Ο Γιάννης Πακαταρίδης στο «gipedo.eu»!

Αγαπάει τον Α.Ο. Ελαιοχωρίου όσο την οικογένεια του, τιμάει την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του με απόλυτη ευλάβεια και εμφανίζεται, διαρκώς, αισιόδοξος για τη ρότα του τμήματος από τον Νομό Καβάλας, παρά το μέτριο ξεκίνημα αυτού στον… μαραθώνιο της Β’ τοπικής κατηγορίας.

Ο λόγος για τον προπονητή, ποδοσφαιριστή και Γενικό Αρχηγό του Α.Ο. Ελαιοχωρίου, Γιάννη Πακαταρίδη, ο οποίος μίλησε, προ ημερών, στην ιστοσελίδα μας για τον τριπλό ρόλο που κατέχει στην ομάδα της καρδιάς του. Σ’ αυτήν που για χάρη της οποίας αφιερώνει, καθημερινά, αμέτρητες ώρες, με μοναδικό κίνητρο τη λατρεία του για τον σύλλογο!  

 

 

 «Εγώ ανέλαβα την τεχνική ηγεσία του ανδρικού τμήματος του Α.Ο. Ελαιοχωρίου την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣ Καβάλας. Τότε, η ομάδα μας είχε απολογισμό έξι ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, με συνέπεια το συγκρότημα μας να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

Αυτό οφείλεται, κυρίως, στο γεγονός πως το συγκρότημα μας δε διέγραψε, το περασμένο καλοκαίρι, την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, καθώς απουσίασαν από τις προπονήσεις της ομάδας αρκετοί ποδοσφαιριστές, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Βέβαια, σημαντικός λόγος για την απώλεια τόσων πολλών βαθμών αποτελεί η αποχώρηση μερικών ποιοτικών ποδοσφαιριστών από το ρόστερ της ομάδας, το περασμένο καλοκαίρι, όπως οι Τάρης, Κιοσές, Βούλγαρης. Παρ’ όλα αυτά, ο Α.Ο. Ελαιοχωρίου είναι αποφασισμένος να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την σωτηρία του, τη φετινή χρονιά.  

 

 

Εγώ, ως προπονητής, παίκτης και Γενικός Αρχηγός του σωματείου δίνω, καθημερινά, τον καλύτερο μου εαυτό για την προοδευτική πορεία του σωματείου, ενώ το ίδιο πράτουν όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Α.Ο. Ελαιοχωρίου. Όλα τα στελέχη του σωματείου λειτουργούν σαν «στρατιώτες» του σωματείου και προσπαθούν, διαρκώς, να τιμούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το χωριό τους, το οποίο αριθμεί, περίπου, 1.200 κατοίκους.

Εκτιμώ, λοιπόν, πως η ανδρική μας ομάδα θα βρει τον δρόμο της, καθώς παράλληλα με το πέρασμα του χρόνου, θα βελτιωθεί η αγωνιστική της εικόνα, εξαιτίας της συγκέντρωσης πολλών παικτών στις προπονήσεις της ομάδας. Κάτι το οποίο δεν συνέβη, προ καιρού, λόγω μιας σειράς εργασιακών προβλημάτων τα οποία αντιμετώπισαν αυτοί».  

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr