Ο Άγγελος Νικολαϊδης στο «gipedo.eu»!

Το Αγίασμα Καβάλας έγινε, πριν δυο δεκαετίες, το πλησίασμα για μια «χρυσή» σταδιοδρομία στην Ελλάδα, ενώ η τωρινή καριέρα στον Άρη Πηγών ταιριάζει «γάντι» με τον τίλο «Η ώρα των Πρωταθλητών»…

Ο Άγγελος από την πόλη των «Αργοναυτών» αποτελεί, πλέον, τον «Αρχάγγελο» των τοπικών πολιτισμών, ενώ η κατάκτηση δύο τροπαίων Πρωταθλητριών μας οδηγεί στην σκέψη πως, τελικά, δεν πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή απλό… Ο γιος του πάλαι ποτέ παίκτη της βελγικής ομάδας, Ντέντεμπεγκ, η οποία εδρεύει πλησίον της πόλης, Γκενγκ, δε μοιάζει με τον Μπεργκ, ωστόσο με την εν γένει παρουσία του φροντίζει, διαχρονικά, να είναι στο είδος του «μετρ»…

 

 

Ο νυν επιτελικός μέσος του Άρη Πηγών πρωταγωνιστεί, φέτος, στην εκπληκτική πορεία των «κίτρινων αετών», εκπροσωπώντας, επάξια, το χωριό της μητέρας του, Ειρήνης, εφαρμόζοντας σωστό «στυλ» και αποδεικνύοντας πως πρόκειται για τον αυθεντικό ηγέτη, Άγγελο Νικολαϊδη…

Η φετινή εμβληματική του παρουσία θυμίζει την εποχή την οποία ο ίδιος δημιουργούσε του Νέστου την κυριαρχία, συμβάλλοντας τα μέγιστα για τη μετατροπή των Πηγών σε μια μικρή Αθλούπολη λίγα χιλιόμετρα μακριά από το καμάρι της Χρυσούπολης…

Το «gipedo.eu» επικοινώνησε, προ ημερών, με τον «άσο» του Άρη Πηγών και εκείνος μας μίλησε για την πλούσια θητεία του στην πόλη των πανέμορφων οικισμών, εκφράζοντας την εκτίμηση πως η ομάδα του θα λάβει, τελικά, τον τίτλο των Πρωταθλητών…

 

 

 

«Η καριέρα μου στον χώρο του αθλητισμού είχε αφετηρία τον Νέστο Χρυσούπολης, όταν ήμουν μαθητής του Γυμνασίου σχολείου. Σε ηλικία, λοιπόν, 14,5 ετών εντάχτηκα στο ρόστερ των ομάδων υποδομής του Νέστου Χρυσούπολης, ο οποίος μετείχε, τότε, στο Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.

Στον ιστορικό αυτόν σύλλογο συνεργάστηκα με αρκετούς προπονητές, όπως ο Βασίλης Μανίσογλου, ο αείμνηστος, Ζόραν Ζούκιτς, ο Σταύρος Τσοκακτσίδης, ο κ. Αβενίδης, ο Στέλιος Ιγνατιάδης, ο κ. Σιδηρόπουλος και ο Γιάννης Κασκαμπανιώτης. Στο συγκεκριμένο σωματείο πρόσφερα τις υπηρεσίες μου, οχτώ (8), συνολικά έτη, κατακτώντας δύο Πρωταθλήματα στην Α’ ΕΠΣ Καβάλας, συμμετέχοντας σε δύο τελικούς αγώνες για το Κύπελλο της ίδιας Ένωσης, αλλά και συνοδεύοντας την παρουσία μου με την κατάκτηση της 4ης θέσης στο Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας», είπε, αρχικά, ο Άγγελος Νικολαϊδης, για να προσθέσει στην συνέχεια.

 

 

Ακολούθως, εντάχτηκα στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο. Καβάλας, η οποία συμμετείχε, τότε, στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, χωρίς, όμως, να μπορέσω να παρουσιαστώ σ’ όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας. Αιτία γι’ αυτό αποτέλεσε ο σοβαρός τραυματισμός μου στο πόδι (ρήξη χιαστού), κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην ομάδα και την Ηράκλεια Σερρών, ο οποίος με διατήρησε, τότε, εκτός αγωνιστικής δράσης για, περίπου, ένα έτος.

Εν συνεχεία, επρόκειτο να αγωνιστώ στον Α.Ο.Χανίων, στον οποίο εργαζόταν, τότε, ο προπονητής, κ. Καραϊσκος, αλλά η συνεργασία μου με τον πάλαι ποτέ «αστέρα» του Ηρακλή Θεσσαλονίκης δεν επιτεύχθηκε. Ακολούθως, αποφάσισα να υπηρετήσω την στρατιωτική μου θητεία στο Στρατιωτικό Κέντρο της Λαμίας, λαμβάνοντας τον βαθμό του δόκιμου αξιωματικού.

 

 

Παρέμεινα στην συγκεκριμένη μονάδα πέντε (5) μήνες και στην συνέχεια υπηρέτησα τη θητεία μου στο στρατόπεδο της Δράμας και σ’ αυτό της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, πρόσφερα τις αθλητικές μου υπηρεσίες στον Π.Ο. Κεραμωτής, υπό τις οδηγίες των κ. Αβενίδη και Κασκαμπανιώτη, για μια σεζόν, ενώ το καλοκαίρι του έτους 2010 εντάχτηκα στο ρόστερ του Άρη Πηγών, συνεργαζόμενος με τον προπονητή, Δημήτρη Σιώπη, στο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Καβάλας.

 

 

Μια σεζόν μετά, επέστρεψα στον Νέστο Χρυσούπολης, συνεργαζόμενος με τους προπονητές, Διογένη Φωτιάδη και Γιάννη Κασκαμπανιώτη, με τους οποίους πανηγύρισα την άνοδο της ομάδας στη Δ’ Εθνική. Το καλοκαίρι του έτους 2012 αγωνίστηκα στη Θράκη Γραβούνας, έχοντας ως προπονητή τον Γιάννη Κασκαμπανιώτη, ενώ την επόμενη σεζόν (2013-2014) αγωνίστηκα στον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου, έχοντας ως προπονητές τους Δημήτρη Τσάκωνα και Ιβάν Μίτεφ.

 

 

Τα τέσσερα τελευταία έτη προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον Άρη Πηγών, έχοντας συνεργαστεί με τους κόουτς, Δημήτρη Σιώπη, Δημήτρη Τσάκωνα, Μανώλη Τζεράκη, Βασίλη Μανίσογλου, Κώστα Μπανίδη και Χρήστο Λάδιο. Φέτος, είναι η καλύτερη χρονιά γι’ εμένα στο εν λόγω σωματείου, καθώς η ομάδα μας διαγράφει εξαιρετική πορεία στη διοργάνωση της Β’ ΕΠΣ Καβάλας, προσδοκώντας να τερματίσει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.  Θεωρώ, λοιπόν, πως η φετινή χρονιά και η σεζόν την οποία συνεργάστηκα με τον προπονητή, Σταύρο Τσοκαχτσίδη στον Νέστο Χρυσούπολης, είναι οι καλύτερες γι’ εμένα στη μέχρι τώρα καριέρα μου. Θα τολμήσω, λοιπόν, να πω πως είμαι πολύ ευτυχισμένος, φέτος, επειδή προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα του Άρη Πηγών.

 

 

Τα στελέχη του ιστορικού αυτού σωματείου έχουν οργανώσει, περίφημα, τον σύλλογο της πατρίδας μας και όλοι μαζί λειτουργούν σα μια «γροθιά» με γνώμονα το συμφέρον του αγαπημένου τους σωματείου. Εκτιμώ πως ο Άρης Πηγών θα καταφέρει, τελικά, να κατακτήσει το Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ. Καβάλας και τη νέα σεζόν θα συμμετάσχει, ξανά, στην Α’ τοπική κατηγορία.

Επίσης, πέρα από ποδοσφαιριστής του Άρη Πηγών, διατηρώ τη θέση του προπονητή στα αναπτυξιακά συγκροτήματα του Νέστου Χρυσούπολης. Τα οποία αριθμούν, περίπου, 150 νεαρούς ποδοσφαιριστές. Σκοπός μου είναι η συνεχής και ανοδική εξέλιξη του ταλέντου των νεαρών αθλητών του συλλόγου με την προοπτική να σταδιοδρομήσουν, επάξια, στον αθλητικό χώρο στο μέλλον».

 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr