Ο Πρόδρομος Τσακίρης στο «gipedo.eu»!

 

Η αδιαμφηβήτητη εμπειρία του στον χώρο του αθλητισμού και η έντονη επιθυμία του να βοηθήσει την ομάδας της κρδιάς του αποτέλεσαν, το περασμένο καλοκαίρι, τον κυριότερο λόγο ,προκειμένου να αναλάβει την πρωτοκαθεδρία του Μ.Α. Φιλίππων!

Περίπου έξι μήνες μετά, ο Πρόδρομος Τσακίρης, δηλώνει έτοιμος να αποτελέσει τον πρόδρομο για την περαιτέρω ανάπτυξη του σωματείου από τον Νομό Καβάλας σ’ όλα τα επίπεδα. Αισθάνεται ικανός να συμπράξει στην προσπάθεια για την άνοδο της ομάδας στον… μαραθώνιο της Α’ ΕΠΣ Καβάλας και επισημαίνει πως είναι περήφανος που η ομάδα βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με συγκομιδή 25 πόντους, ύστερα από την ολοκλήρωση της 11ης αγωνιστικής.  

 

 

«Εγώ ασχολήθηκα, φέτος, για πρώτη φορά με τον Μ.Α. Φιλίππων, λόγω της αγάπης μου για το συγκεκριμένο σωματείο, το οποίο υπηρέτησα στο παρελθόν με την ιδιότητα του αθλητή. Σκοπός μου είναι να συμβάλλω στην προςπάθεια που καταβάλλουν τα μέλη του μακεδονικού σωματείου,προκειμένου να οργανωθεί ο σύλλογος, κατάλληλα, σ’ όλα τα επίπεδα. Θεωρώ πως, φέτος, η ανδρική μας ομάδα διαγράφει την καλύτερη πορεία των τελευταίων ετών στο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Καβάλας, ωστόσο εκτιμώ πως ο Μ.Α. Φιλίππων είναι δυνατόν να φτάσει σε υψηλότερο επίπεδο. Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός πως στον Μ.Α. Φιλίππων έχουν παρυσφρύσει ορισμένα νέα διοικητικά στελέχη (Σπυρίδης, Σκονίδης, Μιχαηλίδης και Σαββίδης), τα οποία έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν για την προοδευτική ρότα του συλλόγου σ’ όλους τους τομείς.

 

 

Το ρόστερ της ανδρικής μας ομάδας έχει, φέτος, πλαισιωθεί με αρκετούς αξιόλογους αθλητές, γι’ αυτό η πορεία πρωταθλητισμού την οποία διαγράφει ο Μ.Α. Φιλίππων δεν μας έχει ξαφνιάσει. Η ομάδα μας καθοδηγείται από έναν έμπειρο, σοβαρό και εργατικό προπονητή, όπως είναι ο Αργύρης Ελευθεριάδης, ενώ έχει το χάρισμα να διαθέτει στη θέση του Γενικού Αρχηγού τον Μπάμπη Ευκαρπίδη, ο οποίος τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για την ομάδα.

 

 

Σύμφωνα, λοιπόν, μ’ όλα αυτά τα δεδομένα, εκτιμώ πως ο Μ.Α. Φιλίππων έχει, φέτος, τη δυνατότητα να κάνει την υπέρβαση και να ανέλθει στον… μαραθώνιο της Α’ ΕΠΣ Καβάλας. Απ’ εκεί και πέρα, όλοι στις τάξεις της ομάδας θα επιδιώξουμε την περαιτέρω ενίσχυση του συλλόγου, τη δημιουργία αναπτυξιακών ομάδων, αλλά και την ολοκλήρωση μιας σειράς έργων τα οποία αφορούν τους χώρους του γηπέδου στο οποίο στεγάζεται το σωματείο μας»,

 

είπε, προ ημερών, ο πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστής του Μ.Α. Φιλίππων, του Κεραυνού Κρηνίδων, του Άρη Ζυγού, της Δόξας Λυδίας, του Παγγαίου 90’ και του Ατρομήτου Ακροβουνίου. 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr