Ο Γιώργος Καζαντζίδης στο «gipedo.eu»!

Στα παιδικά του χρόνια έζησε τη μαγευτική ατμόσφαιρα που απορρέει στο γραφικό χωριό, Χρυσόκαστρο Καβάλας, από την καρδιά της Μακεδονίας… Στα εφηβικά του έτη αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τον αθλητισμό, σπουδάζοντας στην σχολή της Γυμναστικής Ακαδημίας (ΤΕΦΑΑ), ενώ έπειτα από τα πρώτα… άντα της ζωής του έχει τη δυνατότητα να διδάξει το αγαπημένο του σπορ σε άνδρες, γυναίκες και αθλητές-τριες πολύ νεαρής ηλικίας…

Βλέπεις, ο Γιώργος Καζαντζίδης δεν είναι απλά ένας προπονητής, αλλά ένας δάσκαλος του αθλητισμού, ένας παιδαγωγός, ένας θεμελιωτής της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου στη χώρα μας! Το «gipedo.eu» εντόπισε, προ καιρού, τον εν λόγω κόουτς, ο οποίος μας μίλησε για το σωματείο το οποίο υπηρετεί, τα τελευταία έτη, αλλά και για την ιδιαίτερη πατρίδα του, Χρυσόκαστρο Καβάλας.

«Κατάγομαι από το χωριό, Χρυσόκαστρο Καβάλας, αλλά την τελευταία 10ετία διαμένω στην πόλη της Τρίπολης, καθώς εργάζομαι σε σχολείο του συγκεκριμένου τόπου ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Παράλληλα, εργάζομαι στον αθλητικό σύλλογο, Άρης Τρίπολης, διατηρώντας τον ρόλο του προπονητή στα τμήματα, Γυναικών και Ακαδημιών του ποδοσφαιρικού σωματείου. Οι προπονήσεις των ομάδων μας διεξάγονται στα γήπεδα των περιοχών, Καρτσόβα και Αγίου Γεωργίου, ενώ σκοπός μας, διαχρονικά, δεν είναι άλλος από την άθληση και την εξέλιξη των δυνατοτήτων των παικτών-τριών μας…

Πρόεδρος του Άρη Τρίπολης είναι ο κ. Γιάννης Τζόρβας, ενώ η γυναικεία μας ομάδα συμμετέχει για Τρίτη σεζόν στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας», είπε, αρχικά, ο κ. Καζαντζίδης, στην ιστοσελίδα μας για να προσθέσει στην συνέχεια:

 

 «Μπορεί να διαμένω, μόνιμα, στην πόλη της Τρίπολης, ωστόσο δε ξεχνώ την ιδιαίτερη πατρίδα μου, Χρυσόκαστρο Καβάλας. Κατάγομαι από την συγκεκριμένη περιοχή και μπορώ να σας πω πως έχω λυπηθεί για την απόσυρση της ποδοσφαιρικής ομάδας από την ενεργό δράση. Θεωρώ πως αυτό έχει προκύψει λόγω της ξενίτευσης της οικογένειας Μαυρέα στη Δανία και του Άγγελου Παλληκαρά στη Γερμανία. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν τον Φίλιππο Χρυσοκάστρου για τον οποίο εύχομαι να συσταθεί, ξανά, προκειμένου να μας χαρίσει νέες συγκινήσεις…». 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr