Ο Βασίλης Καρακεϊσογλου στο «gipedo.eu»!

 

Άρωμα προσφυγιάς συνδυασμένο με «βασιλική οσμή» και ποδοσφαιρική μαγεία… Με ρίζες από τη μακρινή Καππαδοκία, με έφεση στην σοφία, εξιδείκευση στην Οικονομία και όραμα να γράψει τη δική του ιστορία στην κοινωνία…

Πιο απλά, Βασίλης Καρακείσογλου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται… «Άσος» στον αθλητισμό, με πλούσια θητεία στον Ναζιανζό Νέας Καρβάλης, πρωτοπόρος στη γνώση με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κομοτηνής, αλλά και άνθρωπος με ήθος, αξιοπρέπεια και όνειρα για μια ιδανική ζωή στο μέλλον…

 

 

Στοιχεία τα οποία απαιτείται να έχει ένας καταξιωμένος κύριος, όπως ο 23χρονος, πλέον, γιος του γνωστού προπονητή ποδοσφαίρου, Νίκου Καρακεϊσογλου, Βασίλης, ο οποίος άνοιξε, προ ημερών, την καρδιά του στην ιστοσελίδα μας.

 

 

«Γεννήθηκα στις 5 Μαίου του έτους, 1994. Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο σε ηλικία έξι (6) ετών από την ομάδα του χωριού μου, Ναζιανζός Νέας Καρβάλης, υπό τις οδηγίες των προπονητών, Γιάννη Κοπανάκη, Γιώργου Ιωσηφίδη, Νίκου Καρακεϊσογλου, Γιάννη Παπαγεωργίου, Θανάση Κανάτα, Βασίλη Χατζηβασιλειάδη και Δημήτρη Πτερνόπουλου.

Πριν μερικά έτη, φόρεσα τη φανέλα του Κεραυνού Πέρνης, η Μαλαματά, ενώ έχω εκπροσωπήσει σε αρκετά ματς τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας.

 

 

 

 

Έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ σ’ολες τις θέσεις, ενώ μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα μου, μέχρι την επόμενη, ήταν, αναμφίβολα, η συμμετοχή μου στον τελικό αγώνα για τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας, ανάμεσα στον Ναζιανζό Νέας Καρβάλης και τον Αετό Ορφανού, το έτος 2014!

Η ομάδα μου είχε ηττηθεί, τότε, με 2-1 από τον Αετό Ορφανού στο γήπεδο της Ελευθερούπολης, ωστόσο η εμπειρία της παρουσίας μου σ’ έναν τέτοιον θεσμό ήταν μοναδική!», είπε, αρχικά, ο Βασίλης Καρακεϊσογλου, για να προσθέσει στην συνέχεια. 

 

«Πριν λίγες ημέρες, έλαβα το πτυχίο του Οικονομολόγου από την πανεπιστημιακή σχολή της Κομοτηνής και πλέον έχω την ευκαιρία να εργασθώ σε κάποια εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της Οικονομίας και όχι μόνο…

Σκοπός μου είναι να συνδυάσω το ποδόσφαιρο με την εργασία μου στο μέλλον και να υπερασπιστώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ανάδειξη μου στη 14η θέση μεταξύ 1.500 αθλητών, πριν ορισμένα έτη».

 

 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr