Ο Χρήστος Τσαγκαλίδης στο «gipedo.eu»!

 

Η συμπάθεια μετατράπηκε σε αγάπη, την οποία διαδέχτηκαν ο έρωτας, το πάθος, η δύναμη… Από μια ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι, εύκολα, μπορούν να επονομαστούν σε «ήρωες» του αθλητισμού, σε μαχητές της ζωής, σε πρεσβευτές του ευ αγωνίζεσθε!

Ο λόγος, φυσικά, για τα αξιόλογα στελέχη του Ποσειδώνα Καβάλας, τα οποία κρατούν ανά χείρα τη δική του «τρίαινα» και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να εκσυγχρονίσουν τον σύλλογο… Έναν σύλλογο, ο οποίος είναι μαθημένος να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής, είναι ιστορικός στον Νομό Καβάλας και έτοιμος να κερδίσει κάθε «στοίχημα»!

 

 

Η πρώτη «παρτίδα» έστειλε, πρόπερσι, την ανδρική ομάδα στο… ταμείο της Β’ ΕΠΣ Καβάλας, η δεύτερη έχει επιτρέψει σ’ αυτήν να εδραιωθεί στον εν λόγω θεσμό, ενώ η τρίτη, δεν αποκλείεται, να σημάνει τον προβιβασμό του τμήματος στην Α’ τοπική κατηγορία.

Πιο σαφή, όμως, άποψη επί των συγκεκριμένων ζητημάτων έχει, σίγουρα, ο προπονητής του Ποσειδώνα Καβάλας, Χρήστος Τσαγκαλίδης, ο οποίος μίλησε, την Παρασκευή το απόγευμα στο «gipedo.eu», λέγοντας, χαρακτηριστικά πως:

 

 

«Ο Ποσειδών Καβάλας αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά σωματείου του εν λόγω Νομού. Η ομάδα μας εδρεύει, διαχρονικά, στο γήπεδο της περιοχής, Χαλκερό, δε διαθέτει αναπτυξιακά τμήματα, αλλά έχει εκσυγχρονιστεί τα τελευταία έτη!

Εγώ θήτευσα, στο παρελθόν, στον Ποσειδώνα Καβάλας με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή, καθοδηγούμενος από τους προπονητές, Θωμαϊδη, Γκάτσο και Μηλιώτη, ενώ συνεχίζω να αποτελέω μέλος της διοικούσας επιτροπής του συγκεκριμένου σωματείου.  

Ύστερα από την ολοκλήρωση της συνεργασίας ανάμεσα στα στελέχη της ομάδας και τον κ. Μηλιώτη, κλήθηκα να αναλάβω την τεχνική ηγεσία του αγαπημένου μου σωματείου. Η ομάδα μας συμμετείχε, τότε, στο Πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣ Καβάλας και την συγκεκριμένη σεζόν (2014-2015), διατηρήθηκε σ’ αυτήν.

 

 

Την επόμενη σεζόν, όμως, ο Ποσειδών Καβάλας κατάφερε, όχι απλά να προβιβαστεί στη Β’ τοπική κατηγορία, αλλά να πετύχει κάτι τέτοιο μη χάνοντας από κάποιον αντίπαλο, κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, 2015-2016!

Πέρσι, ήταν η παρθενική χρονιά που η ομάδα μας συμμετείχε στο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Καβάλας, μετά την πτώση της στη Γ’ κατηγορία, ωστόσο ο βαθμός δυσκολίας του Πρωταθλήματος διόλου μας έχει προβληματίσει», είπε, αρχικά, ο Χρήστος Τσαγκαλίδης, προσθέτοντας:  

 

 

«Ο Ποσειδών Καβάλας διαπρέπει, πλέον, σε αγωνιστική ποιότητα και σε ήθος, αφού κατάφερε να ανέλθει στη Β’ ΕΠΣ Καβάλας, δίχως να αποβληθεί κάποιος αθλητής του στα ματς της σεζόν, 2015-2016! Είμαι, λοιπόν, πολύ περήφανος για το γεγονός πως πρεσβεύω έναν σύλλογο, ο οποίος διακρίνεται για την οργάνωση του σ’ όλα τα επίπεδα, τη φερεγγυότητα του, την ομόνοια μεταξύ των μελών του και την προοπτική για ένα καλύτερο… αύριο!

Τη φετινή σεζόν, στόχος του Ποσειδώνα Καβάλας δεν είναι άλλος από την παραμονή του στη Β’ τοπική κατηγορία, ενώ δε σας κρύβω πως στο μυαλό μας υπάρχει η διεκδίκηση της ανόδου στην Α’ ΕΠΣ Καβάλας, την σεζόν 2018-2019!

 

 

Αναφέρω κάτι τέτοιο καθώς εκτιμώ πως η ομάδα μας έχει αρκετές δυνατότητες, απαρτίζεται από ένα υπέροχο σύνολο ατόμων (Παπάζογλου, Μασμανίδης, Τσαγκαλίδης κ.α), ενώ έχει την ευτυχία να διαθέτει ποδοσφαιριστές με διάθεση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον σύλλογο. Σκεφτείτε μόνο πως ο Ποσειδών Καβάλας αριθμεί, περίπου, 25 παίκτες σε κάθε του προπόνηση και πως ο σύλλογος μας ξεχωρίζει για την πειθαρχία του σ’ όλους τους τομείς.

 

 

Αυτό το χρονικό διάστημα, η ομάδα μας βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Γ’ κατηγορίας, ενώ την Κυριακή, στις 11.00, θα κληθεί να διαβεί στο νησί της Θάσου, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Θεαγένη στο γήπεδο της περιοχής, Λιμένας Θάσου. Εύχομαι κάθε επιτυχία στο συγκρότημα μας και υγεία σ’ όλο τον κόσμο».  

 

 

 

 

 

 

 

 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr