Ο Θοδωρής Παπαζούδης στο «gipedo.eu»!

 

Στη βόρεια πλαγιά του Παγγαίου όρους συναντάμε την Ιερά Μονιά Παναγίας Εικοσιφοίνισσας και στην έκταση αυτής  μια από τις πιο ιερές προσωπικότητες του πανέμορφου τόπου… Τον Θοδωρή Παπαζούδη, ο οποίος λατρεύεται από τους κατοίκους της πατρίδας του όπως το φημισμένο ιερό του Διονύσου, καθώς αποτελεί ένα από τα «χρυσάφια» στην τοποθεσία στην οποία εδρεύουν τα χρυσωρυχεία του Νομού Καβάλας…

Γεννημένος στην πόλη των «Αργοναυτών» ο «Τέο» ξεδίπλωσε, σύντομα, τις ικανότητες του στον γεωργικό χώρο, ενώ στην συνέχεια φανέρωσε το υπέροχο έργο του στον αθλητισμό. Ο Καβαλιώτης πρώην προπονητής του Παγγαίου 90’ καταξιώθηκε στο παρελθόν με την ιστορική ομάδα η οποία έχει μετονομαστεί σε Α.Σ Παγγαίου και το «gipedo.eu» δεν θα μπορούσε παρά να τον εντοπίσει και να του απευθύνει τον λόγο, προκειμένου ο ίδιος να αναφερθεί στην προσφορά του στον μακεδονικό σύλλογο.

 

 

«Εγώ ανέλαβα την τεχνική ηγεσία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παγγαίου την αγωνιστική περίοδο, 2001-2002, όταν και λειτούργησε, ξανά, ο σύλλογος ύστερα από τρία έτη αγωνιστικής απραξίας. Τότε, η ομάδα λεγόταν Παγγαίο 90’, Πρόεδρος της ήταν ο αείμνηστος διοικητικός της ηγέτης, Παναγιώτης Τσομπανίδης, αλλά μετά το θάνατο του (1999) η ομάδα αποσύρθηκε από το αθλητικό στερέωμα.

Εγώ γνώριζα τον επί σειρά ετών παράγοντα του συλλόγου, κ. Κώστα Κουτσικάρη και με αφορμή το ότι έχω αποφοιτήσει από την πανεπιστημιακή σχολή των Τ.Ε.Φ.Α.Α (Γυμναστική Ακαδημία), αποφάσισα να συνεργαστώ με το σωματείο.

 

 

Η ομάδα συμμετείχε, τότε, στο Πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣ Καβάλας, ωστόσο η συγκεκριμένη σεζόν (2001-2002) κύλησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα και για εμάς.

Εγώ και τα στελέχη του Παγγαίου διδάξαμε, τότε, τις αρετές του σεβασμού, της αγάπης, της θέλησης και της τιμιότητας στους παίκτες μας, με συνέχεια να διαγράψει το τμήμα μας πολύ θετική πορεία στο Πρωτάθλημα στο οποίο έλαβε μέρος. Η κατάκτηση του τίτλου ήταν το επισφράγισμα των πολλών επιτυχιών για την ομάδα μας, ενώ αξέχαστο θα μου μείνει το επίσημο ματς με αντίπαλο τον Κεραυνό Ελευθερών εντός έδρας, στο οποίο το Παγγαίο κέρδισε τον αντίπαλο του με σκορ 3-1, έστω και αν εγώ παρακολούθησα την συγκεκριμένη συνάντηση από τις εξέδρες του γηπέδου», πρόσθεσε ο πατέρας του εξελίξιμου μπασκετμπολίστα της Χ.Α.Ν.Θ, Γιώργου Παπαζούδη, Θοδωρής, για να υπερθεματίσει στο «φινάλε» της συζήτησης μας.

 

 

«Εγώ δεν συνέχισα να υπηρετώ τον ποδοσφαιρικό χώρο, έπειτα από την ολοκλήρωση της εξαιρετικής πορείας του Παγγαίου, λόγω αυξημένων επαγγελματικών δραστηριοτήτων. Εργάζομαι, καθημερινά, αρκετές ώρες ως αγρότης, με συνέπεια να παραδώσω την «σκυτάλη» στον συνάδελφο μου, Δημήτρη Λουλούδη, ο οποίος καθοδήγησε επιτυχώς την ομάδα στην συνέχεια… Υπό την καθοδήγηση του συγκεκριμένου προπονητή το τότε Παγγαίο 90’ κατάφερε να ανέλθει στην  Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας από τον… μαραθώνιο της Γ’ τοπικής κατηγορίας. Παρ’ όλα αυτά, η εμπειρία της θητείας μου στο Παγγαίο θα μείνει, ανεξίτηλα, χαραγμένη στη μνήμη μου».

 

 

 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr