Ο Κώστας Κετσετζίδης στο «gipedo.eu»!

 

Η αγάπη του για τον Φρίξο Πλατανότοπο αποτέλεσε, προ δεκαετίας, το βασικότερο κίνητρο για την ενασχόληση του με τον ιστορικό σύλλογο ποδοσφαίρου από τον Νομό Καβάλας. Η εμπειρία του στον αντίστοιχο χώρο και δη η θητεία του στην Α.Ε Πιερέων πρόσφεραν στον ίδιο την απαραίτητη εμπειρία, προκειμένου να οργανώσει, κατάλληλα, το σωματείο της ιδιαίτερης πατρίδας του, το οποίο αποτελεί ένα μεγάλο μέρος της ζωής του…

 

 

 

Ο λόγος για τον ισχυρό άνδρα του Φρίξου Πλατανότοπου, Κώστα Κετσετζίδη, ο οποίος μίλησε, προ καιρού, στην ιστοσελίδα μας για την επιστροφή του συλλόγου σε δράση και την προοδευτική του ρότα.

 

«Ο Φρίξος Πλατανότοπος συστάθηκε το έτος 1972 με έδρα το γήπεδο του χωριού, Πλατανότοπος Καβάλας. Το αγαπημένο μας σωματείο σταμάτησε να λειτουργεί το έτος 1998, λόγω της έλλεψιης επαρκού αριθμού ατόμων, προκειμένου να διατηρηθεί η ομαλή λειτουργία του Φρίξου Πλατανότοπου σ’ όλα τα επίπεδα. Εγώ υπήρξα ποδοσφαιριστής της εν λόγω ομάδας στις αρχές της δεκαετίας του 90’ και πρωτοστάτησα για την ανασύσταση του Φρίξου Πλατανότοπου πριν, περίπου, 12 έτη.

 

 

 

 

Συνεργάστηκα με τους προπονητές, Γιώργου Μαρούδα και Τάσο Γιαγκούδη, ενώ στην συνέχεια πρόσφερα τις υπηρεσίες μου στον Μέγα Αλέξανδρο Μεσορρόπης, ως τερματοφύλακας, για δύο έτη. Το 2000 αγωνίστηκα στην Α.Ε Πιερέων, έχοντας ως προπονητή τον Ιάκωβο Καραισαρλή, έως το έτος 2002, συμμετέχοντας στο Πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣ Καβάλας, ενώ μετά στρατεύτηκε στην περιοχή της Νιγρίτας Σερρών. Ακολούθως μετατέθηκα στην περιοχή του Γυθείου, λαμβάνοντας ειδικότητα του μάγειρα, ενώ έπειτα υπηρέτησα τη θητεία μου στις πόλεις, Ξάνθη και Κοζάνη.

 

 

 

 

Το έτος, 2002, τραυματίστηκα, σοβαρά, στο πόδι (διάστρεμμα), παίζοντας στην Α.Ε Πιερέων, ενώ την αγωνιστική περίοδο, 2004-2005, συνεργάστηκα με τον προπονητή, Σταύρο Βακιρτζή, για να τεθούν οι βάσεις ώστε να επιστρέψει η ομάδα σε αγωνιστική δράση. Την συγκεκριμένη σεζόν, ο σύλλογος μας δεν συμμετείχε σε κάποια διοργάνωση, αλλά προπονούταν στο γήπεδο των Δωματίων, ενώ η επιστροφή της σε δράση συνέβη την σεζόν, 2006-07, με την συμβολή του παράγοντα, Γιώργου Μίχογλου.   

 

 

Εγώ είχα, ήδη, σταματήσει το ποδόσφαιρο, έχοντας συνοδεύσει την παρουσία μου στον χώρο με τον προβιβασμό της Α.Ε. Πιερέων από το Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Καβάλας στη Δ’ Εθνική, υπό τις οδηγίες του Κώστα Βακιρτζή και του Νίκου Καραμπετάκη, ενώ στην ομάδα εργάστηκαν και οι κόουτς, Γιώργος Σφακιανάκης,  Νίκος Καραμπιμπέρης, κ. Αγγελίδης,  Λευτέρης Τουρασανίδης και Γιάννης Παπαγεωργίου.

 

Την τελευταία δεκαετία ασχολούμαι, αποκλειστικά, με τον Φρίξο Πλατανότοπο και είμαι περήφανος για το γεγονος πως η ομάδα μας προοδεύει, συνεχώς, στον αθλητικό χώρο». 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr