Ο Στάθης Νικολόπουλος στο «gipedo.eu»!

 

Από την πόλη που φωτίζει έντονα όλη τη Μακεδονία στον τόπο που δεσπόζει η κοινωνική κυριαρχία…Από τη βάση των στρατευμάτων της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και το Τέμενος του Ιμπραήμ Πασά στα μαγευτικά μνημεία της Ακρόπολης και του Παρθενώνα, σε αξιοθέατα ιδανικά… Από το Κάστρο της Παλαιάς πόλης της πανέμορφης Καβάλας στις χαοτικές παραλίες της Νότιας Ελλάδας, σε μέρη που ο ρομαντισμός συνδυάζεται με μπάλα… Και από τον «ΘΕΟ» του πολέμου Άρη στον οποίο η αθλητική παιδεία πηγάζει, στη Νίκη Αλίμου, η οποία, φέτος, καλπάζει…

 

 

Ένα όμορφο ταξίδι για τον άνθρωπο ο οποίος δεσπόζει, καθημερινά, στη ζωή λες και έχει τον ρόλο του «Άγγελου φύλακα», για τον γιο του σπουδαίου Τάσου Νικολόπουλου του τερματοφυλακα, για της πατριδας μας τον αστυφύλακα… Μια σπουδαία διαδρομή στον αθλητικό και κοινωνικο χώρο για τον 27χρονο επιθετικό ο οποίος μοιάζει με δώρο, αφού η παρουσία του στη Νίκη Αλίμου κάνει κάθε χρόνο «ντόρο»…

Μια χαρισματική σταδιοδρομία για τον παίκτη ο οποίος χειρίζεται, περίφημα, το τόπι, λατρεύει τον Γιώργο Καραγκούνη, τέως Πρωταθλητή Ευρώπης και προετοιμάζεται για νέα πλάνα, «πετώντας» ψηλά, όπως η αδερφή του στο σώμα  της αεροπορίας με ξεχωριστά αεροπλάνα…

 

 

Μια πετυχημένα πορεία η οποία έχει ως θεμελιωτή τον πατέρα του με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης σε ηλικία εννέα (9) ετών στον Άρη Πηγών, αντικρίζοντας από μικρός το δικό του όνειρο λες και βρισκόταν στο «Μαντείο των Δελφών»… Μια ρότα, η οποία χαρακτηρίζει τον ποδοσφαιριστή με ξεχωριστή ιστορία, τον εραστή της φωτογραφίας, τον θαυμαστή της ξένης Πολιτείας, τον υποστηρικτή της Παναθηναίκής συμμαχίας…  

 

Το «gipedo.eu», στην προσπάθεια του να επαινέσει το έργο του «άσου» της Νίκης Αλίμου, εντόπισε, προ ημερών, τον ίδιο και σήμερα παρουσιάζει στο κοινό του την πλούσια συνέντευξη την οποία παραχώρησε ο τέως «στράικερ» του Άρη Πηγών στην ιστοσελίδα μας.

 

 

 «Κατάγομαι από το χωριό, Πηγές Καβάλας, το οποίο βρίσκεται στην άκρη του εν λόγω Νομού. Ασχολήθηκα για πρώτη φορά με τον χώρο του ποδοσφαίρου σε ηλικία 10 ετών, ύστερα από την επιρροή του πατέρα μου, Τάσου Νικολόπουλου, ο οποίος έχει υπηρετήσει τον συγκεκριμένο σύλλογο από διαφορετικά πόστα. Τα πρώτα έτη της ενασχόλησης μου με τον αθλητισμό αγωνίστηκα στη θέση του επιθετικού, εν συνεχεία στην αντίστοιχη του κεντρικού αμυντικού, ενώ τα τελευταία χρόνια προσφέρω τις υπηρεσίες μου, ξανά, από τη θέση του επιθετικού», ήταν τα πρώτα λόγια του Στάθη Νικολόπουλου στην ιστοσελίδα μας για να προσθέσει στην συνέχεια:

 

 

«Αγωνίστηκα στον Άρη Πηγών μέχρι το έτος 2008 και στην συνέχεια εντάχτηκα στην σχολή της Αστυνομίας, με συνέπεια να μην μπορέσω να συνεργαστώ με την ομάδα. Επέστρεψα σε αγωνιστική δράση μερικά έτη αργότερα και συνδύασα το όνομα μου με την άνοδο της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Α2’ ΕΠΣ Καβάλας, συνεργαζόμενος με τον προπονητή, Δημήτρη Λιάπη.  Πέρα από τον κ. Λιάπη έχω συνεργαστεί με τον πατέρα μου, Τάσο Νικολόπουλο, τον Θωμά Τζεράκη, τον Δημήτρη Σιώπη, τον κ. Μπουζέλο, τον Κώστα Μπανίδη, αλλά και τον Δημήτρη Τσάκωνα με επιτυχία στον Άρη Πηγών. Καλύτερη σεζόν γι’ εμένα ήταν η χρονιά που ο Άρης Πηγών τερμάτισε στην 4η θέση του Πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Καβάλας, έχοντας στη θέση του προπονητή τον Τάσο Νικολόπουλο, πριν, περίπου, 10 (δέκα) έτη.

 

 

Το έτος, 2009, όμως εντάχτηκα στο παράρτημα της σχολής Αστυφυλάκων στην πόλη της Κομοτηνής για μια σεζόν, υπηρετώντας, όμως, τον Άρη Πηγών, λόγω του ότι κατοικούσα κοντά στην πατρίδα μου. Μια χρονιά μετά ταξίδεψα στον Νομό Αττικής και διέμεινα στην περιοχή της Γλυφάδας. Τότε, αγωνίστηκα στην ομάδα της Βουλιαγμένης, εν συνεχεία, ξανά, στον Άρη Πηγών, καθότι εργαζόμουν στην πόλη της Κομοτηνής και της Ξάνθης, ενώ την τελευταία τριετία προσφέρω τις υπηρεσίες μου στη Νίκη Αλίμου. Εντάχτηκα στο έμψυχο δυναμικό της συγκεκριμένης ομάδας, ύστερα από προτροπή του φίλου μου, Νίκου Καραγιαννίδη, ενώ καθοδηγούμαι με επιτυχία από τους προπονητές, Νίκο Μανωλά και Νίκο Λεκισιώτη.

 

 

Προπονούμαι, σχεδόν, κάθε μέρα, στο γήπεδο του Καλαμακίου και ευελπιστώ να συνδυάσω την παρουσία μου στην ομάδα με την άνοδο αυτής στο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Αθηνών, έπειτα από το πέρας της φετινής χρονιάς. Η ομάδα μας λειτουργεί, σωστά, σ’ όλα τα επίπεδα, ενώ σύντομα θα έχει τη δυνατότητα να προπονείται στον νέο τάπητα του γηπέδου του Καλαμακίου. Αυτό το χρονικό διάστημα, οι αρμόδιοι φορείς βρίσκονται επί ποδός, προκειμένου να ολοκληρωθεί η αποστολή τους, ενώ εμείς γυμναζόμαστε στο γήπεδο των Τραχώνων, ώστε να μη βρεθούμε εκτός ρυθμού. Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός πως η Νίκη Αλίμου διαγράφει εξαιρετική πορεία στο φετινό Πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής κατηγορίας και όλοι μας ευχόμαστε τον προβιβασμό του τμήματος στη Β’ ΕΠΣ Αθηνών, ύστερα από το πέρας της φετινής χρονιάς.

 

 

Είμαι, λοιπόν, πολύ ευχαριστημένος που συνεργάζομαι με τα στελέχη της Νίκης Αλίμου, αν και στην καρδιά μου βρίσκεται πρώτα ο Άρης Πηγών. Αισθάνομαι ιδιαίτερη περηφάνια για την εκπληκτική πορεία του μακεδονικού σωματείου στο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Καβάλας, τη φετινή χρονιά, ελπίζοντας, βέβαια, να συνοδευτεί αυτή με την επιστροφή του συλλόγου στη διοργάνωση της Α’ ΕΠΣ Καβάλας.

Πέρα από τον αθλητισμό ασχολούμαι με την εργασία μου ως Αστυφύλακας, ενώ μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια σε διάφορες χώρες του εξωτερικού, όπως οι ακόλουθες (Πραγα, Βιέννη ,Άμστερνταμ,Αιτχοφεν ,Βαρσοβία Μπανσκο,Βουκουρέστι-μπρασοφ(Ρουμανια) Βερολίνο, Βρυξέλλες, Λιέγη, Μάντσεστερ)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr