Ο Τάσος Τσαπανίδης στο «gipedo.eu»!

Καλοκαίρι του έτους 2016! Η διοικούσα επιτροπή της Αναγέννησης Λιμεναρίων, προεξέχοντος του Προέδρου της ομάδας, κ. Βερζαμάνη, καλεί τον Τάσο Τσαπανίδη να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ιστορικού σωματείου, το οποίο, μόλις, είχε υποβιβαστεί στο Πρωάθλημα της Β’ ΕΠΣ Καβάλας.

Ο πάλαι ποτέ «άσος» του Α.Ο. Καβάλας σπεύδει, άμεσα, στο νησί της Θάσου, συζητά με τον συγγενή του, κ. Βερζαμάνη, την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών και λίγες ημέρες μετά οι διαπραγματεύσεις έχουν αίσιο τέλος…

 

 

Ο Τάσος Τσαπανίδη μετατρέπεται σε «γαμπρός», η Αναγέννηση Λιμεναρίων σε «νύφη» και ο «γάμος» των δύο πλευρών τελείται με την σύμφωνη γνώμη των υποστηρικτών του σωματείου.

Νοέμβριου του 2017! Η παλιά δόξα του Α.Ο Καβάλας συνεχίζει να βρίσκεται ‘καβάλα στο άλογο’ της Αναγέννησης Λιμεναρίων και οι υπέρμαχοι της άποψης πως ο Τάσος Τσαπανίδης είναι ο πιο κατάλληλος κόουτς για την ομάδα δικαιούνται να πανηγυρίζουν το κέρδος ενός μεγάλου «στοιχήματος».

Το «τζόκερ» που…τράβηξαν, κάποτε, οι Θασίτες έχει αποφέρει πολλά οφέλη στον αγαπημένο τους σύλλογο,  ενώ ο πολύπειρος πρώην τεχνικός των Κεραυνών Κρηνίδων, του Νέστου Χρυσούπολης, του Ορφέα Ελευθερούπολης, της Δόξας Θεολόγου Ποτού και του Κεραυνού Πέρνης, «σαλπάρει» με άνεση και καμάρι στα «νερά» των Λιμεναρίων…

 

 

Υπό τις οδηγίες του πολύπειρου προπονητή, η ιστορική ομάδα έχει καταφέρει να επιστρέψει, πανηγυρικά, στο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Καβάλας, έχει αξιοποιήσει το ταλέντο των νεαρών παικτών της και έχει κατορθώσει να απολαμβάνει την 3η θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ κατηγορίας, παράλληλα με την συμπλήρωση των πρώτων εννέα (9) αγωνιστικών της φετινής διοργάνωσης!

 

 

Η πρόσφατη μεγαλειώδης επιτυχία επί του Ορφέα Ελευθερούπολης πιστοποίησε τη δυναμική της Αναγέννησης Λιμεναρίων στον χώρο του αθλητισμού, επιβεβαίωσε την επιτυχία του πλάνου που έχουν χαράξει τα στελέχη του συλλόγου και ώθησε τον κ. Τσαπανίδη στην απόφαση να μας ανοίξει την καρδιά του και να μιλήσει για το όραμα του με το σωματείο από το νησί της Θάσου.

 

«Πριν ενάμιση χρόνο, δέχθηκα πρόταση από τα στελέχη της Αναγέννησης Λιμεναρίων για την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών. Αποφάσισα να αποδεχθώ την προσφορά των ανθρώπων του συγκεκριμένου σωματείου, καθώς διαπίστωσα πως τα στελέχη του συλλόγου έχουν ένα όρμα για το σωματείο τους.

 

 

Βέβαια, σημαντική αιτία για την οριστικοποίηση της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές αποτέλεσε, πέρσι, η παρουσία του κ. Βερζαμάνη στη θέση του Προέδρου, καθώς διατηρώ συγγενική σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Πρωταρχικός μας στόχος ήταν η δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας με διπλό στόχο την άνοδο στην Α’ ΕΠΣ Καβάλας και την αξιοποίηση του ταλέντου των νεαρών παικτών μας. Κάτι τέτοιο συνέωη την περσινή σεζόν, αφού η ομάδα μας κατάφερε να κατακτήσει το Πρωτάθλημα στον θεσμό της Β’ κατηγορίας και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς γηγενείς παίκτες», είπε, χθες, αρχικά, ο κ. Τσαπανίδης, μέσω της ιστοσελίδας για να προσθέσει στην συνέχεια.

 

 

«Το περασμένο καλοκαίρι, ανανέωσα την συνεργασία μου με τα στελέχη της διοίκησης του συλλόγου και διεμύνησα σ’ αυτά πως στόχος μα θα πρέπει να είναι η σωστή καλλιέργεια του ταλέντου των νεαρών παικτών μας. Γι’ αυτό τον λόγο, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, η ομάδα μας  προχώρησε μόνο στην απόκτηση του Λαζαρίδη από το Μοναστηράκι Δράμας, δίνοντας χρόνο συμμετοχής στα δικά της παιδιά…

 

 

Λίγο καιρό μετά, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας αναφέρω πως είμαι περήφανος για την συμμετοχή τριών παικτών στα επίσημα ματς της α’ ομάδας (Κουκουτάρης, 2001), Μαριολίδης (2001) και Μαλανδρής (2002), ενώ ακολουθούν ορισμένοι, ακόμα, παίκτες, το ταλέντο των οποίων είναι άφθονο», πρόσθεσε ο κ. Τσαπανίδης για να υπερθεματίσει, λέγοντας:   

«Στόχος της ομάδας μας δεν είναι άλλος από την κατάκτηση μιας ικανοποιητικής θέσης στο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Καβάλας και την συμμετοχή αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών στους επίσημους αγώνες του σωματείου. Παράλληλα με την συμπλήρωση των εννέα (9) πρώτων αγωνιστικών, εκτιμώ πως έχουμε πετύχει κάτι τέτοιο, έστω και αν το συγκρότημα μας δεν εισήλθε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο νέο Πρωτάθλημα.

 

 

Η Αναγέννηση Λιμεναρίων ηττήθηκε από τους Φρίξο Πλατανότοπου, Βύρωνα Καβάλας και Κεραυνό Πέρνης, αλλά κατάφερεε στην συν΄ρχεια να σημειώσει έξι συνεχείς νίκες. Συγκεκρικένα, η ομάδα μας έχει επιτρατήσει των Ναζιανζού Νέας Καρβάλης, Εθνικού Νέας Καρυάς, Απόλλωνα Χρυσοχωρίου, Δόξας Θεολόγου Ποτού, Ορφέα Ελευθερούπολης και Ηρακλή Καβάλας (άνευ αγώνα), με συνέπεια να βρίσκεται στην 3η θέση με 18, συνολικά, βαθμούς. Παρ ‘ όλα αυτά, θεωρώ πως η Αναγέννηση Λιμεναρίων δεν είναι, ακόμα, έτοιμη να διεκδικήσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Εκτιμώ πως αν η ομάδα μας συνεχίσει να λειτουργεί μ’ αυτή τη μέθοδο θα μπορέσει να διεκδικήσει τον προβιβασμό στη Γ’ Εθνική σε δύο έτη!

 

 

Εύχομαι κουράγιο σ’ όλους όσους καταβάλλουν αυτή την προσπάθεια, όπως φυσικά και στον εαυτό μου, ο οποίος κατευθύνεται τριες ή τέσσερις φορές ανά βδομάδα στο νησί της Θάσου από την περιοχή των Κρηνίδων Καβάλας. Γνωρίζω πως αφιερώνω, καθημερινά, πολλές ώρες για χάρη της Αναγέννησης Λιμεναρίων, γνωρίζω πως στερώ κάποιες απολαύσεις από την οικογένεια μου, αλλά τιμώ και σέβομαι τη δουλειά μου».  

 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr