Το «gipedo.eu» αναφέρεται στη διπλή συνεργασία του Ηλία Μιχελίδη!

 

 

Η πλούσια αθλητική διαδρομή του στον Νομό Καβάλας έχει αποτελέσει το απαραίτητο εφόδιο για την ορθή σταδιοδρομία του στα πέρατα της Ελλάδας, ενώ η εμπειρία του στις ομάδες Ακαδημιών έχει χαρίσει στον ίδιο τον τίτλο του πρεσβευτή της ανάπτυξης των νεαρών αθλητών…

 

Το ποδόσφαιρο, το οποίο αποτελεί γι’ αυτόν το αγαπημένο του σπορ, μοιάζει στα μάτια του σαν ένα «δώρο» ορατό, το οποίο μπορεί, πλέον, να εξελίξει στον Νομό Ξάνθης, ο οποίος είναι για τον ίδιο ιδανικός!

 

 

Ο Ηλίας Μιχελίδης άφησε, πριν λίγο καιρό, την πόλη των «Αργοναυτών», προκειμένου να αποτελέσει του Α.Π.Ο. Ξάνθης και της Ακαδημίας Ελπίδες-ΠΑΟΚ Ξάνθης τον «οδηγό», ελπίζοντας πως η σωστή καλλιέργεια του αθλητισμού θα είναι για τις καινούργιες ομάδες του ένας ένας στόχος εφικτός!

 

Στην σκιά της έναρξης της συνεργασίας των ανθρώπων του Α.Π.Ο. Ξάνθη με τον Ηλία Μιχελίδη, το «gipedo.eu» επικοινώνησε με τον καταξιωμένο προπονητή, ο οποίος προέβη στις εξής δηλώσεις.

«Πριν λίγες ημέρες, αποφάσισα να συνεργαστώ με τα στελέχη του Α.Π.Ο Ξάνθη, ο οποίος εδρεύει σε ιδιόκτητες αθλητικές εγκαταστάσεις, οι οποίες διαθέτουν φυσικό τάπητα και βρίσκονται πλησίον των Ενωσιακών γηπέδων της εν λόγω πόλης. Στον συγκεκριμένο σύλλογο έχω αναλάβει τη θέση του προπονητή της α’ ομάδας, η οποία θα συμμετάσχει στο προσεχές Πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας με την ελπίδα να ανέλθει στην Α’ κατηγορία.

 

 

Παράλληλα, έχω αναλάβει τη θέση του υπεύθυνου Ακαδημιών στον σύλλογο, Ακαδημία Ελπίδες/ΠΑΟΚ Ξάνθης, με την ευχή να συνοδεύσω την παρουσία μου στο σωματείο με την αναβάθμιση αυτού στον τομέα της ανάπτυξης. Εκτιμώ πως το σωματείο διαθέτει αρκετό ταλέντο σε επίπεδο Ακαδημιών και μακάρι να το αξιοποιήσουμε στο έπακρο στο εγγύς και μακρινό μέλλον. Τα στελέχη του συγκεκριμένου σωματείου έχουν οργανώσει, πλήρως, τον εν λόγω σύλλογο σ’ όλα τα επίπεδα και προσδοκία μας είναι να κυλήσει η φετινή σεζόν με θετικά αποτελέσματα».

 

Υ.Γ: Περισσότερες πληροφορίες για τον Ηλία Μιχελίδη μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

 

http://www.gipedo.eu/index.php/podosfairo/eps-kavalas/2300-sifounas-stin-kavala-potamos-ston-nesto

 

Υ.Γ: Φωτογραφίες και βίντεο από τις Ελπίδες ΠΑΟΚ Ξάνθης μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ»

 

https://www.facebook.com/ElpidesPaokXan/ 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr