Το «gipedo.eu» αναφέρεται στην ανασύσταση του ιστορικού σωματείου!

 

Περίπου μια δεκατία μακριά από τα Πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Καβάλας, με το πιστό κοινό του να ζει με τις αναμνήσεις σε έτη άλλα, ο Μακεδονικός Αγιάσματος επιστρέφει ξανά να βιώσει στιγμές ανάλογες με το παρελθόν σε μια διαφορετική, πλέον, Ελλάδα…

Με καινούργιους παίκτες στο πλευρό του, τον  «μαέστρο», Θέμη Τριανταφυλλίδη, ο οποίος μοιάζει με τον μεγάλο ηγέτη και αρχηγό του, η ομάδα από το όμορφο χωριό του Νομού Καβάλας, τοποθετεί ισχυρές βάσεις χάρις στο στήριγμη των ανθρώπων του δικού του τόπου!

Ο γνωστός παράγοντας, Θωμά Σιώπης, αλλά και οι άμεσοι συνεργάτες του είναι αποφασισμένοι να συμπράξουν τα μέγιστα για την εύρυθμη λειτουρία της ομάδας από το χωριό τους, ενώ τα υπόλοιπα στελέχη του ιστορικού αυτού σωματείου έχουν εκδώσει την ακόλουθη ανακοίνωση, ελπίζοντας σε μια ιδανική αρχή για την κατάκτηση του δικού του βραβείου!

 

 

«Την Παρασκευή 25 Μαΐου και ώρα 6 το απόγευμα πραγματοποίησε συνάντηση στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγιάσματος μετά από πρωτοβουλία του τοπικού συλλόγου με σκοπό την επανίδρυση της ποδοσφαιρικής ομάδας ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ.

Ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγιάσματος κάνει προσπάθεια έτσι ώστε όλοι να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και συμβάλλοντας ο καθένας με το δικό του τρόπο ούτως ώστε η επανίδρυση της ομάδας να γίνει πραγματικότητα».

Αναλυτικά, το περιεχόμενο της δεύτερης ανακοίνωσης μέσω του ακόλουθου «λινκ».

 

http://kavala-sports.gr/index.php/foodball/eidiseis/item/15286-makedonikos-agiasmatos-epistrofi-dioikisi

 

 

Υ.Γ.: Περισσότερες πληροφορίες για το χωριό, Αγίασμα Καβάλας μπορεί να βρει κάποιος μέσω των ακόλουθων «λινκ».

 

http://www.gipedo.eu/index.php/koinonika-themata/2315-agiasma-o-paradeisos-tou-nomoy-kavalas

 

http://www.gipedo.eu/index.php/koinonika-themata/1878-presveftis-tis-paradosis-to-agiasma

 

 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr