γήπεδο του χωριού. Άπαντες θα μετρήσουν δυνάμεις στη φιλική αναμέτρηση απέναντι στον ισχυρό Απόλλων Χρυσοχωρίου. Οι κάτοικοι του Αγιάσματος ανέκαθεν στήριζαν την ποδοσφαιρική ομάδα και αναμένεται να δηλώσουν εκ νέου παρόν. Εξάλλου όπως υποστηρίζει και το «μότο» της ομάδας,

«Μια ομάδα, ένα όνειρο».

 

 

 

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και τη Μασαχουσέτη. Εκεί, οι Dropkick Murphys αποτυπώνουν ιδανικά στους στίχους του «The Boys Are Back» το σκηνικό που εκτυλίχθηκε το Σάββατο (4/8) στο Δημοτικό Γήπεδο Αγιάσματος. «The Boys Are Back» λοιπόν «and they are looking for trouble». Ή σε ελεύθερη μετάφραση ο Μακεδονικός Αγιάσματος επέστρεψε και είναι έτοιμος να βάλει σε «μπελάδες» όποιον τον αμφισβητήσει.

Απέναντι σ’ ένα εκ των φαβορί για την κατάληψη της προνομιούχου πρώτης θέσης της κατηγορίας, τον Απόλλων Χρυσοχωρίου, ο Μακεδονικός Αγιάσματος παρουσίασε άκρως ενθαρρυντικά, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας, μηνύματα στην ανεπίσημη πρεμιέρα της επιστροφής του στις κατηγορίες της ΕΠΣ Καβάλας.

 

Μακεδονικός, νικητής και δυνατός!

 

 

 

·         Ο Μακεδονικός Αγιάσματος επέστρεψε… ανεπίσημα

Ο Μακεδονικός Αγιάσματος φιλοξένησε τον Απόλλων Χρυσοχωρίου σε

φιλική αναμέτρηση

Μεταφερόμαστε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και τη

Μασαχουσέτη. Εκεί, οι Dropkick Murphys αποτυπώνουν

ιδανικά στους στίχους του «The Boys Are Back» το σκηνικό που

εκτυλίχθηκε το Σάββατο (4/8) στο Δημοτικό Γήπεδο

Αγιάσματος. «The Boys Are Back» λοιπόν «and they are looking

for trouble». Ή σε ελεύθερη μετάφραση ο Μακεδονικός

Αγιάσματος επέστρεψε και είναι έτοιμος να βάλει σε

«μπελάδες» όποιον τον αμφισβητήσει.

Απέναντι σ’ ένα εκ των φαβορί για την κατάληψη της

προνομιούχου πρώτης θέσης της κατηγορίας, τον Απόλλων

Χρυσοχωρίου, ο Μακεδονικός Αγιάσματος παρουσίασε άκρως

ενθαρρυντικά, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας, μηνύματα

στην ανεπίσημη πρεμιέρα της επιστροφής του στις κατηγορίες

της ΕΠΣ Καβάλας.

 

 

Σαφώς ανώτεροι, σωματικά και ποιοτικά, οι φιλοξενούμενοι επιβλήθηκαν με 2-0. Για αμφότερους τους δύο μονομάχους ήταν το πρώτο φιλικό τεστ στα πλαίσια της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας. Σκόρερ οι Κάπατζης και Πανίδης.

Μακεδονικός Αγιάσματος: Μπιρμπίλης, Χόντος Π, Θεοδωσιάδης, Μαγουλάς, Αλιβάντης Γ. Εμμανουηλίδης, Αλιβάντης Σ. Μέτα Ντ, Παπαδόπουλος Γ, Μέτα Μ, Κόκκορης, Μπαξεβανίδης, Ισαακίδης, Γατίδης, Βουλγαρίδης, Μέτα Ο, Ζαχαρής, Γαλαζούλας, Φουδουδάκης, Παπαργυρίου, Παντελίδης, Παπαδόπουλος Δ.

 

 

Απόλλων Χρυσοχωρίου: Μάλλιος, Πανίδης, Μπανάσας, Κουμουτσής, Κάπατζης, Κυριακίδης, Χόντος, Καζάρας Καραμεταξάς, Μπουτζούρογλου, Τζιβανόπουλος, Χαλπέτης, Χαζάρης, Τσάφας, Μπρούσαλης Κ, Μπρούσαλης Θ. Ραντάνι, 

 

Υ.Γ.: Περισσότερες φωτογραφές και βίντεο μπορεί να δει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ»

 

https://www.facebook.com/groups/251694554985945/

 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr