Ο Χρήστος Σγουρίδης στο «gipedo.eu»!

Η εμπειρία του στην τεχνική ηγεσία του Μεγάλου Αλέξανδρου Αντιφιλίππων έχει αποτελέσει τον οδηγό για τη μετέπειτα πορεία του στο προπονητικό χώρο, ενώ η θητεία του στο «τιμόνι» του Ατρομήτου Ακροβουνίου ένα προσωπικό του «στοίχημα» για την εξέλιξη του ως κόουτς.

Ο λόγος για, ποιον άλλον, από τον νυν προπονητή του ανδρικού τμήματος και πάλαι ποτέ «άσο» του Μεγάλου Αλέξανδρου Αντιφιλίππων, Χρήστο Σγουρίδη, ο οποίος μίλησε, πρόσφατα, στην ιστοσελίδα μας για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

 

 

«Το περασμένο καλοκαίρι, δέχθηκα πρόταση από τα υπέροχα στελέχη του Ατρομήτου Ακροβουνίου, προκειμένου να συνεργαστώ μαζί τους, τη φετινή χρονιά. Διαπίστωσα, άμεσα, πως ο συγκεκριμένος σύλλογος ξεχώριζε από οργάνωση και αυτός ήταν ένας σημαντικός λόγος για να απαντήσω θετικά στην πρόταση των μελών του σωματείου.

 

 

Η ομάδα μας απαρτίζεται, φέτος, κυρίως, από νεαρής ηλικίας αθλητές, αφού με εξαίρεση τον Βασίλη Σέκουλας, οι υπόλοιποι παίκτες της α’ ομάδας είναι πολύ νεαρής ηλικίας!

Η ομάδα μας έχει συμμετάσχει σε δύο ματς λιγότερα απ’ ότι τα άλλα τμήματα της Γ’ ΕΠΣ Καβάλας, ενώ εισήλθε, φέτος, στον… μαραθώνιο της Γ’ κατηγορίας με μείον τέσσερις (4) πόντους, λόγω της τιμωρίας που επιβλήθηκε σ’ αυτήν, την περασμένη χρονιά.

 

 

Παρ’ όλα αυτά, ο Ατρόμητος Ακροβουνίου διαγράφει, φέτος, θετικά πορεία στο Πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣ Καβάλας, αφού βρίσκεται κοντά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, παρά τις όποιες απώλειες έχει γνωρίσει. Βέβαια, είναι αλήθεια πως αν η ομάδα μας είχε αποφύγει τις ήττες από τις Ελπίδες Καβάλας και την Καβάλας 2004, θα βρισκόταν κοντά στην 1η θέση της βαθμολογίας.. Δυστυχώς, όμως, νομίζω πως ο Ατρόμητος Ακροβουνίου υποτίμησε, προ ημερών, τους αντιπάλους του.

 

 

Εντός των δύο επόμενων αγωνιστικών, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Α.Ε Πιερέων, εντός έδρας και τον Άγιο Λουκά Καβάλας, με την ελπίδα να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση», ήταν, πρόσφατα, τα λόγια του πρώην ποδοσφαιριστή του Μ.Α. Αντιφιλίππων, του Νέστου Χρυσούπολης και της Αναγέννησης Γιαννιτσών, ο οποίος μυήθηκε στα μυστικά του ποδοσφαίρου από τους προπονητές, Άγγελο Κυρανούδη, Δημήτρη Μαγκαφίνη, Δημήτρη Μαβίδη και Παντελή Στυλιανού.

 

 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr