Ο προπονητής της ομάδας, Θοδωρής Μαδέσης, στο «gipedo.eu»!

 

Ο «ασπρόμαυρος αετός» του Νομού Καβάλας δε φτερουγίζει, φέτος, πιο ψηλά από τη Β’ Ε.Π.Σ. Καβάλας και γι’ αυτό δε θα επιτευχθεί ο στόχος των ανθρώπων για την συμμετοχή της ανδρικής ομάδας σε…σαλόνια άλλα…

 

Η ιστορική ομάδα, η οποία έχει, διαχρονικά, διαπρέψει σ’ ένα από τα πιο όμορφα Πρωταθλήματα της Ελλάδας, αντιμετωπίζει, τη φετινή σεζόν, μια σειρά προβλημάτων τα οποία, σύμφωνα με τον Θοδωρή Μαδέση, ευθύνονται για τη μη παρουσίαση καλύτερης ποιότητας από τον «Δικέφαλο» στο σπορ με μπάλα…

 

 

«Η ομάδα μας έχει αντιμετωπίσει, φέτος, μια σειρά προβλημάτων με συνέπεια να μην μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο στην Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας. Δυστυχώς, το συγκρότημα μας έχει στερηθεί την παρουσία αρκετών ποδοσφαιριστών του στα επίσημα ματς, γεγονός το οποίο έχει στερήσει από την ομάδα αρκετούς πόντους. Σκεφτείτε, πως εν όψει της διεξαγωγής του επόμενου ματς με αντίπαλο την Ποταμιά Θάσου, εκτός έδρας, ο ΠΑΟΚ Καβάλας δε θα έχει στο δυναμικό του τους αθλητές, Παπαδημητρίου, Γιαμπατζή, Τσιμπούρη, Τόνιο, Μπάρτσι και Παπαδάτο, γεγονός το οποίο δεν μπορεί παρά να μας προβληματίζει. Τι να κάνουμε, όμως, αφού αρκετοί παίκτες μας έχουν τραυματιστεί, κατά τη διάρκεια της σεζόν, λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται το γήπεδο του «Κωτσάλου».

 

 

Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα μας θα διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή συγκομιδή στα υπόλοιπα ματς του Πρωταθλήματος με στόχο τον τερματισμό της στην καλύτερη δυνατή θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Β’ κατηγορίας. Ο ΠΑΟΚ Καβάλας θα κληθεί, κατά σειρά, να αντιμετωπίσει την Ποταμιά Θάσου, εκτός έδρας, τον Ποντιακό Ποντολιβάδου, εντός έδρας, τον Άρη Πηγών, εκτός έδρας, τον Ολυμπιακό Καβάλας, εκτός έδρας, τον Θεαγένη Θάσου, εκτός έδρας και τον Κεραυνό Καλλιράχης, εντός έδρας.

Ελπίζουμε στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα μέχρι την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος, έστω και αν η φετινή σεζόν θα μας αφήσει με την πικρία πως δε θα ανέλθουμε στην Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας. Είμαστε η μοναδική ομάδα του ομίλου μας η οποία δεν έχει ηττηθεί από τον πρωτοπόρο της διοργάνωσης, Άρη Πηγών, αλλά, δυστυχώς, δε θα ανέλθουμε στην παραπάνω κατηγορία, παρά το ότι έχουμε τις δυνατότητες για κάτι τέτοιο».

 

 

 

Βαθμολογία

 

Αρης Πηγών 48
Ολυμπιακός Καβάλας 42
Θεαγένης 38
Ποσειδώνας 34
Αρης Πρίνου 33
Ποταμιά 28
ΠΑΟΚ Καβάλας 28
Πανιώνιος Ξεριάς 25
Μυρμιδόνες 23
Ποντιακός Ποντολιβάδου 21
Ατρόμητος Λεκάνης 20
Κεραυνός Καλλιράχης 19
Γέροντας 15
Παναγία 12

 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr