Ο Δημήτρης Κάζος στο «gipedo.eu»!

 

Περίπου δύο έτη έπειτα από την απώλεια του «θρύλου» του Ατρομήτου Ακροβουνίου, Μανώλη Κάζου, ο συμπαθής σύλλογος διανύει τις καλύτερες ημέρες των τελευταίων ετών… Η ομάδα, η οποία διοικείται από τον γιο του αείμνηστου «Βασιλιά» του Ακροβουνίου, Μανώλη Κάζου, Δημήτρη και τους συνεργάτες του, έχει οργανωθεί, πλήρως, σ’ όλους τους τομείς και ευελπιστεί να γνωρίζει μερικές από τις μεγάλες πιένες του παρελθόντος…

 

 

Για το έργο των ανθρώπων του Ατρομήτου Ακροβουνίου, την πορεία Πρωταθλητισμού της α’ ομάδας στο Πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣ Καβάλας, αλλά και τον μελλοντικό σκοπό αυτής, μίλησε, πρόσφατα, μέσω της ιστοσελίδας μας, ο Ταμίας του συλλόγου, Δημήτρης Κάζος, αναφέροντας, χαρακτηριστικά πως:  

«Η ομάδα μας εισήλθε στο φετινό Πρωτάθλημα με αφαίρεση τεσσάρων (4) πόντων, λόγω της απόφασης των μελών αυτής να μην ταξιδέψει, πέρσι, στο νησί της Θάσου, προκειμένου να αναμετρηθεί με τις ομάδες, Κεραυνό Καλλιράχης και Φάρο Μαριών. Επίσης, το συγκρότημα μας έχει συμμετάσχει σε δύο αγώνες λιγότερους σε σύγκριση με τα άλλα τμήματα της Γ’ τοπικής κατηγορίας, ενώ έχει υποστεί δύο απρόσμενες ήττες από τις Ελπίδες Καβάλας και την Καβάλα 2004.

 

 

Παρ’ όλα αυτά, σκοπός του Ατρομήτου Ακροβουνίου είναι ο τερματισμός του εντός της πρώτης τετράδας του φετινού Πρωταθλήματος. Θεωρώ πως η ομάδα μας μπορεί να υλοποιήσει τον συγκεκριμένο στόχο, αφού ο Ατρόμητος Ακροβουνίου έχει, φέτος, οργανωθεί, πλήρως, σ’ όλους τους τομείς. Σκεφτείτε, πως η ομάδα μας πλαισιώνεται από, περίπου, 22-24 παίκτες στις προπονήσεις της, ενώ έχει ως αρωγούς στην προσπάθεια της, τόσο τη Δημοτική Αρχή, όσο και τα στελέχη της διοικούσας επιτροπής του σωματείου.

 

 

Θα ήθελα να εκφράσω, εκ’ μέρους της διοίκησης του Ατρομήτου Ακροβουνίου, τις ευχαριστίες μου προς τον Δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη, ο οποίος έχει στηρίξει το έργο μας στον σύλλογο. Τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής του εν λόγω Δήμου συνέβαλλαν, το περασμένο καλοκαίρι, τα μέγιστα, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο γήπεδο μας και κυρίως να μεταφερθεί αυτό, περίπου, δέκα (10) μέτρα προς την πλευρά της εξέδρας!’, είπε, αρχικά, ο κ. Κάζος, για να προσθέσει στην συνέχεια:

 

 

 

«Χρειάζεται, επίσης, να τονίσω τη βοήθεια που έχει η ομάδα μας από τους νέους και παλιούς παράγοντες της διοίκησης. Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Ατρομήτου Ακροβουνίου, Σάββας Λεοντής, ο νεουσελθών παράγοντας, Κώστας Ματσάγκος, ο οποίος είναι εκλεγμένος στο συμβούλιο του Δήμου Παγγαίου, εγώ ως Ταμίας, ο Γιώργος Αμιάδης,  ο έφορος της ομάδες, Δημήτρης Καλυμνιός, ο Γενικός Γραμματέας του σωματείου, Νίκος Μπουλντούκης, αλλά και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Τσακίρης, έχουν οργανώσει, περίφημα, τον σύλλογο!

 

 

Επιθυμία μας είναι η εξέλιξη του Ατρομήτου Ακροβουνίου σ’ όλα τα επίπεδα, με την προοπτική να τιμούμε, συνεχώς, τη μνήμη του Μανώλη Κάζου, ο οποίος αποτέλεσε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του σωματείου.

 

 

Φέτος, είχαμε, βέβαια, την ατυχία να στερηθούμε τις υπηρεσίες δύο παικτών μας (Κώστας Βογιατζής και Διονύσης Ντζιαλιασβίλι), λόγω τραυματισμού, ωστόσο κάτι τέτοιο δε μας πτοεί στην προσπάθεια μας να οδηγήσουμε τον Ατρόμητο Ακροβουνίου στον δρόμο της καταξίωσης. Σ’ έναν δρόμο στον οποίο δε εντάχθηκε, εν τέλει, πρόπερσι, αφού η συνεργασία με τον Φρίξο Ελευθερούπολης δεν πέτυχε, λόγω της αποχώρησης αρκετών νεαρών παικτών από την ομάδα, μετά την αποχώρηση του τέως προπονητή μας, Γιώργο Τσιλίδη».

 

 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr