Ο Βασίλης Τυρνινής στο «gipedo.eu»! 

 

Η δόξα της πρώτης δεκαετίας του 00’, η άνθιση των ομάδων υποδομής του σωματείου, η επιστροφή στο Πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣ Καβάλας το έτος 2017… Μια διαδρομή δύο δεκαετιών γεμάτη από πολλούς ενδιάμεσους «σταθμούς», οι οποίοι εμπόδισαν, λίγο έως πολύ, την ομάδα από τη Νικήσιανη Καβάλας να πετύχει τον σκοπό της, αλλά όχι να ρισκάρει την ύπαρξη του σωματείου.

Ο Α.Σ. Παγγαίου, όπως ονομάζεται μετά την ολοκλήρωση της εποχής που λεγόταν, Παγγαίο 90’, συμμετέχει, φέτος, στο Πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣ Καβάλας και ευελπιστεί σε μια νέα αφετηρίας στην σύγρονη ιστορία του…

Πιο κατάλληλος, όμως, για να αναφερθεί σ’ ένα τέτοιο ζήτημα δεν είναι άλλος από τον Πρόεδρο του Α.Σ Παγγαίου, Βασίλη Τυρνινή, ο οποίος τόνισε, προ καιρού, μέσω της ιστοσελίδας μας.  

 

 

«Φέτος, η ανδρική μας ομάδα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣ Καβάλας, διαγράφοντας μέτρια πορεία. Αυτό συμβαίνει γιατί αρκετοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πρόσφεραν, μέχρι πέρσι, τις υπηρεσίες τους στον σύλλογο, έχουν, ήδη, αποχωρήσει απ’ αυτόν, αλλά και διότι έχουμε αντιμετωπίσει ορισμένους τραυματισμούς παικτών. Επίσης, ο σύλλογος μας διαθέτει μόνο ένα τμήμα Ακαδημιών, το οποίο καθοδηγείται από τον προπονητή της α’ ομάδας, κ. Καζάκο, με την ευχή να αναπτυχθεί, στο μέλλον, ο σύλλογος σ’ όλα τα επίπεδα. Το πλάνο το οποίο έχουμε χαράξει στο σωματείο σχετίζεται με την άνοδο της ανδρικής ομάδας στο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Καβάλας, κάτι το οποίο νομίζω πως μπορούμε να υλοποιήσουμε. Θέλουμε ο Α.Σ. Παγγαίου να αποκτήσει την αίγλη του παρελθόντος και μακάρι να το πετύχουμε». 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr