Το «gipedo.eu» προβάλει την επιστροφή της ομάδας στην Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας!

 

 

 

 Στο καυτό αυτό καλοκαίρι του έτους 2018 ένας σύλλογος δυναμικός ξεδιπλώνει τις άφθονες δυνατότητες του, προσφέροντας στο κοινό  ένα θέαμα μοναδικό… Ο Άρης Πηγών, περί αυτού ο λόγος, αποδεικνύει πως δεν πρεσβεύει στον χώρο του αθλητισμού κάτι απλό, αλλά ένα προϊόν ιδιαίτερο το οποίο προκαλεί «ντόρο» στο ομώνυμο χωριό…

Στον όμορφο αυτό τόπο του Νομού Καβάλας, ο οποίος ζούσε, επί σειρά ετών, με τον καημό της επιστροφής της ποδοσφαιρικής ομάδας στην Α’ τοπική κατηγορία, κάτι το οποίο συνέβη, τη φετινή σεζόν, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Άρης Πηγών απόλαυσε τη δική του αθλητική κυριαρχία…

 

 

Αυτή την οποία αναζητούσε, τα προηγούμενα έτη, χωρίς, όμως, να μπορέσει να βιώσει το δικό του «ντέρτι», δοξάζοντας τον τόπο του, τη μακεδονική πόλη, όπως και τα πέρατα αυτής…

Εντός των επόμενων ημερών, ο Άρης Πηγών θα δηλώσει στο γήπεδο του χωριού παρών, έτοιμος για νέα «ρεκόρ» και ιδανικός εκπρόσωπος ενός τόπου ο οποίος διακρίνεται για την αγάπη του για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό…

 

 

Το όραμα για ένα καλύτερο…αύριο στον σύλλογο φαίνεται στα μάτια των στελεχών του συλλόγου να είναι κοινό, ο στόχος της κατάκτησης μιας καλής θέσης στο νέο Πρωτάθλημα είναι εφικτός και ο δρόμος για την υλοποίηση του σκοπού του είναι ανοιχτός… Αρκεί ο Άρη Πηγών να φανεί, εκ’ νέου, αντάξιος των προσδωκιών του Πρωταθλήματος της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, το οποίο είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά της Ελλάδας!

 

 

 

 

 

 

 

 

Μπανίδης: «Εδραίωση στην Α’ Καβάλας»!

 

Περήφανος για το έργο του, καταξιωμένος γιατί πρόσθεσε στη «φαρέτρα» του μια, ακόμα, μεγάλη επιτυχία, αλλά και δικαιωμένος από τις επιλογές του αισθάνεται, πλέον, ο έμπειρος και έξοχος προπονητής της α’ ομάδας, Κώστας Μπανίδης.

Τα ευχαριστα συναισθήματα του εν λόγω κόουτς φανερώνονται από τις κόλουθες δηλώσεις του ιδίου, προ ημερών, μέσω της ιστοσελίδας μας.

 

 

«Τα προηγούμενα έτη η ομάδα μας το έμψυχο δυναμικό του ανδρικού τμήματος του Άρη Πηγών ήταν καλό, αλλά ο στόχος των στελεχών του σωματείου δεν ήταν ξεκάθαρος. Αντίθετα, φέτος, τα δεδομένα τις τάξεις του Άρη Πηγών είναι διαφορετικά. Από την αρχή της χρονιάς, ο σκοπός των ανθρώπων της ομάδας ήταν σαφής και όλοι κληθήκαμε να τον κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Η ομάδα μας επεδίωξε, εξ’ αρχής, να διαγράψει μια πορεία πρωταθλητισμού με όραμα την επιστροφή της στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας», είπε, αρχικά, μέσω της ιστοσελίδας μας ο Κώστας Μπανίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην συνέχεια στον προγραμματισμό και την πορεία της α’ ομάδας τη φετινή αγωνιστική περίοδο. 

 

 

«Όταν, το περασμένο καλοκαίρι, ανέλαβα την τεχνική ηγεσία του ανδρικού τμήματος, έθεσα από την αρχή τις βάσεις για τη δημιουργίας μιας ανταγωνιστικής ομάδας στο Πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισα να συνεργαστώ με παίκτες, οι οποίοι πρόσφεραν, μέχρι τότε, τις υπηρεσίες τους στον Νέστο Χρυσούπολης, ο οποίος μετέχει, τα τελευταία έτη, στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Παράλληλα, με την απόκτηση μιας σειράς νέων ποδοσφαιριστών, προσπάθησα να πείσω τους αθλητές μου να αποκτήσουν την πρέπουσα πειθαρχία, γνωρίζοντας, καλά, πως αυτό το στοιχείο αποτελεί ένα από τα βασικά μυστικά για την επιτυχία μιας ομάδας.

 

 

Η πορεία του Άρη Πηγών στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας δικαίωσε όλους όσους ήταν, φέτος, υπέρμαχοι της άποψης πως ο σύλλογος έχει αλλάξει επίπεδο και γι’ αυτό τον λόγο δικαιούμαστε όλοι να είμαστε περήφανοι για το έργο μας. Οι διοικούντες του Άρη Πηγών, οι οποίοι παλεύουν, διαχρονικά, για την πρόοδο του σωματείου, ο κόσμος ο οποίος στηρίζει, επί σειρά ετών, τον σύλλογο, οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έδωσαν, φέτος, τον καλύτερο εαυτό τους, αλλά και εγώ ο οποίος επέλεξα, φέτος, να συνεργαστώ με την ομάδα, εκτιμώντας πως οι συνθήκες για την σύναψη μιας τέτοιας συμφωνίας ήταν ιδανικές!

Σε ό,τι αφορά τη ρότα του ανδρικού μας τμήματος, ο Άρης Πηγών δυσκολεύτηκε, κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά κατάφερε, εν τέλει, να κατακτήσει το Πρωτάθλημα στον όμιλο του και να ανέλθει με πανηγυρικό τρόπο στην Α’ τοπική κατηγορία. Κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου του θεσμού, η ομάδα μας γνώρισε δύο εκτός έδρας ήττες (Άρης Πρίνου και Π.Α.Ο.Κ. Καβάλας), οι οποίοι μπορούν να χαρακτηριστούν ως ήττες παραδειγματισμού», πρόσθεσε ακολούθως, ο κ. Μπανίδης για να συμπληρώσει, λέγοντας.

 

 

«Το φετινό Πρωτάθλημα ήταν μια διοργάνωση τριών ταχυτήτων, καθώς μερικές ομάδες διεκδήκησαν τον τίτλο, κάποιες άλλες αρκέστηκαν στην πραγματοποίηση μιας καλής πορείας στο Πρωτάθλημα, ενώ μερικές  πάλεψαν, κατά τη διάρκεια της σεζόν για την παραμονή τους στη Β’ τοπική κατηγορία. Εμεις, από την πλευρά μας, ανήκουμε στην πρώτη κατηγορία, αφού διαγράψαμε μια πορεία πρωταθλητισμού από την αρχή μέχρι το πέρας της σεζόν. Η ομάδα μας γνώρισε πολλές επιτυχίες, κατά τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς είχε το χάρισμα να έχει σε κάθε προπονήση της τουλάχιστον 20 ποδοσφαιριστές. Επίσης, ο σύλλογος μας ευτύχησε, φέτος, να έχει στο πλευρό του την έντονη παρουσία του κόσμου του, ο οποίος αποτέλεσε, κατά τη διάρκεια της χρονιάς τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στη διοίκηση τους παίκτες του σωματείου.

Εν όψει της επόμενης σεζόν, εγώ θα διατηρηθώ, εκτός απροόπτου, στην τεχνική ηγεσία του Άρη Πηγών , αφού η εκτίμηση ανάμεσα σ’ εμένα και στη διοίκηση του συλλόγυο είναι αμοιβαία. Επόμενος μας στόχος είναι η κατάκτηση μιας θέσης εντός της πρώτης οχτάδας του νέου Πρωταθλήματος της Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας, η οποία αποτελεί το…ταβάνι του Άρη Πηγών. Η ομάδα μας πρόκειται να προχωρήσει σε μια σειρά τριών-εσσάρων (3-4) μεταγρφικών κινήσεων, σε λίγο καιρό, ενώ σκοπός μας είναι η διατήρηση του βασικού κορμού του σωματείου. Εύχομαι υγεία σ’ όλο τον κόσμο και πολλές επιτυχίες στην ομάδα μου».

 

Υ.Γ.: Περισσότερες φωτογραφίες και βιντεο μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=257782464792488&set=oa.1908968309173889&type=3&theater&ifg=1

 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr